Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aha mervişle denk geldik sonundaaaaaaaaa:4::4:
yakaldım seni mervecimmmm listede baktınmı kendine.
Malesef hiç denk gelemedik gerçektende :(
Evet listeye baktım ama ben 26 yaşında değilimki:26:
24 yaşındayım hatta daha dün girdim:1:

Hamileliğinizi idrar testind ne zaman öğrendiniz topiğine dalmışım bnde uff oku oku bi hal oldum:31:

Malesef hiç denk gelemedik gerçektende :(
Evet listeye baktım ama ben 26 yaşında değilimki:26:
24 yaşındayım hatta daha dün girdim:1:
deli karı bengisu dedi valla 26 yaşında dedi
onun verdiği bilgilere göre yazdım tatlım.
dur bengiyi bulursam sıçını başını yoluyum yalancı hain karııı:4::4:
bu akşam neden kimse yok:25:

:18::18::18::18::18:
ben yoktum nazo ondan:50::50::50:

kaynanasıyla yanyana dairelerde oturmuş birisi olarak kesinlikle ayrı eve çık diyorum biz aynı evde oturmadık yan yanaydık ama stresi yetti bana onlar başka bir yere taşınınca resmen yeniden doğmuş gibi oldum hatta yeni evlendim sandım kaç kurtar canını:34:

ah canım keşke eşime çok söylüyorum uzağa gidelim diye ama ikna edmiyorum
üst kata ev yaptırıyorduk bayağı paralar döktük
hiç birinde gözüm yok ben huzur istiyorum
ama adma anlatamıyorum maalesef
biliyorum evler ayrı olsa da dipdibe oturmak kabus gibi daha çok huzurumuz bozulacak ohoooooooooooooooooooooooo

geçmişe hızlıca göz attım, kızlar çok özür dilerim sizi mrkta bıraktığım için. iyi ve kötü hbrlerim var ilki kanda değerim 55 çıktı hamileyim ama doktorum yüksek değil henüz dedi:(, zaten test günü öncesi sabaha kadar kalbim ağrıdı biliosunuz kalbimden rahatsızım, sonra test için evden çıkmadan kanamam gelmeye başladı ama doktorum yinede test istedi. şimdi bebek benimle mi düşüo mu bilmioruz. kalbimden dolayi iğneler verildi ve test sonucunu 2 gün sonra yenilenmem istendi. sizlerin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. bundan sonra hep dualarımda olacaksınız, bana nefes aldırdınız Allahda sizleri hiççç daraltmasın. ben hassas bi süreç geçirdim, hem hormonlar, hem sağlığım. bu nedenle çok hassas oldum. saçma salak tanımadığım insanları bile kafayı takacak kadar. ALLAH BÜYÜK diyorumm!!!!!!!!ve bu nedenle kk dan ayrılma kararı aldım.
hepinizi çok seviyorummm ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI olsun.

papoş sana mesajda atmıştım inşallahj dediğimi yaparsın çok üzüldüm bizi bıraktığına. Allah gönlüne göre versinn yine de dualarımdasın:43::43::43:

papatyam inş bebişine bişey olmaz ama niye bizi mrkta bırakarak gittin gelişmeleri mrk ediyoruz off yaaa bu arada günaydın kızlar.

neyse merhaba deyip kaçmış gibi olacak ama eşim geldi kahvaltı hazırlıyım
sabahtan arabanın işleri için gitmişti bende gelene kadar size bakayım dedim ama sonra görülşürüz

merhabalar kızlar nassınız bakalım iyi haftalar hepinize görüşürüz kocaman öptüm sizi...................:54::54::54:

ah canım keşke eşime çok söylüyorum uzağa gidelim diye ama ikna edmiyorum
üst kata ev yaptırıyorduk bayağı paralar döktük
hiç birinde gözüm yok ben huzur istiyorum
ama adma anlatamıyorum maalesef
biliyorum evler ayrı olsa da dipdibe oturmak kabus gibi daha çok huzurumuz bozulacak ohoooooooooooooooooooooooo

onlar taşınıp gidince eşimde anladı aslında yeni evlendiğimizi kabus gibiydi kafa yapıları zaten uyumsuz eğitim ve kültür farkları herşeye karışma ve müdahale etmeye çalışma anlatsam roman olur romann :1:

kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım:9::9:

papatya msj atmıs kızlarr slm var hepınıze:3::3:
degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm:14::14::14::14:
baska topıkdekı bırı canını sıkmıss :47::47::47: kızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo:47::47:

kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım:9::9:

degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm:14::14::14::14:
baska topıkdekı bırı canını sıkmıss :47::47::47: kızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo:47::47:

95 olmuş yükselmiş yani kim canını sıktıysa Allahından bulsun zaten bir sürü sıkıntısı var.:47::47:
inşallah herşey yolunda gider kendide toparlarda geri döner :47::47:

a.s öncelikle neden 50 di 95 olmuş değeri neden morali bozuk heralde o topiktekine bozuktur yoksa değeri güzel yükselmiş

Son düzenleme:
a.s öncelikle neden 50 di 95 olmuş değeri neden morali bozuk heralde o topiktekine bozuktur yoksa değeri güzel yükselmiş

cok ıyı katlanamamıs yazmıs yenı tesler yapılacakmıs yatıyomus cnm

ne oldu tam bılmıyrm ama bırılerı morelını bozmus ve bebegımden oluyodum yazmıs :31::31::31::31:

inş duzelır hersy ve yenıden gelır rabbım yardımcısı olsun ve bbeısı onu bırakmasınn:16::16::16:

kızlar mutnakdayım yazamasum kusura bakmayın:25::25::25::25: iş yapıyorumm:36::36:

ne oldu tam bılmıyrm ama bırılerı morelını bozmus ve bebegımden oluyodum yazmıs :31::31::31::31:

inş duzelır hersy ve yenıden gelır rabbım yardımcısı olsun ve bbeısı onu bırakmasınn:16::16::16:

kızlar mutnakdayım yazamasum kusura bakmayın:25::25::25::25: iş yapıyorumm:36::36:

inşallah güzel haberlerinide alırız yaaa üffffffff :31:

inşallah katlanır boşversin orada yazılanları düşünmesin kendini üzmeye değmez
bende baktım yazdığı mesajlardan giripte okudum biraz yanlış anlamadan üstüne gelmişler saçma sapan bi şey yani

belinaycım papatyaya selamlarımı söyle kendini üzmesin hatta msn sini verirse msn den görüşebiliriz kk ye girmesin kendini böyle rahat hissedecekse ama haberlerini almak isterim ...şimdi ben çıkıyorum eşim izinli görüşmek üzere çok öpüyorum

belinaycım papatyaya selamlarımı söyle kendini üzmesin hatta msn sini verirse msn den görüşebiliriz kk ye girmesin kendini böyle rahat hissedecekse ama haberlerini almak isterim ...şimdi ben çıkıyorum eşim izinli görüşmek üzere çok öpüyorum

işim bitsin yazılanlara bende bakcam olayı bilmyrmm
cnm msn bılmıyorum faceden gryrz msn atayımm paposaa annem görüsürzz öptümm:16::16::16::16:

inşallah güzel haberlerinide alırız yaaa üffffffff :31:

inşş herseyy güsel olurr:16::16::16::16::16:

Back
X