Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duman yatıyonmu annem
yooooooo burdayım gözlerim yandı biras dinlendireyim diye tv ye bakıyorummm![]()
yatmaya niyetin yok heralde ohhhhhh yaşasınnn
sabah erken kalkmadınmı sen
sen beni yatırmayamı çalışıyosunnnyok cnm yatıcam da kocişimi bekliyorum namaz filan kılıcak yarım saat kadar burdayım...
ediyo ediyoooo tembihledim ben onuuuayy Allah kabul esinn "karımın kk daki arkideşleri " diye bize de dua etsin
ay çok ayıp![]()
ediyo ediyoooo tembihledim ben onuuu![]()
ee sen neler yapıcan yarın temizlik gününmü
yok cnm ben haftasonu temizlik yapmıyorum yemek yaparım sadeceee,,, temizliği akşam eve gelince yapmaya çalışırım, zaten bi abla geliyo banaayrıntıya girmeme gerek kalmıyo... yarın dr a gidicemmm sonrasında eğer canım sıkılırsa filan bi kızılay yaparım sanırım moralim düzelsin diye
![]()
sen napıcaksın bakalım??? yatıcaksan çık sendebugün ben beklerim burayı merak etme senn
![]()
oynak çekirgeee seniiiiyok tatlım ağlama eşim daha gelmedi bugün biras işi uzun onu bekliyorum.
kız ben varya ankarada kaldığım süre zarfında nefret ederdim ankaradan hep gitmek isterdim ordan.
ama evlendim istanbula geldimm bende bi ankara aşkı depreşti sorma
ankara havalarını sevmezdimm artık bayılıyorum ohhhhhh hoplayıver çekirgeeeee
şimdi bide güzel oynuyorumm kiii ohoooooo
seni tüp bebek topikinde yakaldım![]()
oynak çekirgeee seniiiitabi ayrı kalınca anladın kuru ankaramızın kıymetini dimee, öyle olurr bende hep deniz kenarında yaşamaya imrenirdim ama ankara bi tutkuu gibi insanı bağlıyo kendine ayrı kalınca özlüyosunn
bol bol özlem gidersin sende artıkınnn
ohhhhhh misss misssss senin ankaran gelmiş acil gel sen :))kız otobüss terminale giriyor yaaaaaaa Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmm nefes aldığımı hissediyorummmmmmm
ohhhhhhhh misss havaaaaaaaaa
istanbul gibi değil. kuru muru mis gibi havası var
bende seni yakaladım napıyosun orda bakimmm :)) kız napimm yaa öğrenmeye çalışıyorum araştırmam lazımmmmya yarınki dr da tüp derse diye korkuyorummmmm...
neyse ben çıkıyorum cnm kocişim bitirdi duayı hepimize de dua ettmişşş aldım ifadesiniiöpüyorum seniiii gecelerrr
![]()
bende ne zaman gesem denk gelmiyo kimse :111:
merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayınsizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........
![]()
merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayınsizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........
![]()