Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

burda gttgım bı dok var sınır kadın sureklı ultrasyon agonderyo bısey cıkmyo gecen gene aynısı yaptı gırmedn ben dultrayona dev yuzume bakmıyo:31::31:

öle bıldıgım bı kafın dogumcuy yok dok bulamadımmmmm:14::14::14::14::14: bu yakınlarda bı aratrma has orayada kocıs olmadn gıdeme:31::31::31: cok sancım olurs aartık acıle gtcem

anladım cnm git sen yine ihmal etme neden illaki kadın olacak erkek dktra niye gitmiyon?

günaydın canım pazarları topıkde tatıl oluyo kımse gelmıyoo:1::1::1::1:
canım reglım bıttı 5 gun olduu sabh agryla uyndm bı kac gundur boyle:26::26::26::14:
cnm yumutrlama döneminde olabilirsin bana dr.sölemişti ...batma sancı fln olunca anlaki yumurtluyorsun bu günleri iyi değerlendir ....
ama aşırı derecede dayanılmıcak gibiyse git bi dr.a ben yumurtladığımı sanıyordum ama dayanılcak gibi değildi dr.a gittiğimde kum döktüğümü söledi ilaç fln wermişti ...netten araştırmıştım direk sancı kasıklarda oluyor yazıyordu we benimkide öleydi ...inşallahhh 1.seçenektir seninki cnmm ....geçmiş olsun bebemmm

bugün evdeyıiz bizde kociş hasta yatıyo malesef evde kaldık yoksa plan yapardık işte bu pazar böyle oldu cnm sıkıldı size bakayım dedim fazla kimse yok :50:

ay sultanım gelmiş cnm nasılsın geçmiş olsun enişte hastaymışşş önemli bişeyi yoktur inşallahhh

cnm yumutrlama döneminde olabilirsin bana dr.sölemişti ...batma sancı fln olunca anlaki yumurtluyorsun bu günleri iyi değerlendir ....
ama aşırı derecede dayanılmıcak gibiyse git bi dr.a ben yumurtladığımı sanıyordum ama dayanılcak gibi değildi dr.a gittiğimde kum döktüğümü söledi ilaç fln wermişti ...netten araştırmıştım direk sancı kasıklarda oluyor yazıyordu we benimkide öleydi ...inşallahhh 1.seçenektir seninki cnmm ....geçmiş olsun bebemmm

ay sultanım gelmiş cnm nasılsın geçmiş olsun enişte hastaymışşş önemli bişeyi yoktur inşallahhh

iyiyim cnm sen nassın?sağol biraz üşütmüş işte önemli deil ben baktım ona iyi hemşireliğini yaptım yane şimdi uyuyo eyvallah elimizden her iş gelir ilaçlarını içirdim kupa tuttum vikisledim örtttüm sıkı sıkı terlesin diye portakal suyunuda içirdim eeeeeeeeeee daha ne olsun dimi yarına bişici kalmaz:34::23:

sen nassın moodum yalnızmısın ?napıyon kuzum?:34:

anladım cnm git sen yine ihmal etme neden illaki kadın olacak erkek dktra niye gitmiyon?

cnm kadın dogumcu derken o bolumu demek ıstedımm yoksam erkek olması benım ıcındaha ıyı kadılar ıt gıbı azarlıyo ınsanıı:9::9::9::9::9:

zaten hamıs kalırsamm dogumu kesın erkek dok tercıh erdm:1::1::1:

cnm dayana bılcegım sancı ama arada oyle bı gırıyokı dayanamıyorum uykudan ole kalktım benımde aklıma yumurtlama donmeı geldı bu sancılar 1 haftadr varr:31::31::31:
aklıma kis gelıyoo inş degıldırr:26::26::26:

bu arada hurr gecmıs olsun cnmm:16::16:

cnm kadın dogumcu derken o bolumu demek ıstedımm yoksam erkek olması benım ıcındaha ıyı kadılar ıt gıbı azarlıyo ınsanıı:9::9::9::9::9:

zaten hamıs kalırsamm dogumu kesın erkek dok tercıh erdm:1::1::1:

