Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım doktor hamilelerin kullanabileceği bişey önerir muhakkak, sordun mu hiç? ben bi hamilelerrin östrojeni çok oluo diye güneş lekesi çok çabuk oluo biliorum. güneşten kaç. ne kadarlık bebişin nikolaycım?

evettt:18::18::18::18::18::18::18::18:

saracımm nasılsın? akşama ne yemek var merak ettim:56::56::56:

yeşil fasulyeli bulgur pilavı fırında tavuk cacık var canım bide mor lahana turşusu

sen ne yiyecen akşama

selam hanımlar nasılsınız bakem. Benim kürtajdan sonra bugün doktor kontrolüm vardı doktor muayene etti herşey yolunda dedi. Bundan sonra genetik araştırmalar ve bir sürü testler yapılacak. 15 gün içinde patoloji sonucu çıkıyormuş. Ben özel hastaneye gidiyordum bu testler çok pahalı ve zaman alıyormuş o yüzden Adana'ya gideceğim oradaki araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyormuş doktor 4 ay içinde bunları yaptır sonuçla dedi tekrara hamilelik düşünülüyorsa 4 ay sonra aspirin ve folik asit tedavisine başlayacakmış 6. ayda da tekrar denemeler serbest olacakmış anlayacağınız önümüzde uzuuuun bir süreç var inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allahım dermansız dertler vermesin inşallah. Benden haberler böyle :31::31:

Hayırlı Cumalar
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN

yeterciğimin duası copy yaptımmm:16::16::16::16::16:

Aminnn çok güzel bir dua AMİN

MAAAŞALLAHHHHHH:nazar::nazar::nazar: sağlıkla kucağınıza alıp büyütün İNŞALLAH. nikolaycımm İNŞALLAH güzel hbr olurda özelden msj atarım:17::17::17::17: İNŞALLAH hayırlı haberler veririm ve herkesede nasip olur:14::14::14:

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN BURAYADA YAZ BİZDE GÖRELİM. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

aa kimse yok ya ne zaman gireceğimi bilemedim sanırım ne zaman girsem kimse yok sanırım akşamları daha yoğun oluyor o saatte benim oliş ve kociş derken pek fırsatım olmuyor neyse görüşürüz inşallah .:34:

canlar mrhb nasılsınız(geçmişe bakmadan buradan yazıyorum ) bu gün hiç gelemedimmm şu andada parmaklarım yazıyor ama yorgunluktan hiç bir şey göremiyormmm bu gün gece eşin rahatsızlandııı aslında bir kaç gündür gripti ama dr gitmemek için direniyordu gece sürekli olarak kustu (griple bunun alakası ne anlamadım )hiç uyumadık sabaha kadar sabah eşimi dinlemedim hemen aclile götürüdm tetkkler yapıldı serum takıldı dr grip haricinde pek bir sorun yok dedii göğüs has yönlendirdi akciğerinde enfeksiyon var ama çok ciddi değild dedi dahiliyeye gönderdii o dr muyayene yaptı ama oda çok ciddi bir şey yok dedii (hatta eşimi görünce endişelendi çok halsizdi )bir kaç ilaç yazdı kendi dr mutlaka görsün dedii pzrts randevumuz var zaten gidecektikkk şimdi eve geldikkk ev işleri falan derken çok yoruldum
kızlar öpüyorum siiz ve çıkıyorummm

yeşil fasulyeli bulgur pilavı fırında tavuk cacık var canım bide mor lahana turşusu

sen ne yiyecen akşama
offf :56::56::56::56::56: ben tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak ve salata yedim ama yine acıktımmmm:50::50: mor turşudan yemek istiorumm ama yasak zaten:50:
Aminnn çok güzel bir dua AMİN

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN BURAYADA YAZ BİZDE GÖRELİM. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
İNŞALLLAHHHHH:18: yazarım yrn. araştırma ve üni hastanelerinde yapıolar canım dışarıya para verme çok tutuo onları öle biliorum. muaynenin temiz çıkmasına da çok sevindimmm:16:
canlar mrhb nasılsınız(geçmişe bakmadan buradan yazıyorum ) bu gün hiç gelemedimmm şu andada parmaklarım yazıyor ama yorgunluktan hiç bir şey göremiyormmm bu gün gece eşin rahatsızlandııı aslında bir kaç gündür gripti ama dr gitmemek için direniyordu gece sürekli olarak kustu (griple bunun alakası ne anlamadım )hiç uyumadık sabaha kadar sabah eşimi dinlemedim hemen aclile götürüdm tetkkler yapıldı serum takıldı dr grip haricinde pek bir sorun yok dedii göğüs has yönlendirdi akciğerinde enfeksiyon var ama çok ciddi değild dedi dahiliyeye gönderdii o dr muyayene yaptı ama oda çok ciddi bir şey yok dedii (hatta eşimi görünce endişelendi çok halsizdi )bir kaç ilaç yazdı kendi dr mutlaka görsün dedii pzrts randevumuz var zaten gidecektikkk şimdi eve geldikkk ev işleri falan derken çok yoruldum

