Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

işcı canımm

ya neden kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

paposs nedennn gelmedınn :31::31::31::31::31: merakdan catlayacmmm:31::31:

Kesin bizi meraktan çatlatmak içindir canım yaa :60: hamişse kutlama falanmı yapıyolaydıy acabaa? :1: hadi benim bu ay geçti ben meyaktan çatlayabilirimde siz çatlamayın kıs yumuytalayınıs çatlasında hamiş kalın inşallaah :60:

Kesin bizi meraktan çatlatmak içindir canım yaa :60: hamişse kutlama falanmı yapıyolaydıy acabaa? :1: hadi benim bu ay geçti ben meyaktan çatlayabilirimde siz çatlamayın kıs yumuytalayınıs çatlasında hamiş kalın inşallaah :60:

ıste canım yukarda kis demıstım kıs yazmısım anlmadın benım yumoslar catlamayınca kis gıbı oluyoo:31::31::31::31: agrılarm var ıns yumurtalarımmm catlarrr:31::31::31:

canım senden nıye gecsın kırmızı kartı yemeden umudunu kessmee:20::20::20::20:

ıste canım yukarda kis demıstım kıs yazmısım anlmadın benım yumoslar catlamayınca kis gıbı oluyoo:31::31::31::31: agrılarm var ıns yumurtalarımmm catlarrr:31::31::31:

canım senden nıye gecsın kırmızı kartı yemeden umudunu kessmee:20::20::20::20:

kesmiyom canım zaten merak etmee :1: kistmi oluyoo nedenki canım adı neymiş hastalığının? pko falan diilsin dimi sende?

kesmiyom canım zaten merak etmee :1: kistmi oluyoo nedenki canım adı neymiş hastalığının? pko falan diilsin dimi sende?

canım yumurtar catlmayınca kis oluyomus dok ole dedı sonrad gecıyoo adet3 günü test yapmıstı dk pko dedı ama ıste ılac yazmadııı troıt sorunum oldugu ıcın onun ılaclarını ıc dedı suan adet duzenlı ıyı bı dok bulamadmm:14:

bengicim nasılsınnn
ben çok yorgunummmmm pek kalamıcammm bıcıbıcı yapıp yatarımm

papatyacımm nerelerdesinnnnnn inşallahhhh güzel hbrler getirirsin bizlereee:16:

canım yumurtar catlmayınca kis oluyomus dok ole dedı sonrad gecıyoo adet3 günü test yapmıstı dk pko dedı ama ıste ılac yazmadııı troıt sorunum oldugu ıcın onun ılaclarını ıc dedı suan adet duzenlı ıyı bı dok bulamadmm:14:

hah evet işte benimkide pko yaa çok sinir bozucu bi duruum doktoy kontrolünde klomenle yumurtlayacaz anca :50: bende edat oluyum 3.günü gidicem işte kontrole :26: düzenli kullancam bakalım yumurta takibi yaptırcam işte artıkın :26:

bengicim nasılsınnn
ben çok yorgunummmmm pek kalamıcammm bıcıbıcı yapıp yatarımm

papatyacımm nerelerdesinnnnnn inşallahhhh güzel hbrler getirirsin bizlereee:16:

hoş geldin moodcum iyiyim sen nasılsın? tamam canım sen bıcı olmana bak rahatlarsın ne güsel :46: papoşda bi türlü gelemedi yaa :19:

hah evet işte benimkide pko yaa çok sinir bozucu bi duruum doktoy kontrolünde klomenle yumurtlayacaz anca :50: bende edat oluyum 3.günü gidicem işte kontrole :26: düzenli kullancam bakalım yumurta takibi yaptırcam işte artıkın :26:

benım 6 ldu ıcın dok erken deyıp 1 sene olsun ole gel dıyolarrr sinir oluyorummmm:47::47:

benım 6 ldu ıcın dok erken deyıp 1 sene olsun ole gel dıyolarrr sinir oluyorummmm:47::47:

efet yaa bende sinir oluyom ona benimde kimi doktor 1 yıl olmadan bişii yapamayıs didi başka iyi bi doktor buldum bende hemde devlette :1: 8-9 ay oldu diyincede bişii demedi güsel ilgilendiydi yaani :1: kıs sende 10 ay oldu falan diye atsana kıs kim nerden bilcek nekadarlık evli olduğunuu :60:

efet yaa bende sinir oluyom ona benimde kimi doktor 1 yıl olmadan bişii yapamayıs didi başka iyi bi doktor buldum bende hemde devlette :1: 8-9 ay oldu diyincede bişii demedi güsel ilgilendiydi yaani :1: kıs sende 10 ay oldu falan diye atsana kıs kim nerden bilcek nekadarlık evli olduğunuu :60:

ya onu bende dusundum ya desem 1sen e oldu dıye zatı2 yıl olck evlenelı snra dusundum 1 yıldan snra ılac verdıklerıne göre bı bıldıklerı vardr dıye korktum neyem bu ayda bekleyımde:31::31::31::31::31:

kızlar idrarımı yaparken yanma oluduğu için bugün doktora gittim.
kadın doğumcu kum döktüğümü söyledi:66::66::66::66::66::66::66:
zırt zırt tüfekhanem geliyor:25::25::25:
fakat benim canımı sıkan şuydu:41::41:
kadın bana çocukun yokmu dedi. bende "2.5 senedir olmadı" dedim
o zaman senin tüp bebek bölümüne gitmen lazım artık
demesin miiiiiiii:30::30::30::30:bide gülerek söylüyordu
moralim bozuldu açıkçası:ssz::ssz:
2.5 sene çocukum olmadı diye hemen tüp bebek mi yaptırılır:19::19:daha doğru düzgün yumurtlama tedavisi bile görmemişken. hi. bi şey bilmiyo bu kadın hiç bi şeyy:50::50::50::50:

canım başka dra da gidersin iyi bi doktor bul bakalım o ne diyecek hemen üzme kendini

canım nerelerdesnnnn senle kaç zamndır denk gelemiyoruz

merhaba canım eski topiğe kimse gelmiyor artık buradada karşılaşamıyoruz ama iyiyim sağol
hiç unutmadan her kandilde cumada mesajlarını esirgemiyorsun çok sağol benim kontür yok atamıyorum sana ama hep aklıma geliyor kendimi tuhaf hissediyorum mesajına karşılık veremeyince
eşinede çok geçmiş olsun inşallah bugünleri biran önce atlatırsınız

Back
X