• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız senin topikin bura diilmi artıkın hayla gidiyonmu sen bereninee? evet fenaya benzemiyodu o topikte ama yaşları genelinin küçük olduğu için kkonuları basit geldiydi bana beni pek sarmadıydı o yüzden senin için geldiğimde kaçtıydım o yüzden hemen hattaa :1:

hee yaa bazen pijamalarımı üstümden çıkarasım gelmiyo sorma yaa :17: ama bazende havamdaysam giyinip süsleniyom seksüü yada cici elbiseler giyiyom öyle geziyom evde dün öyle yaptım meselaa sıfır kol kırmızı derin yaka diz üstü elbisemi giydim çokda yakışıyo bana o elbüsem herüf atladı tabi hemen üstüme görünce herzamanki gibim :60: 2 halvet yaptık o yüsden adet gelecek zaman bide haa eyükü kan neyim gelmedi :1:

Bnde evde bazen salaş böyle paspal durmayı seviyorum
Ne bilem kız eşim o zaman bile beni tatlı buluyor tabi şimdilik
İleride ne olur bilemeyeceğim:27:
Aman artık ben öyle gecelikler felan giymiyor hepsi bazanın altında
Belkide küflnmişlerdir:27:burada çok nem varda o yüzden yani
Ya o da geyik topiğim bebeğim ama
Evet oradaki kızlrın yaşı küçük ve çoğu bekar evlide var kuzum

kızım yatmazsan sabak olmaz kii uyuda sabah olsun

hani sen erken yatıyodun artıkın bozdunmu yine kuralı
evet yaa sizle konuşcam sohbet etcem geceleri diye gene bozuldu yaa ühü iştee bozdunuz benii :14:

SEvdik işte yaa:63:
Maşallah:nazar:Allah muhabbetinizi arttırsın:)Evet evlilik hem zor hem basit hem güzel bazende kötü..
Karmaşık bir yapısı var ama zaman geçtikçe daha çok bağların kuvvetleniyor
bİR BÜTÜN OLUYORSUN ARTIK.Ya ben eşim olmadan kahvaltı bile yapasım gelmiyor
Huylarını anlayınca anlaşması daha kolay oluyor

evet canım yaa zaten kocişkomla biz hiç zorlanmadık en başından beri anlaşmakta maaşallah bizee :nazar::16: kocişim biras içine kapanıktı biliyon ilk sevgilisi bendim bende maaşallah kabak çiçeği gibim açıldı adam çok değer verir bana canım benim :16: tek sorunum kocişkomu fazla görememek onunla yeterince vakit geçirememek tüm herşey oyüzden oluyo ya zaten içime kapandım bende resmen yaa evde yalnız kala kalaa :17: ben böyle diildim cıvıl cıvıldım sadece bazen kocişimle vakit geçirirken neşeme kavuşabiliyom :38: onun dışında hiç bişii yapasın gelmiyo genelde yaa :50: kendime avuncak bişii bulmam lazım zaten kendimi kitap okumaya verdim denebilir resmen yaa :1:

evet yaa sizle konuşcam sohbet etcem geceleri diye gene bozuldu yaa ühü iştee bozdunuz benii :14:

evet canım yaa zaten kocişkomla biz hiç zorlanmadık en başından beri anlaşmakta maaşallah bizee :nazar::16: kocişim biras içine kapanıktı biliyon ilk sevgilisi bendim bende maaşallah kabak çiçeği gibim açıldı adam çok değer verir bana canım benim :16: tek sorunum kocişkomu fazla görememek onunla yeterince vakit geçirememek tüm herşey oyüzden oluyo ya zaten içime kapandım bende resmen yaa evde yalnız kala kalaa :17: ben böyle diildim cıvıl cıvıldım sadece bazen kocişimle vakit geçirirken neşeme kavuşabiliyom :38: onun dışında hiç bişii yapasın gelmiyo genelde yaa :50: kendime avuncak bişii bulmam lazım zaten kendimi kitap okumaya verdim denebilir resmen yaa :1:
Senin kocan uysal biri galiba anlattığın kadarıyla öyle anladım maşallah canım
Sizin evlilikte baskın taraf sensin demekkş:9:Annem sen neden böyle oldun ya eskiden böyle değildin
Ben hiç bu kadar sıkılmam evimle uğraşırım kk'ya girerim pasta börek yaparım
bazen manevi şeyler yaparım örgü örerim hiç sıkılmıyorum o kadar yaa

