• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....

yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana:KK19:
nazoocummm cevap yazmamış deme he:KK56:,ben sana cevap yazmıştım:KK19:..başaka bakma sen o bazen KÖRŞAR lık yapıyor benim klimasını hayırladığım mesajıda görmemişti:110:

kızlarrr balıkları yağda kızartmak yerine,tuzlayıp fırın tepsisine tek tek dizip yağlı kağıt üzerinde kızartsam güzel olurmu acabao_Odenicem bunu hem daha hafif,hem daha yararlı,güzel olurmuki...ben patlıcan ve kabak musakkasını yapmadan öncede aynı işlemeleri bu sebzelerde yapıyorum şahane oluyor...yapıcam ewet balıkıda yapacam:KK49:

maaşallah canım inşaallah hep böyle gideinsallah inşaallah:KK19:

bende balık ve salata yapıcam:kk77:

eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...

pöffff:63:

ay ewet o ruh halini yıllardır yaşıyorum ben:KK51:

bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..
erkekler maalesef düz mantık bakıyolar her olaya kadın gibi duygusal değiller o yüzden çok farklıyız birbirimizden çok üzme canını isteyerek yapmamıştır..

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyyyyy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

DERİİİİİİİNNNNNNNN SEWİYOMMMM SENİİİİİ:KK70::KK70::KK70::KK70::KK19:
Anezteziyle mi cektirdin canim sen kac kere cektirdin? cok kırıldım bilmiyorum..

maaşallah canım inşaallah hep böyle gider:nazar::nazar:

aminn inşaallah:KK19:

eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...

bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..
erkekler maalesef düz mantık bakıyolar her olaya kadın gibi duygusal değiller o yüzden çok farklıyız birbirimizden çok üzme canını isteyerek yapmamıştır..

Amin inşallah canım sağol

kızlarrr balıkları yağda kızartmak yerine,tuzlayıp fırın tepsisine tek tek dizip yağlı kağıt üzerinde kızartsam güzel olurmu acabao_Odenicem bunu hem daha hafif,hem daha yararlı,güzel olurmuki...ben patlıcan ve kabak musakkasını yapmadan öncede aynı işlemeleri bu sebzelerde yapıyorum şahane oluyor...yapıcam ewet balıkıda yapacam:KK49:

Ysp guzel olup olmadığını bizede yaz

maaşallah canım inşaallah hep böyle gider:nazar::nazar:

aminn inşaallah:KK19:

Bende seniiiiii:110::110::110::110:

Gecen hafta yapmak isteyipde yapmadigim Şekerpareyi yaptım internetten aldığım tarif üzerine. :kk77:

Amin inşallah canım sağol

Ysp guzel olup olmadığını bizede yaz
aracım balıklar müthiş olmuş ellerime sağlık hem böylelikle içindeki sağlıklı omega 3 yağları da ölmüş olmuyor walla yağda Kızartma dan hic farkı yok lezzet açısından:kk77:

Gecen hafta yapmak isteyipde yapmadigim Şekerpareyi yaptım internetten aldığım tarif üzerine. :kk77:
Tarif vver Nasil oldu
aracım balıklar müthiş olmuş ellerime sağlık hem böylelikle içindeki sağlıklı omega 3 yağları da ölmüş olmuyor walla yağda Kızartma dan hic farkı yok lezzet açısından:kk77:
Biz hep firinda yapiyok cnm :21:

Halilarim gelldi supurdum sildim derdim yerlerine miraç uyusun resim atacam :21:
Rabbim daha iyilerini. Sizlere nasip etsin

Bafs sanat halida super modeller var cnm çok modern desenler:21:

Tarif vver Nasil oldu

Biz hep firinda yapiyok cnm :D
böyle kızartma tarzındamı,diğer fırında yapılan soğanlı falan onu bende yaptımda bunu ilk defa denedim hoşuma gitti:kk77:ama benim kociş kesin yine derki ne olursa olsun kızartması daha güzel diye...tabiki güzel ama böyle daha sağlıklı:kk77:

Halilarim gelldi supurdum sildim derdim yerlerine miraç uyusun resim atacam :D
Rabbim daha iyilerini. Sizlere nasip etsin

Bafs sanat halida super modeller var cnm çok modern desenler:D
amin....
hayırlı olsun canım güle güle kullan:KK19:
benim herşeyim o kadar eskidiki sevinç ama bekliyoruz bakalım olurda evim olursa herşeyi evime göre almak isterim,ama baktık olmuyor o zaman değiştirmek şart...ev bizim için uzaaakkk görünsede yinede umutluyum:KK68:

Hamsimi cnm baharatliyok tek tek diziyom yagli kagida ustunede biraz yağ gezdiriyom atiyom firina:21:

Cay iciyom mirroyu ayagimda sâlliyom karadayiyi izliyom camasir katliyom bunların hepsini ayni anda :KK45::KK45:
bende bir çay koyayım:110:
karadayının özeti bitene kadar güldür güldürü izliyorum ve senin halini gözümün önünde canlandırıyorum:KK17:

Back
X