Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

e başka ne dedi doktor vitamin falan verdimi

canım progestan kullanıyordum artık bırak dedi bi tek folic iç dedi 12. haftada verecekmiş demir vitamin falan
aslında ayda 1 gelsende olurda dedi sen korkuyosun o yüzden bu aralar 2 hafta da bi gel dedi

canım progestan kullanıyordum artık bırak dedi bi tek folic iç dedi 12. haftada verecekmiş demir vitamin falan
aslında ayda 1 gelsende olurda dedi sen korkuyosun o yüzden bu aralar 2 hafta da bi gel dedi

böle güzel haberler duydukça mutlu oluorummm...Allah ım tamamına erdrsin cnmm....sağlıklı güzel bi şekilde geçsin hep böle hamileliğin...

ben sadece folic kullanıyorum progestan ne ki ne işe yarıyo

benimki 7+5 canımm
sat la aynımı gidiyor canım senin ?
slm kızlarrr...nasılsınızzz bakalımmm cici annelerrr :34::49::49::49::49:

böle güzel haberler duydukça mutlu oluorummm...Allah ım tamamına erdrsin cnmm....sağlıklı güzel bi şekilde geçsin hep böle hamileliğin...
oyy serayım kıss :29: çok özledim seni tatlım yaaa nerelerdesin kuzum geçen sen çıkmışsın ben girdim kk ya yetişemedim sana nasılsın tatlım işten çıkıyomuşsun ?

oyy serayım kıss :29: çok özledim seni tatlım yaaa nerelerdesin kuzum geçen sen çıkmışsın ben girdim kk ya yetişemedim sana nasılsın tatlım işten çıkıyomuşsun ?

evet canım benim satla aynı gidiyo

evet canım çıkıorum çok iyiyim walla mutluyummm....hele sizlerden ii haberler alınca dahada mutlu oldummm...fazla giremem artık 1 hafta iş öğretecem burdakilere sonrada evde net yok cepten girebildiğim kadar girmeye çalışıcam...

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz. kocişimi özledim yanina gideyim yimek ısmarlasın bana :))

evet canım çıkıorum çok iyiyim walla mutluyummm....hele sizlerden ii haberler alınca dahada mutlu oldummm...fazla giremem artık 1 hafta iş öğretecem burdakilere sonrada evde net yok cepten girebildiğim kadar girmeye çalışıcam...
desene seni özlemey devam edecz :( neyse sen iyi olda arada gir tabi ya merakta bırakma bizi
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz. kocişimi özledim yanina gideyim yimek ısmarlasın bana :))

tamam canım afiyet olsun benim kocişte şimdi gelir yemeğe bişiler hazırlayım bende öpüyorum

aminnnn tatlımmmmmmmmm

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın?

canlarım buarada dra gittim herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma :16::nazar: 9 haftalık olmuşuz tam :)

benimki 7+5 canımm

oy maaşallah miniklerimizee :46: inşallah sizin arkanızdanda ben gelirim diycem ama sanmıyom 31.günüm bugün bakalım ama bikaç güne gelir heralde yaa umutlandırmayım ben kendimi şimdilik :26: bende iyiyim kuzum beklemedeyim bakalım nezaman yiycem kırmızı kartı diyee :1:

hiç dimi ama gece saat 3 te uyunurmu hiç ne ayıııp ne ayıp insan derki yatıp uyuyup dinleneceğime bi topike bakayım belkim başakın uykusu yoktor iki laflarız der dimi canım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aynen saracımm:34::34::34::34::21::21::21::21::21::21::21:

biliyosunda sen niye gelmiyosun:9::9::9::9::9::9:

Back
X