ben giyiyom valla hayla süksüü danteli iç çamaşıylayımı falan bazende halvetten önce gidip seksüüce hazıylanıyom kombinezonlay falan öyle geçiyom kocişimin kayşısınaa :1: hepücüünüde giyiyom aldıklarımın zaten sermayeyi resmen iç cicileye veydiydim ben resmen çeşit çeşit ne cicileyim vay ne cicileyim :23::23::23::1: giycem tabe :1:

ben giyiyom valla hayla süksüü danteli iç çamaşıylayımı falan bazende halvetten önce gidip seksüüce hazıylanıyom kombinezonlay falan öyle geçiyom kocişimin kayşısınaa :1: hepücüünüde giyiyom aldıklarımın zaten sermayeyi resmen iç cicileye veydiydim ben resmen çeşit çeşit ne cicileyim vay ne cicileyim :23::23::23::1: giycem tabe :1:

Aman geçmiş benden bunlar detay olarak görüyorum artık bunları
Hiiiii bana bakkk ya içimm geçmişş yazık bana üzüldüm şimdi kendimee:14:

Senin kocan uysal biri galiba anlattığın kadarıyla öyle anladım maşallah canım
Sizin evlilikte baskın taraf sensin demekkş:9:Annem sen neden böyle oldun ya eskiden böyle değildin
Ben hiç bu kadar sıkılmam evimle uğraşırım kk'ya girerim pasta börek yaparım
bazen manevi şeyler yaparım örgü örerim hiç sıkılmıyorum o kadar yaa

yaa onları zaten bende sıkıntıdan yapıyom yaa canım istiyosa kah mutfakda zaman geçiriyom fazla enerjim varsa kah temizlikle uğraşıyom gece geç yatınca fazla enerji toplayamadığımı fark ettim yaa erken yattımmı erkendende kalkıp bomba gibim oluyodum ozaman temizliğide yemeğimide yapıyodum gezmemede gidiyodum ama 12-3 arası uyku önemli ya onu alamayınca insanın enerjisi düşük oluyo yerinden kalkası gelmiyo insanın yaa bide böyle kapalı havalardada içim çok huzursuz olur sevmem yağmurlu havaları ozamanda yatakdan çıkasım olmaz bana güneşli hava olcak ozaman enerjimde oluyo sankim güneş enerjisiylemi çalışıyomdur nedir? :60::60::60:

Hihihiihiii:9:
Ay nereye gitti basaks:26:

Aman geçmiş benden bunlar detay olarak görüyorum artık bunları
Hiiiii bana bakkk ya içimm geçmişş yazık bana üzüldüm şimdi kendimee:14:

burda kız gitmemiş biyere altta gözüküyoda yazmıyo sanırım ama altta seni göremedim bu seferde umarım sen gitmemişindir bi yeree :20:
kız olurmu hiç öyle şey giy cicilerini hazır bebiş çalışmalarınada başladınız nasılsa geri tam zamanı bencee :23::9: yarın giyde kocişini şaşırt kız biraz noolmuş benim hatuna böyle disin :9:

Basakss baktım sende 24 yaşındaymışsın
Ay ben seni büyük sandım abla felan diyecektim:27:

