• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazoş gel artık uzun uzun yazışmalıyız
geçmişi okumalısın didik didik
sana yazılmayan msjları bile cvplamalısın tekrar
ve ölmüş , zamanı geçmiş ve bitmiş bir konuya yeniden can vermelisin
yeniden çıkmalı parmaklarından o anlamlı msjlar
nickini görünce 'aha nazo gelmiş, tüm yazdıklarını okumalıyım' demeliyim tekrar
ve içten içe sevinmeliyim nickini gördüğümde, geçmişi hatırlamalıyım
gece geç saatlere kadar yaptığımız sohbetleri anımsamalıyım
sıcaklığını hissetmeliyim vüdudumda ve nefesini ensemde...

töbe Yarabbim şiir güzel başlamıştı ama kötü taraflara gidiyo ben yatıyom:KK55:

Bu mesaja cevabimi yarin yazacam cepten yatarken yazmak zor oluyor cok opuyorum ruyanda beni gor :110:

Bu mesaja cb.ku cikmis bimi yarin yazacam cepten yatarken yazmak zor oluyor cok opuyorum ruyanda beni gor :110:
Haa haa haa ay kopardiniz beni gece gece basak sonuna dogru b.ku cikmis nazoda ruyanda beni gor diyerek yerinde ima yapmis siz beni guldurdunuz bu stresli gunumde Allah ta sizi guldursun inşallah

Bu mesaja cevabimi yarin yazacam cepten yatarken yazmak zor oluyor cok opuyorum ruyanda beni gor :110:
böyle bir esere yatarken cvp verilmez Tabii
:KK22:
Haa haa haa ay kopardiniz beni gece gece basak sonuna dogru b.ku cikmis nazoda ruyanda beni gor diyerek yerinde ima yapmis siz beni guldurdunuz bu stresli gunumde Allah ta sizi guldursun inşallah
amin cnm :KK48:amin.

fıstık senin rowenta toz torbalı mıydı
bide rengi nedir

Beydos cnm Rabbim en iyi evleri esyalari nasip etsin saglikla sihhatle insallah
amin canım sağol...halıların çok güzelmi güle,güle kullan ,karadayının sponsorundan almışsın ordanmı esinlendin:KK48:
slm kızlarr
nasılsınızz
ben daha iyiyim psikolojik olarak
ilk baharda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ozamana kadar dinlenmek istiyorum
tüp bebekle ilgili bilgileriniz warsa paylaşırmısınız
fiyatlar ne kadar acaba birde en iyi merkezi bulmak da sorun
o zamana kadar araştırmam lazım
iyi olmana sewindim canım ama keşke hiç beklemeden dewam etseydiniz,zaman o kadar hızlı geçiyorki:KK51:
Edoş yeni uyudu , benmde bi sürü işim var, gün boyunca hhiç bişi yapamadım
bide saçlarım dökülüyor ya her yana çıldırıyorum yaa bıktım saç toplamaktan
Ege de alıştı artık saç bulursa getiriyo bana kuşum:KK53:
benimde saçlarım çok dökülüyor yaa heryerden yopluyorum sinir bozucu birşey:mad:
seninde halıların güzelmiş güle,güle kullan..bir tanesinin üzerinde edoşun patiği kalmış kıyamam:KK68:
çok güzel oldu canim kocis de çok beğendi denemeni tavsiye ederim.. gerçi senin çok tatlılarla aran yoktu dimi..ama misafir için falan da güzel oluyoo.

linki verim bende ordan yaptım çünkü...
http://www.pasta-tarifi.com/tag/oktay-usta-sekerpare-tarifi (burdan Baştan 4. Cu olanı sekerpare tatlısı yaziyor)
çok fonksiyonlu sewinc:nazar:

Bende oglani banyo ettirdim
Yemeğini verdim
Kendim cimdim...
Şimdi uzanıyom
ellerine sağlık canım,benim eşimde çok sewer tatlıyı...bende aç karnına 1,2 tane yerim...

beydoş nasılsın kuzum
sana bişiler yazmak istedim.
bazen iş güç arasında tlfdan kkya girip bakarım kim ne yazmı diye
müsait bi aradada alıntılayarak cvp yazarım
lakin bazen bazı msjları alıntılamayı cvp yazmayı unutuyorum.
bu msjlar günlük yaşantım da gözümün önüne geliiyor
ve msjına yanıt yazmadığım
ve msjını okuduğumu belli eden beğen butonuna basmadıım kişilere karşı kendimiborçlu biliyorum
seninde öyle bir iki msjını kaçırığımı biliyorum bu yüzden sana bişi yazmak istedim
işte bişi...
çok güzel Bİ Şİ olmuş......
ama bunun sorumluluğunu bilip düşünmen bile güzel bişi...
bende topike geldiğim zamanlarda kendimi sorumlu hissedip görevimi ifa ediyorum...uzunca dönem gelmediğimde bu sorumluluğu yerine getiremem den korktuğum için gelmem...çünkü burdaki insanlar çok değerli ve beni kaale alıp sorular soruyolar yada sohbet ediyolar..cevap vermemek olmaz,vermediğin zaman tıpkı birisiyele sohbet ederken onu hiç umursamadan dinlemeye benzer...ama olur ya gözden kaçanlara birşey diyemem, insanlık hali bende yapıyorum...
ayrıca sizin gibi küçük çocukları olupta birde buraya yetişen arkadaşlarıma tebrik ve takdirlerimi sunuyorum:KK52:

amaannn YARABBİ sohbet başka bir içeriğe doğru ilerlemiş,nazonun cevabını merak ediyom...

keyif çayım bitmek üzere ,kimsede olmadığı için bende kalkmak üzereyim:63:

başkaları mutlu olsun diye kendini mutsuz edip istemediğin şeyleri yapmak ve başkalarını kırmamak için hep kendini kırmak HAYIR,yada YOK diyememek ne kadar can acıtıcı..........

Beydossss :3: Gunaydin cnm Dr geldik miracin aylik kontrolü vardi dun iki defa aradigim halde gittik Dr bulamadik :110: sabah rahatsizlanmis gelememiş herif dellendi çünkü hastane bize çok uzak :63:

Beydossss :KK3: Gunaydin cnm Dr geldik miracin aylik kontrolü vardi dun iki defa aradigim halde gittik Dr bulamadik :110: sabah rahatsizlanmis gelememiş herif dellendi çünkü hastane bize çok uzak :63:
günaydın canım bende napıyon demiştim..ay kötü olmuş kocan haklı walla kim olsa dellenir..

İkidir ayni şey oluyor erken gidiyoruz özel hastane olduğu halde işimiz cabuk bitsin diye ama boyle oluyor :110:

Evet yaaaa bazen patlak veriyor ama bu birikim
hata bizde insan önce kendini mutlu edecekki mutlu olsun ve gerktiğinde yok demeyi bileceksin..ama çok ince düşünceli ve bencil olmayan insanlarda bu olmuyor...bu saatten sonra alışan insanlara yapsan aaaaaa çok değişmişsin derler....ama herşeye rağmen yapmak gerekli...

hata bizde insan önce kendini mutlu edecekki mutlu olsun ve gerktiğinde yok demeyi bileceksin..ama çok ince düşünceli ve bencil olmayan insanlarda bu olmuyor...bu saatten sonra alışan insanlara yapsan aaaaaa çok değişmişsin derler....ama herşeye rağmen yapmak gerekli...
Ben yapiyom bazen zor olsada cunku sabir tasi catliyor cnm bu hayat benim diyorum baskasinin istediği gibi değil kendim istediğim gibi diyip resti cekebiliyom sukur

Back
X