Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kimseyi satmadım kızzzzzz belişşşşşş

yukarı laptopumu çıkarmştım şarjı bitti

sen beni yatırmayamı çalışıyosunnn:43::43: yok cnm yatıcam da kocişimi bekliyorum namaz filan kılıcak yarım saat kadar burdayım...

ayy Allah kabul esinn "karımın kk daki arkideşleri " diye bize de dua etsin:9::9::9:

ay çok ayıp:17::17::17::17:

:34::34::34::34:

ee sen neler yapıcan yarın temizlik gününmü

yok cnm ben haftasonu temizlik yapmıyorum yemek yaparım sadeceee,,, temizliği akşam eve gelince yapmaya çalışırım, zaten bi abla geliyo bana:16: ayrıntıya girmeme gerek kalmıyo... yarın dr a gidicemmm sonrasında eğer canım sıkılırsa filan bi kızılay yaparım sanırım moralim düzelsin diye:34::34:
sen napıcaksın bakalım??? yatıcaksan çık sende :43: bugün ben beklerim burayı merak etme senn:43:

yok cnm ben haftasonu temizlik yapmıyorum yemek yaparım sadeceee,,, temizliği akşam eve gelince yapmaya çalışırım, zaten bi abla geliyo bana:16: ayrıntıya girmeme gerek kalmıyo... yarın dr a gidicemmm sonrasında eğer canım sıkılırsa filan bi kızılay yaparım sanırım moralim düzelsin diye:34::34:
sen napıcaksın bakalım??? yatıcaksan çık sende :43: bugün ben beklerim burayı merak etme senn:43:

yok tatlım ağlama eşim daha gelmedi bugün biras işi uzun onu bekliyorum.
kız ben varya ankarada kaldığım süre zarfında nefret ederdim ankaradan hep gitmek isterdim ordan.
ama evlendim istanbula geldimm bende bi ankara aşkı depreşti sorma
ankara havalarını sevmezdimm artık bayılıyorum ohhhhhh hoplayıver çekirgeeeee:24::24:

şimdi bide güzel oynuyorumm kiii ohoooooo

yok tatlım ağlama eşim daha gelmedi bugün biras işi uzun onu bekliyorum.
kız ben varya ankarada kaldığım süre zarfında nefret ederdim ankaradan hep gitmek isterdim ordan.
ama evlendim istanbula geldimm bende bi ankara aşkı depreşti sorma
ankara havalarını sevmezdimm artık bayılıyorum ohhhhhh hoplayıver çekirgeeeee:24::24:

şimdi bide güzel oynuyorumm kiii ohoooooo
oynak çekirgeee seniiii:21::21: tabi ayrı kalınca anladın kuru ankaramızın kıymetini dimee, öyle olurr bende hep deniz kenarında yaşamaya imrenirdim ama ankara bi tutkuu gibi insanı bağlıyo kendine ayrı kalınca özlüyosunn:17: bol bol özlem gidersin sende artıkınnn

seni tüp bebek topikinde yakaldım:4:

bende seni yakaladım napıyosun orda bakimmm :)) kız napimm yaa öğrenmeye çalışıyorum araştırmam lazımmmm:43::43: ya yarınki dr da tüp derse diye korkuyorummmmm...

neyse ben çıkıyorum cnm kocişim bitirdi duayı hepimize de dua ettmişşş aldım ifadesinii:27: öpüyorum seniiii gecelerrr:54::54:

oynak çekirgeee seniiii:21::21: tabi ayrı kalınca anladın kuru ankaramızın kıymetini dimee, öyle olurr bende hep deniz kenarında yaşamaya imrenirdim ama ankara bi tutkuu gibi insanı bağlıyo kendine ayrı kalınca özlüyosunn:17: bol bol özlem gidersin sende artıkınnn

kız otobüss terminale giriyor yaaaaaaa Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmm nefes aldığımı hissediyorummmmmmm
ohhhhhhhh misss havaaaaaaaaa:16:

istanbul gibi değil. kuru muru mis gibi havası var

bende seni yakaladım napıyosun orda bakimmm :)) kız napimm yaa öğrenmeye çalışıyorum araştırmam lazımmmm:43::43: ya yarınki dr da tüp derse diye korkuyorummmmm...

neyse ben çıkıyorum cnm kocişim bitirdi duayı hepimize de dua ettmişşş aldım ifadesinii:27: öpüyorum seniiii gecelerrr:54::54:

seni takip ediyodum tatlım.

tamam Allah razı olsun kocandan hayırlı geceler size

merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayın:52:sizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........:54::54::34:

merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayın:52:sizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........:54::54::34:

merhaba canımmmmm günaydınnnnnnnnnnn...sanada mutlu huzurlu bi haftasonu diliyorummmmmm....keşke mümkün olsada takmasak tokadan başka bişi ..bide tokada takılı :9::9::9::9:nasılsın bakalım sultanımm

msj atmak için 10 dk bekliyemicem sultanım :1::1::1: iyiyim işten ayrılıyorum...:32::32::32::32::32::32: gelecek hafta son ama fazla giremicem evdede net yok....böle işte durumlarr...gelcem bi sigara içip oki;)

Back
X