Tabiki artık burası benim de topiğimm oleyyy:24::21:
Benim eşim polis karışık bir çalışma saati var gündüzleri evde oluyor bazen onla vakit geçiriyorum
Geceleri bende buraya gelip yalnızlığımı sizlerle paylaşıyorum işte
oleyyyyyyyyyyy:124::124::124: ben bi işten çıkıyım bide kendi evimde olıyım sana hep arkideş olurum kuzum

yazık ya kocişine polis olmak zor Alah yardımcısı olsun nerde oturuyosunuz
ne bilem veymiyolay işte bana hayla kaalp :14: seninkinin bi kaçını veysene banaa :91::71:
al sana kalp:67::67::67::67:
Hihihiihiii:9:
Ay nereye gitti basaks:26:

kocamla bişi konuşuyodun o arada kk beni, dehlemiş:14:

burda kız gitmemiş biyere altta gözüküyoda yazmıyo sanırım ama altta seni göremedim bu seferde umarım sen gitmemişindir bi yeree :20:
kız olurmu hiç öyle şey giy cicilerini hazır bebiş çalışmalarınada başladınız nasılsa geri tam zamanı bencee :23::9: yarın giyde kocişini şaşırt kız biraz noolmuş benim hatuna böyle disin :9:

Yarın yok maleseff:14::14:
Uff bu çalışma şeyleri çok sıktı valla ya

Basakss baktım sende 24 yaşındaymışsın
Ay ben seni büyük sandım abla felan diyecektim:27:

ay herkescikler beni büyük sanıyo acaba büyükmü gösteriyom yada hissettiriyorum:25::25::25::25:

istersen abla de kuzum ben bağrıma basarım senii 1987 nisan bebesiyim

oleyyyyyyyyyyy:124::124::124: ben bi işten çıkıyım bide kendi evimde olıyım sana hep arkideş olurum kuzum

yazık ya kocişine polis olmak zor Alah yardımcısı olsun nerde oturuyosunuz

al sana kalp:67::67::67::67:

kocamla bişi konuşuyodun o arada kk beni, dehlemiş:14:
Amin canım Allah hepsinin yardımcısı olsun
Senin eşin ne iş yapıyor sen çalışıyorsun demi
Niye çıkacaksın ki işten?uyy kıyamam sanaa niyee sepetlemiş senii

ay herkescikler beni büyük sanıyo acaba büyükmü gösteriyom yada hissettiriyorum:25::25::25::25:

istersen abla de kuzum ben bağrıma basarım senii 1987 nisan bebesiyim

Ay benden öncede mi söyleyen oldu yoksa
Yok canım senle alakası yok
Ben öyle hissettim sen öyle hissettirmedin:)

Amin canım Allah hepsinin yardımcısı olsun
Senin eşin ne iş yapıyor sen çalışıyorsun demi
Niye çıkacaksın ki işten?uyy kıyamam sanaa niyee sepetlemiş senii

kk artık pc ye biras ellemezsen bırakırsan sistemden atıyo ya tekrar giriş yapıyosun öyle olmş işte:9:

benim eşimde hava limanında görevli
ben çalışıyom parrtiime öğlenden sonra 3te gidiyorm o yüzden bu kadar rahatım ama kaynanamla aynı evdeyim o yüzden stresliyim

güzel canım geyik için fena diil gibiydi o topik ama burda her türlü bol geyiğimiz olduğu için başka topiğe pek gerek duymuyo insan :9: bu arada bende bazen cici elbiseler giyip geziyom ya evde kış vakti bu seferde eşim kızıyo niye üşüyeceğin kıfafetler giyiyon diye bende öküz keyfimden giydim sanki beğen diye giyiyoz diyom içimden ona öyle bi bakıyomki anlıyo ne demek istediğimi susuyo hemen bu arada eşim genelde sessiz bi yapısı vardır ama bazen bana karşı pek çenesi düşer yirim onun o dilinii :9: tabi ben baskınım evde o ayrı benim borum öter evde ama tabi herşeyi tatlı dilimle yaptırırım kocişime bana hayır diyemes hiç :1::34:

Basakss cığım çok memnun oldum tanıştığıma canım
Görüşmek üzere inşallah Allah'a emanet ol
Bengisu yavrim kesin ya wc ye gitti yada mıtfağa tıkınmayaa
Tombikkk.öpğyorummm seni mucxx görüşürüzz:54::16:

Back
X