• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merviş kızzzzzzzz bu bengi biz gittikten sonra 1 saat daha takılmış kkda:30::30::30::30::30::30::30:

sabaha kadar doğalgaz açık çayın altı fıkır fıkır kaynıyooo ohhh hanfendii sabahlara kadar topikte totoyu devirmişşşş oturuyo:126::126:

Sorma anacımm yaa masraflar benden dedim ama yok banane
Bengi ödesin yaa

Ben geeldüüm küsüm size işte beni merak etmemişsiniz siz söölemiyom bende :63: kız başoş bikerem çayın altını falan kapattıydım ışıklayıda kıstıydım gelen koykmasın diye kapıyı kitleyip çıktım bi keree bende sizle çıkıyodum baktım yeni cıbır gelmiş hemen müşteriyi kaptım bidaa gelcek yaa müyteyi buluyos sana daha ne istiyoon :63:

kuzum yumurtanın kabuğuna yapışık zarın altındaki kısım iyi geliyor aklında bulunsun

iz bırakmıyormuşş

bilmem anlatabildimmi tatlım
kız şuna kısaca yumurtanın beyazı desenee e biz ne dedik bizde aynını dediik :19:
Sorma anacımm yaa masraflar benden dedim ama yok banane
Bengi ödesin yaa

ben ne ödiycem canım bananee :19::19:

ÜÇte uyandımmm:27::27::27:
Sen kaçta uyandın canikom

offfffff maaşallahhh

işe gitmesen bende uyurdum ama buçukta kalktım erkenden offffffff:31::31::31:

kuzum beni yukardan çağırıyolar bi bakıp gelcem birlikte oturmanın zararalrı şte

benım halan elım acıyooo:14::14::14::14::14:

bardakda su elım cıkartamıyomm yaa basak dedıgınmı yaptm gecmedı yaa:31::31::31:

buarad bengusu kusmussun annem benım haberım yoktuu hastaenye gtcegndee sonuc nee

Ben geeldüüm küsüm size işte beni merak etmemişsiniz siz söölemiyom bende :63: kız başoş bikerem çayın altını falan kapattıydım ışıklayıda kıstıydım gelen koykmasın diye kapıyı kitleyip çıktım bi keree bende sizle çıkıyodum baktım yeni cıbır gelmiş hemen müşteriyi kaptım bidaa gelcek yaa müyteyi buluyos sana daha ne istiyoon :63:

len amma nazlı karı çıktın ha söyleee hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kislarrrrrr ben geldimmmm nasilsiniz bakalimmmm..bengisu naptin cnmm hastanede

ne dedi dr yoksa hamile dedide bizimi meraklandırıyon:26:

Oooooo kimleeeer gelmiiiş kimleeeer gelmiiişşşşş nazemir gelmiiiiş başak gelmiiiş tüm kaçaklar burdaa hoşgeldiniz kızlaaarrrr:3::3::3::3::3: Ben geldiiiim selam kızlar nabersiniz

Back
X