tekrar çok geçmiş olsun canımm, aman ihmal etmeyin doktoruna da götür. Allahtan acil şifalar diliorum..

aslında merabalaştık,hani şu komşunun kafasını klozete sokmak istediğini anlattığın gündü:1::1::1:
ama tekrardan da merabalaşabiliriz yani.bi mahzuru yok:9::9::9:
bu arada tüpe mi başladın,hayırlı olsun,hangi aşamadasın şu an?

:1::1::1::1::1::1::1::1:hatırladımmmm:1::1::1::1: o kadın beni kaç kez aradı yaptıklarının üstüne telini açmadım
evet yrn sonuç baktırcam bitti işkence 1 ay:50: yrn kanda bakacağız:14:

:1::1::1::1::1::1::1::1:hatırladımmmm:1::1::1::1: o kadın beni kaç kez aradı yaptıklarının üstüne telini açmadım
evet yrn sonuç baktırcam bitti işkence 1 ay:50: yrn kanda bakacağız:14:

iyi yapmışsın canım hatta az bile yapmışsın ne güzel hain planlar kurduyduk hiç birini yapmamışsın ama yaa üzüldüm bak şimcik :19: ben olsam altında kalmazdım o lafların kesinliklee :20: neysem kıyamadın sen anlaşılan :1:

ah canım yaa çok geçmiş olsun ama çok şükür önemli bişeyi yokmuş eşinin bu erkek milleti hep öyle canım yaa grip mirip olunca doktora gitmemek için kaçacak yer ararlar genelde benimde eşim öyleydi ama artıkın gidiyo en neyseki :1:

bende ne zaman gesem denk gelmiyo kimse :111:

efet yaa sinir oluyom öyle oluncada :19: kocişimde evde bugün pek giremeyebilirim kızlar bu arada hayla kırmızı kaytı yemedim bakalım bi kaç güne gelir ama heralde geçem ayda 33.günümde geldiydi bu ayda 29unda yumurtladıysam bi 4 günü falan var sanırım ohoo kim bekliycek okadarda yaa :26:

offf :56::56::56::56::56: ben tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak ve salata yedim ama yine acıktımmmm:50::50: mor turşudan yemek istiorumm ama yasak zaten:50:

İNŞALLLAHHHHH:18: yazarım yrn. araştırma ve üni hastanelerinde yapıolar canım dışarıya para verme çok tutuo onları öle biliorum. muaynenin temiz çıkmasına da çok sevindimmm:16:

tekrar çok geçmiş olsun canımm, aman ihmal etmeyin doktoruna da götür. Allahtan acil şifalar diliorum..

sağolcanımmmmm canım bizim burada (ünvrt )ancak 1 y öncedn randevu alabiliyorsun pzrts randvumuz var ilaki gidececğiz

ah canım yaa çok geçmiş olsun ama çok şükür önemli bişeyi yokmuş eşinin bu erkek milleti hep öyle canım yaa grip mirip olunca doktora gitmemek için kaçacak yer ararlar genelde benimde eşim öyleydi ama artıkın gidiyo en neyseki :1:

canım sağol eşim o kadar çok dr idiyorki son 1 yıldırrr artık adam bıktııı onuda anlıyorummm haftada 2.3 defa dr has tetkik yoruldu cnım benimmmmm sıkıldı artık ama her şey sağlık için diye diye götürüyorumm

canım sağol eşim o kadar çok dr idiyorki son 1 yıldırrr artık adam bıktııı onuda anlıyorummm haftada 2.3 defa dr has tetkik yoruldu cnım benimmmmm sıkıldı artık ama her şey sağlık için diye diye götürüyorumm

Biz götürmesek zaten gidicekleri yook :1: anladım canım ne diyim allah sabır ve acil şifalar versin

Son düzenleme:
Back
X