Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

AMİN
Hayırlııı cumaalarrr:16::16::16::16::16: AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
oy maaşallah miniklerimizee :46: inşallah sizin arkanızdanda ben gelirim diycem ama sanmıyom 31.günüm bugün bakalım ama bikaç güne gelir heralde yaa umutlandırmayım ben kendimi şimdilik :26: bende iyiyim kuzum beklemedeyim bakalım nezaman yiycem kırmızı kartı diyee :1:

9 ay gelmiyesice kırmızılar:18::18:

bu aralar cildim felaket bozuldu off ya genç kızken bile hiç sivilcem lekem olmadı benim yaaa

Hayırlı Cumalar
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN

yeterciğimin duası copy yaptımmm:16::16::16::16::16:

Hayırlı Cumalar
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN

Hayırlı Cumalar
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN

amin canım ne yaptın yarınmı beli oluyo

Hayırlı Cumalar
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bu aralar cildim felaket bozuldu off ya genç kızken bile hiç sivilcem lekem olmadı benim yaaa
canım doktor hamilelerin kullanabileceği bişey önerir muhakkak, sordun mu hiç? ben bi hamilelerrin östrojeni çok oluo diye güneş lekesi çok çabuk oluo biliorum. güneşten kaç. ne kadarlık bebişin nikolaycım?
amin canım ne yaptın yarınmı beli oluyo

evettt:18::18::18::18::18::18::18::18:

saracımm nasılsın? akşama ne yemek var merak ettim:56::56::56:

canım doktor hamilelerin kullanabileceği bişey önerir muhakkak, sordun mu hiç? ben bi hamilelerrin östrojeni çok oluo diye güneş lekesi çok çabuk oluo biliorum. güneşten kaç. ne kadarlık bebişin nikolaycım?

evettt:18::18::18::18::18::18::18::18:

saracımm nasılsın? akşama ne yemek var merak ettim:56::56::56:

4 buçuk aya yaklaşıyo canım aslında çok bişey yok ama benim kuruntum biraz çünkü cildim hep güzeldi benim biraz bozuldu işte evet evde güneş kremim var hiç sürmüyorum.hadi hayırlısı yarın ben yokum ptesi geldiğimde inş güzel haberlerini duyarım canım bana özel msj at belli olunca

4 buçuk aya yaklaşıyo canım aslında çok bişey yok ama benim kuruntum biraz çünkü cildim hep güzeldi benim biraz bozuldu işte evet evde güneş kremim var hiç sürmüyorum.hadi hayırlısı yarın ben yokum ptesi geldiğimde inş güzel haberlerini duyarım canım bana özel msj at belli olunca

MAAAŞALLAHHHHHH:nazar::nazar::nazar: sağlıkla kucağınıza alıp büyütün İNŞALLAH. nikolaycımm İNŞALLAH güzel hbr olurda özelden msj atarım:17::17::17::17: İNŞALLAH hayırlı haberler veririm ve herkesede nasip olur:14::14::14:

selam kızlarrrrr
herkez iyi maşallah,öyle görüyorum
nazoş geçen akşam sana cevap veremedim canım,kusuruma bakma,öpüyorum seni:38:

kardelenn göbüşün büyüdü deme ne yapıyo karnında savaş yapıyomu benimki kalp gibi atıyo bişeyler yapmaya çaışıyo daha küçük ablası tam vuramıyo annesine:1:

ablan düşünüomu devlette tüpü nikolay. nekadara mal oldu yazıyızm sana.
hastaneye 372tl tedavi için
ilaçlar kişiye göre değişiyor ama 1250 den 900tl oldu indirdi eczacım sağolsunn

eskiye göre indirimli diil ilaçlar şubattan sonra katkı payı çıktı. ama dışarılara göre yine iyi

biz senle hiç merabalaşmadık galiba. :3::3::3::3::3::3::3: merabaaa kardelen
aslında merabalaştık,hani şu komşunun kafasını klozete sokmak istediğini anlattığın gündü:1::1::1:
ama tekrardan da merabalaşabiliriz yani.bi mahzuru yok:9::9::9:
bu arada tüpe mi başladın,hayırlı olsun,hangi aşamadasın şu an?
iyidir canım ne yaptın isim düşündünüzmü seninkide erkekti deme?
evet canım,erkek bizimki de,isime son anda karar vercez sanırım
böyle gidiyo şimdilik
kardelenn göbüşün büyüdü deme ne yapıyo karnında savaş yapıyomu benimki kalp gibi atıyo bişeyler yapmaya çaışıyo daha küçük ablası tam vuramıyo annesine:1:

birazcık büyüdü,bazen baya savaşıyo kerata
oyyy yerim o minik ayakları,daha kasları tam gelişemediği için zıp zıp vuramıyodur anneye:emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlarrrrr
herkez iyi maşallah,öyle görüyorum
nazoş geçen akşam sana cevap veremedim canım,kusuruma bakma,öpüyorum seni:38:

a.s canım
hiç önemli değil canım kastı bişey olduğunu düşünmedim zaten bende seni öpüyorum

yeşilcim maşallah hep böyle devam etsin inşallah ALLAH kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin amin
herkese selamlar benim misafirim gelecek biraz sonra giremem merak etmeyin geç vakitte gelebilirim anca görüşürüz

ablan düşünüomu devlette tüpü nikolay. nekadara mal oldu yazıyızm sana.
hastaneye 372tl tedavi için
ilaçlar kişiye göre değişiyor ama 1250 den 900tl oldu indirdi eczacım sağolsunn

eskiye göre indirimli diil ilaçlar şubattan sonra katkı payı çıktı. ama dışarılara göre yine iyi

düşünüyo canım bakalım hayırlısı inş olur.

Back
X