bu arada hurr gecmıs olsun cnmm:16::16:

anladım cnm bencede dimi yane erkek dktr daha iyi ben çok memnundum erkek dktr olmasından daha anlayışlı oluyolar kadınlar gibi cadı deil:23:.Sağol cnm tşkkür ederim iyi yatıyo işte:27:

iyiyim cnm sen nassın?sağol biraz üşütmüş işte önemli deil ben baktım ona iyi hemşireliğini yaptım yane şimdi uyuyo eyvallah elimizden her iş gelir ilaçlarını içirdim kupa tuttum vikisledim örtttüm sıkı sıkı terlesin diye portakal suyunuda içirdim eeeeeeeeeee daha ne olsun dimi yarına bişici kalmaz:34::23:

sen nassın moodum yalnızmısın ?napıyon kuzum?:34:

öle oluyo cnmm kadınlar herşeyi becerir erkekler vırvırlanır nazlanır ama kadınların nazlanma hakkı çok azdır...
ay cnm bende pelt olmuşumm dün temizlik wardı ewde tam bahar temizliği ....hamlamışım yaniii ..oturuyorum şimdide öle kociş işte tekim yanii......

öle oluyo cnmm kadınlar herşeyi becerir erkekler vırvırlanır nazlanır ama kadınların nazlanma hakkı çok azdır...
ay cnm bende pelt olmuşumm dün temizlik wardı ewde tam bahar temizliği ....hamlamışım yaniii ..oturuyorum şimdide öle kociş işte tekim yanii......

ewet cnm ya bizler becerikliyiz bu bi gerçek yane kimse inkar edemez .oh miss gibi olmuştur evin güle güle kirlen taglım neyse ben kaçtım kociş çağırıo terlemiş üstünü değiştireyim grşrüz sonra :36::27::37::52:

ewet cnm ya bizler becerikliyiz bu bi gerçek yane kimse inkar edemez .oh miss gibi olmuştur evin güle güle kirlen taglım neyse ben kaçtım kociş çağırıo terlemiş üstünü değiştireyim grşrüz sonra :36::27::37::52:

tşk ederim cnmm ewet missler gibi oldu :12:

ok tatlım görüşürüzz öptümm bebemmm

geçmişe hızlıca göz attım, kızlar çok özür dilerim sizi mrkta bıraktığım için. iyi ve kötü hbrlerim var ilki kanda değerim 55 çıktı hamileyim ama doktorum yüksek değil henüz dedi:(, zaten test günü öncesi sabaha kadar kalbim ağrıdı biliosunuz kalbimden rahatsızım, sonra test için evden çıkmadan kanamam gelmeye başladı ama doktorum yinede test istedi. şimdi bebek benimle mi düşüo mu bilmioruz. kalbimden dolayi iğneler verildi ve test sonucunu 2 gün sonra yenilenmem istendi. sizlerin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. bundan sonra hep dualarımda olacaksınız, bana nefes aldırdınız Allahda sizleri hiççç daraltmasın. ben hassas bi süreç geçirdim, hem hormonlar, hem sağlığım. bu nedenle çok hassas oldum. saçma salak tanımadığım insanları bile kafayı takacak kadar. ALLAH BÜYÜK diyorumm!!!!!!!!ve bu nedenle kk dan ayrılma kararı aldım.
hepinizi çok seviyorummm ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI olsun.

geçmişe hızlıca göz attım, kızlar çok özür dilerim sizi mrkta bıraktığım için. iyi ve kötü hbrlerim var ilki kanda değerim 55 çıktı hamileyim ama doktorum yüksek değil henüz dedi:(, zaten test günü öncesi sabaha kadar kalbim ağrıdı biliosunuz kalbimden rahatsızım, sonra test için evden çıkmadan kanamam gelmeye başladı ama doktorum yinede test istedi. şimdi bebek benimle mi düşüo mu bilmioruz. kalbimden dolayi iğneler verildi ve test sonucunu 2 gün sonra yenilenmem istendi. sizlerin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. bundan sonra hep dualarımda olacaksınız, bana nefes aldırdınız Allahda sizleri hiççç daraltmasın. ben hassas bi süreç geçirdim, hem hormonlar, hem sağlığım. bu nedenle çok hassas oldum. saçma salak tanımadığım insanları bile kafayı takacak kadar. ALLAH BÜYÜK diyorumm!!!!!!!!ve bu nedenle kk dan ayrılma kararı aldım.

