Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

papoşummmmmmm sevgilimmmm nasılsınnnnn:16::16::16::16:

nazommmmm özledim sizi beeeeee

bengicimmm

dumoşummmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sanki aylardır görüşmemiş gibiyimmmmmmm nedense:44::44::44:

dün ben yoktum sohbet tıkanmış kalmışşşşşş

nazo dün sende yokmşun kuzum

oh ne güzel canim bütün stresi kurtlari atmissin üzerinden :8: dinlen bakalim biraz

hemde ne stres attım :46:ooh ohh yandan yandaan hayla oynayasım vaay :124: :1: şimdide kendime meyve hazıyladım ve papatya çayı yaptım onu içiyom rahatlatıy biyas diye bağıymaktan boğazımda tahriş olduda accık :26:

ah kuzum sağol annemm

snde topikimizi sevdin heralde:13:

bizi aldatmayacağına sös verirsen seni listeye ekliyelim

listemizi şereflendir:77:

:9::9::9::9: aldatmaktan kastin nedir basakcim??? firsat uldukca yazdigim bikac topik var hepsini ziyaret ediyorum, malum calisinca zor oluyor, hatta su an basim agriyor :31: tabiki listeye girmek isterim ama sana zahmet vermek istemem fistigim :54: hem sevmesem topiki, gelince hemen test sonuclarimi size yazmazdim... benim test sonucundan haberin yok dimi??? misafirlerden okuyamamissindir.. esimin sonuclari cok iyi cikti canim sayi hareketlilik felan :16:

mervişle maviay nereye kayboldunuz kııız hee? insan habersiz çıkarmı yaa pat diye bıraktınız beni burda ama olmadıkii :20: yoksam başak gelince ondanmı korkup kaçtınız :60: kız başoş kaçırdın kızları yaa ne güzel yeni cıbırlar düşürdüydüm topiğenee :60::60: neyse ben size sorarım ama hıh bende didiyom bi başıma kaldım gene topikte hoşçakalıın :5:

o cıbırları tekrar düşür bengişşş:34::34::34::34::34:

karılarrrrrrrr

karılar günümüz kutlu olsunnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

memleketten halamlar geldiiiiiiii:43::43::43::43::43::43:

offffffffffff fırsat bulupta gelemiyorummmmmmm:14::14::14::14::14::14:

kaç gün kalacaklar kaç gün mahrum edeceksin kendinden bizi:14:

merhaba bayanlaaarrrr. :3::3::3::3: Allah anneler gününü yaşatır İNŞALLAH hepimize sağlıkla, hayırla:16::16::16:

Selam kuzularım ben geldiiim :3: ooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:

hoşgeldiniz hanımlar papatya nasıl oldun canım varmı bi değişiklik

hemde ne stres attım :46:ooh ohh yandan yandaan hayla oynayasım vaay :124: :1: şimdide kendime meyve hazıyladım ve papatya çayı yaptım onu içiyom rahatlatıy biyas diye bağıymaktan boğazımda tahriş olduda accık :26:

ayyy iyi eglenmissin yani oh nazar degmesin.. bi firsat olsa da, dügün felan ben de döksem kurtlarimi :9::9::9: gerci cocuklarla her gün dans ederekten döküyorum ben :9::9::9: komik komik dans etmekten düzgün dans etmeyi unuttum ben de... fotolarin varsa göstersene bize :52: yani senin icin de sakincasi yoksa :17:

Selam kuzularım ben geldiiim :3: ooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:
o kadar mı oynadın kız baldırların ağrıyana kadar:53::53::53: bence gece5e kadar minnoşunla yazışmak hamlattı seni:37:

bengicimmm

canımmmmm canımmmm :38::38::38::38::38::38::38: iyi sayılırım şu sancılar İnşallah iyidir diye dua ediyorumm, ve hepinize dua ediyorummm:16::16::16::16::16::16:

bengicimmm

sen fena bağlanmışsınnn kocanı görmesen 2 gün bu kadar etkilenirmisin merak ettim:9::9:

evet güzel fikir. acaba yetkim var mı buna:51:
bi sor canım yaa napcan aklın burda kalacağına kapat gitsin yahuuuu bende sinir oluyorum zaten erkenden yatmak zorunda kaldığım içinn:43:

ohhhhh paşalar gibi bak kendine maşallahhhh

:9::9::9::9: aldatmaktan kastin nedir basakcim??? firsat uldukca yazdigim bikac topik var hepsini ziyaret ediyorum, malum calisinca zor oluyor, hatta su an basim agriyor :31: tabiki listeye girmek isterim ama sana zahmet vermek istemem fistigim :54: hem sevmesem topiki, gelince hemen test sonuclarimi size yazmazdim... benim test sonucundan haberin yok dimi??? misafirlerden okuyamamissindir.. esimin sonuclari cok iyi cikti canim sayi hareketlilik felan :16:

maaşallah zaten bu erkek milletini süpermenleri iyi çıkıyo hepp:19::19:

ne varsa bizde var :ssz::ssz: benim eşimde test yaptırdı bi haltı yok dedi doktor:35::35::35:

kuzum aldatmaktan kastım tamda buuuu:47::47::47: biz burdayken başka topiklerde fink atmak yokkkkkkkkk:45::45::45:

en çok bizi seveceksin en çok bizi özliceksinnnn

en çokk bizi öpeceksinn

kalbinde en büyük yer bizim olcaakkkkkk:29::29::29::29:

bengicimmm

bende özledim canım seni:38:
ama dün ben gelmiştim okadar mesaj yazdım sen geçmişi nerenle okudun bakayım:19:

yokkkkkkkkkkk kendimdenmahrum etmiycem aslaaaaaaaaaaaa:45::45::45:
sadece bu kadar yoğun kalamam belkiiii geceye doğru gelirim
onların gitmöesini beklersem ohooooooooo yaşlanırım

hoşgeldiniz hanımlar papatya nasıl oldun canım varmı bi değişiklik

nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri arada:50::50: beklemek tek çare işte:50:
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?

sen fena bağlanmışsınnn kocanı görmesen 2 gün bu kadar etkilenirmisin merak ettim:9::9:

bi sor canım yaa napcan aklın burda kalacağına kapat gitsin yahuuuu bende sinir oluyorum zaten erkenden yatmak zorunda kaldığım içinn:43:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızımmmmmm muhabbetleri kaçırınca sonradan okuması zor oluyor hemde eğlenceli olmuyorrr

ama kocamıda görmesemm daha çok etkilenirim :19::19::19::19:

sen nerde kaldın bakiim onu bi hesap ver öncee valla nazo yıldızlarını silicekti az daha topiiğine gelmiyon diye benden söölemesii didi yaani silmek lazım bu başağın yıldızını didi :20: niye bulunmuyon bakiim sen topiğinde hee mervişimide kaydedeceksin dahaa kız verdiydi bilgilerinii geçmişde bulda kaydet bari yarın ok? :34: hadi yiy geceler canım sana hoşçakaal :3:

kızz mervişşin bilgilerini görmedim bengicik sen bulda bana yolla annem okiiiiiiiiiiii

nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri arada:50::50: beklemek tek çare işte:50:
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?
canımm c.tesi test günü dimi, bu kadar ağrıya adet olmadığına göre kesin hamişsin bak merak etme sen olumlu düşün hep olurmuuu???

Back
X