Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım:9::9:

papatya msj atmıs kızlarr slm var hepınıze:3::3:
degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm:14::14::14::14:
baska topıkdekı bırı canını sıkmıss :47::47::47: kızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo:47::47:

merhaba belinaycım papatyayla konuşursan sende selam söyle değeride güzel yükselmiş nşallah hep böyle devam eder ve bebeği sıkı sıkı tutunur ona kimseyi kafaya takmasın öemli olan kendisi ve bebeği bide kk ya neden küstüki o topiğe girmez olur biter bizi habersiz bırakmasın onu çok seviyoruz biz

bu arada sen nasılsın regl oldunmu ben kaç gündür takip edemiyorum topiği işlerim varda

hayırlı hafta başları kızlarrrrr

gündüz şekerleri sara nikoooo hurrr sizleri de çok özlemekle birlikte

gece kuşlarımı da özledim bu ara pek buluşamadıkk:31::31::31:

merhaba belinaycım papatyayla konuşursan sende selam söyle değeride güzel yükselmiş nşallah hep böyle devam eder ve bebeği sıkı sıkı tutunur ona kimseyi kafaya takmasın öemli olan kendisi ve bebeği bide kk ya neden küstüki o topiğe girmez olur biter bizi habersiz bırakmasın onu çok seviyoruz biz

bu arada sen nasılsın regl oldunmu ben kaç gündür takip edemiyorum topiği işlerim varda

bence bebeği tehlikeyi atlattığında aramıza dönecek:16::16::16::16:

Allah'ım atlatır inşallah.

şu an zaten psikolojisi iyi değil garibimin bi de başka topikte birisi tehdt falan etmişşş

ne hakla biilmiyorum ama ya da sanal bi tehdit ne kadar ciddiye alınır muammaa

o yüzden morali çok bozulmuş kk ya girmek istermiyormuş.

haklıdır muhakkak ama inşallah geri gelir

mrn kızlarr

bengusu annemnasıl duruyon ayy ben olsam test yapmıstım:9::9::9::9:

kuzum beklemekle isabet etmişim çünkü beni yine yanıltmadı geldi sabaha karşı gene yaa 34.günümde geldi hemdee bööyle bide açık renk adetim oyüsden incir kürü yaptım güselce adet göreyim diye onu içicem şimdii bu ay gene incir kğrğnde karar kıldım :1: yarın falanda doktora giderim 2.günümde gitsem olur dimi yumoş takibi için? :26:

kızlar şimdi araştırdım buldum nedenini

papoş bi tüp bebek topikinin listesine eklenmiş

o tpikin sahibi bizim topikte takıldığını görmüş

hatta bizim topikte de bir mesaj yazmış papatyaya "hımm öyle mi sen bilirsin " demiş ve gitmiş

kendi topiğinde de paptyaya laflar etmiş

ne ilginç insanlar var

belinayım kuzum ben çıkıyorum birasdan gelrim baş başşşşşşşş

kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım:9::9:

papatya msj atmıs kızlarr slm var hepınıze:3::3:
degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm:14::14::14::14:
baska topıkdekı bırı canını sıkmıss :47::47::47: kızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo:47::47:

hadi yaa :30: başka topikleyde gezeyse sıkaylay tabii canını heykes bismii aksine moyal olsuuun :19: üsüldüm yaa onlay yüsünden bisede gelmiycek aytıık :14: kimmiş o aykadaşımısın canını sıkan öğyenseydinde aykadaşımısı kim üzmüş bi hesabını soysaydııık :57: ee ne güsel aytmış değerleri neden moyali bozukki haylaa belkim geç yumurtlamıştır falan ondan değerleri geriden gidiyodur üzülcek ne var bunda yaa artışta ya değerleri istediği bebeğine kavuştu sonunda neysekii hamişliğin tadını çıkaysın aytıkın :16:

inşallah katlanır boşversin orada yazılanları düşünmesin kendini üzmeye değmez
bende baktım yazdığı mesajlardan giripte okudum biraz yanlış anlamadan üstüne gelmişler saçma sapan bi şey yani

hadi yaa söylesene kim nerde ne yazmış bende bakmak istiyoom meyak ettiim :18::18:

kızlar şimdi araştırdım buldum nedenini

papoş bi tüp bebek topikinin listesine eklenmiş

o tpikin sahibi bizim topikte takıldığını görmüş

hatta bizim topikte de bir mesaj yazmış papatyaya "hımm öyle mi sen bilirsin " demiş ve gitmiş

kendi topiğinde de paptyaya laflar etmiş

ne ilginç insanlar var

aa teybiyesize bak sen o zaten bizim papoşumuzdu buyaya geliyo diye kızmaya ne hakkı vaykii isteyen istediği yeyde takılıy bak sende bise kızıyon geziyos diye ama ne o öle tehdit falan sen vey bakem bi şu topiğin linkini meyak ettim ben ay çatlarım yaa bencede papoşumuz kendini topladığında değerleri düzeldiğinde dönecektiy aramızaa :46:

2012 tüp bebek günlüğümüz diye bi topik canım bende şimdi okudummm

ahanda tam tahmin ettiğim topikmiş valla forum takipten takip ederken görmüştüm o topiği ama tıklayıpda bi açamadıydıım kaçıncı sayfasında canım peki o konuşmalar?

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah papatyamı üzmüşler bende üzüldüm başka haber varmı kızlar ?

Back
X