annem ilk başta hamile olduguna cooooooook ama cokkkkkkk sevındımmm:16::16:

vee kanam gelmıs uzulme cook dua ettt bebgın senle olsun dualrım senınle inş bebegınn senınle olcakkkkk karnın bole olcakk:49::49::49::49:

ve kalbınden yenı duydum ve cook uzuldumm:14::14::14::14: annem kendını sıkma hersey olacagına bırak rabbım buyuktur bole uzuler kendıne zarar verırsın annem canımm ıns hersy cok gusel olcakkk:16::16:

ve kk neden ayrılmak ıstegıne anlamadım kım sana ne dedı yahuu:44::44::14::14:

cnmm tüm dualarımız seninle inşallah bebişin seni bırakmıcak sımsıkı tutunucak:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: .....ama bizi bırakmana üzüldüm açıkcasııı arada bi uğrarsın olmasmı bebemmm:16::16::16:

canım benim inşallah değerin yükselir 55 de çok düşük değil dr neden öyle söylediyse
inşallah RABBİM evladına kavuşturur inşallah... aradada olsa geçmişi okumasanda kendinden haberlerini verirsen çok seviniriz alışmıştık sana merak ederiz çok öpüyorum herşey gönlünce olsun :54:

canım allah büyük yardımcın olacak inşallah nereye yaw daha biz yeni geldik sen gidiyorsun canım iyi kötü daha ne günlerimiz olacaktı yaw hamilelik süreçlerimiz doğum hikayelerimiz bebeklerimizi anlatacaktık YAWWWWW kime kızdıysan biraz kafanı dinle geri gel yaa :43: başkasının hatasını bize ödetme seni çok tanımama ama çok sevdim gitmeni istemiyorum :47::47::47: o kimse o gitsin :47:

tatlım yanlış mmı düşünüyorum bilmiyorum ama şöyle bir düşüncem var seninle paylaşmak istiyorum.

kaynanamla aynı evdeyiz şimdi rahat değiliz devamlı kavga gürültü stres bunalımlardayız.

kafa olarakta hazır hissetmiyorum. yani hamile kalacağıma ilk önce inanmam gerekiyor

stresinde büyük etkisi var biliyorsun. o yüzden evime çıkayımda rahat rahat yaplaım çalşmaları istiyorum.

zaten ilk işim süt buharı yapmam olacak. şu an inan ki çalışma yapasım bile gelmiyo bengicim.

inşallah rahat kafayla hız vericem çalşmalara tedavilere başlıycam.

çünkü 3 sene olacak evleneli 25 yaşına geliyorum

artık zamanı geldi geçiyo bilem:5::5::5:

yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

kaynanasıyla yanyana dairelerde oturmuş birisi olarak kesinlikle ayrı eve çık diyorum biz aynı evde oturmadık yan yanaydık ama stresi yetti bana onlar başka bir yere taşınınca resmen yeniden doğmuş gibi oldum hatta yeni evlendim sandım kaç kurtar canını:34:

canım yaa bebeğin seninle çok sevindim inşallah kanaman da durur herşey yoluna girer... yarın yeniden test yaptıracaksın sanırım değerin yükselmiş olacak inanıyorum... kalbinden rahatsız olduğunu bilmiyodum geçmiş olsun, cuma geceki polemiği gördüm bende bişey diyemiyorum sanırım ortam gerildiği için sen kötü oldun ama bence biraz sakinleşince sinirin yatışınca gelmeye devam et, burası kocamaaannn biyer istemediğin kimseyle konuşmazsın olur biter tatlım... yinede kendin için en doğru kararı sen verirsin hayırlısı olsun... ama yarınki sonuçtan bizi haberdar etsen olmazmı???:14::14:

Back
X