Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur tatlım ben varım ya nereye gidiyon kızlarda giremeyince pes ettiler galibaa gelmekten![]()
Yalnızsın demi bugün
Evet o uyudu canım bende işlerimi bitridim buraya geldimanaa senmi geldin kuzuum efet yalnızım tamda uyumaya didiyodum forum kitlenince kıslarda pes ettiler girmediler bidaa anlaşılan kimseley kalmamışsen naaptın canım ancamı uyuttun kocişini bu arada bilgilerini bidaa yazda canım başak seni kaydedebilsin ben birazını sööledim ama eksik söylemiş olabilirim tabii
![]()
Evet o uyudu canım bende işlerimi bitridim buraya geldim
Uff benim moralim bozuk ya
Hala karnım kasıklarım ağrıyo geçmedi
onu araştırıyordum netten
Sen ne yapıyorsun cnm benim?
Bilgilerim neredeki gülüm?
Kız tövbee dee Allah korusunn yaaaa ne düşmesibu arada kuzum bu akşam kadınlar günü eğlencesi vaydı oooh döktüydüm kuytlayımı valla ama şimcike kasıklayım ağyıyo genee kıs bebiş vaydıoysada kalmamıştıy zaten aytıkın okaday hoplamaya zıplamaya saatlerce oynamadığım havalay kalmadı halaymı çekmedim hoplayıp zıpkayıp göbekmi atmadım ohooo daha neley yaptımbelkilimde bebişim içimde şuan düşmemek içöin çaba haycıyoduuuy ay aman yok bebik falan umutlandıymayım kendimii
![]()
Evet o uyudu canım bende işlerimi bitridim buraya geldim
Uff benim moralim bozuk ya
Hala karnım kasıklarım ağrıyo geçmedi
onu araştırıyordum netten
Sen ne yapıyorsun cnm benim?
Bilgilerim neredeki gülüm?
Her daim hazır bir test mi bekletiyon evde kızbiyerde diil başak kaydetmemiş henüz ilk gördüğümüs yerde verelimki kaydetsin senide neysem o sancı bendede var yaa bak 3 gündür devam ediyo benimki özellikle akşamları oluyoo bööle batmalar oluyo nedendir anlamadım :26: umarım içime doğan şeydirama yok ümitlenmiycem sonya hep suya düşüyo umutlarım tam 1 ay oldu satımdan beridir gelir heralde 3-5 güne kadar boşuna test yapmak istemiyom :18: zaten bu ay yumurtlayabildiysemde geç yumurtlamışımdır çıkmas oyüzden şimdik yapsamda 5 gün beklerim bakalım bi
Kız tövbee dee Allah korusunn yaaaa ne düşmesi
Rabbim esirgesin canım sende taktın kafaya haa
Bak bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
Bİr daha söyleme
neredeydi bu kadınlar günü eğlencesi kız
Allah seni.
Oynak karı:)
Evet canım ağladım hatta internette yazılanları okuyuncabu arada kuzum sen kasıklarım ağrıyo diyemi bozuyon bu arada moralini yaa aa daha neley kötü bişii yoktur merak etme canım benimben düzeltirim senin moralini
bak benimde ağrıyo hemde 3 gündür ben moralimi bozuyommu hiç aksine hoplayıp zıplıyom :124: hadi sende gel göbek atalım doyamadım bugün oynamaya
bu yorgunluğa ve kasık ağrısınıa daha nasıl oynıycaksam
![]()
Her daim hazır bir test mi bekletiyon evde kız
Ahh canım ya inş o çift çizgiyi görürsün
Seninki neden acıyor acaba ya
Üşüttüm desem bu kadar uzun sürmez ağrısı
Du bakalım hayırlısı canım
9 aY oldu demi sen evleneli kız zaman geçmiş epeybeldemizin düğün salonundaydı canım her sene yapıyolar orda bu eğlenceyi geçen senede katılmıştım zatenoynarım tabi özlemişim oynamayı en son kendş düğünümde oynamıştım 9 aydır bayaa kurtlanmışım döktüm hepücüünüüü ooh oooh yandan yandaan
:124:
Diğer testlerini ikinci bebişin için kullanırsın inşgeçen ay kocişe yapmak için gebiş testi al didiydim bi kaç tane oda 4 tane almışmış 1ini kullandım üçü kaldıvalla bilmiyom canım adetim gelmek için savaşıyodur kesin içimdee :26: senin kaçıncı günündü peki bugün? batın ne zaman?
Evet canım ağladım hatta internette yazılanları okuyunca
Yumurtalık kanseri rahim ağzı kanseri yazıyordu
Tövbe ya öyle bir şey olsa kanamam felan olurdu hemde demi
Ula bi yerinde dur bugün sana ne oldu böyle oynak karııı![]()
Diğer testlerini ikinci bebişin için kullanırsın inş
Canım ya öyle deme adetten önce göğüslerinde felan
Şişkinlik oluyor mu senin canım?
6 gün var canım adetime inş olmam![]()
durmam duramam içim kıpıy kıpıy daha adet olmadım yayarın bi halvet daha yaparıs biz kıymızı kaytı yimeden
kıs allah seni naapmasın emi dur bi ne rahim kanseri falan aa daha neler ööyle şeylere bakıpta hastalık üretme kız kendine bişii yoktuy nasılsa ferah tut içinii
yumoşların yaramaslık yapıyolaydıy ondan giriyoduy sankı bak benimkileyinde yaramaslığı tuttu bu aralar
![]()
Herkesin kaderi farklı hayatım kendini şartlandırma öylebenim genelde göbişim şişey adet öncesi gaz oluydu kaynımda hamiş kibim bu ay henüz şişkinlik olmadı çok şükür bende şaşırdım zatibağırsaklarımda düzeldi bu ay kabızlık yaşamadım hiç incir suyu sağolsun
ay inşallah canım yaa ama ümidim yok oek baksana pkolulay 3-5 yılda anca hamiş kalıyolay
düzenli yumuya takibi yaptıycam aytıkın bu arada saoğan kürümü yapiim bu ay incir kürümü kararsızım yaa?