• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlaarrr... bengisucuum canım testin sonucu çıkmış canın sağolsun birdahaki aya inşallahhh.... seni merak etmiştim benn:26::26: neysee şimdi hürremi izlemeye kaçıyorum görüşüürrüüüzzzz..

oohaa diyorum başka bişii demiyorum valla :53::30: kız genelde bizim mevlütlerde pide dağıtırlar bide yanına tatlı bitti gitti hatta sarma bilem olabilirdi ama çok kalabalıkmışsınız o kalsın :1::34: davetsiz misafiride heç sevmem yaa sen herşeyini gelcek kişilere göre ayarlıyon sonra üstüne gelen olunca apışıp kalıyon valla böyle durumlarda fazla yapmak hayat kurtarıcı resmen :1: geçende benim komşular hoş geldine geldiydiler akşama ben bikaç kişi gelcek sanıyodum ona göre hazırladıydım tabakları falan kapı çalıyo diğer komşularda gelmesinmi şaşırdım vallaa bilmiyodum onlarında gelceğini ben 3 kişi falan beklerken 7 kişi oldu misafiy neyseki hepsinden fazla yapmıştım herşeyi böreğimin bi kısmınıda buzluğa attıydım hemen onlarıda gelen oldukça kızarttımda öyle yırttım :1:

benimde başıma gelir hep davetsiz misafirler o yüzden fazla fazla yaparım :56:

yok kız allah korusun evlendiğimde 2,5 sene yan yana dairelerde oturduk aynı evde bile değildik kabus gibiydi
evliliğimin ilk yıllarını burnumdan getirdi ne evlendiğimi anladım ne çocuk doğurduğumu zırt pırt kapımda gelenime karışır gidenime karışır kapım açılsa benden önce kapıda kim gelmiş kim gitmiş 2,5 sene sonra taşındılarda kurtuldum sonra bir süre telefonla taciz etti sonra bıraktı ama yinede tam bıraktı sayılmaz.
ne konuştuğunu bilmeyen patavatsızın teki işte :47:

aaboov pek meraklıymış seninkidee :30::30: çok şükür kurtulmuşsun canım yaa sen darışı başağıma oda kaynanasıyla aynı evde yaşıyo kısmetse bikaç aya çıkcaklar ama üst kattaki evlerini tamamlayıp orayamı başka yere kirayamı bilemiyoz henüz ona kalsa kaynanasından en uzak yere kaçcak ama kocişini ikna edemiyo işte zor valla işi zavallaımın dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer onunda çok şükür sen atlatmışsın canım yaa nasıl olduda gitmiş senin kaynananlar kendiliğinden? :1::46:

kızlar hürrem başlıyo çıkıyom ben uğrarım yinee

selam kızlaarrr... bengisucuum canım testin sonucu çıkmış canın sağolsun birdahaki aya inşallahhh.... seni merak etmiştim benn:26::26: neysee şimdi hürremi izlemeye kaçıyorum görüşüürrüüüzzzz..

bende izliyom hürremi net kucağımda ooh iki işi bi arada halledebiliyom siz neden öle yapmıyonuzkine bilgisayarın olduğu yerde tvmi yok yoksam? : evet dumanım yaa olmadı bu ay zaten umudumda yoktu aytıkın düzenli doktoy kontyolünde yumuytlayacamda hamiş kalıcam kısmetsee 26:

50 kişiyi tek başına ağırlamayacaksın galiba.
ben gurbetteyim ya burda kimsem yok ne yapsam tek başımayım. :47:
hiç yardımcım yok :31:

gurbette derken yurt dışında diildir heralde canım e ona kalsa bende gurbette sayılıyom noolmuşkine neyseki çevrem çok burda ama temmuzda tayin olduğumuz yerde naaparım bilmiyom vallaa :18:

aaboov pek meraklıymış seninkidee :30::30: çok şükür kurtulmuşsun canım yaa sen darışı başağıma oda kaynanasıyla aynı evde yaşıyo kısmetse bikaç aya çıkcaklar ama üst kattaki evlerini tamamlayıp orayamı başka yere kirayamı bilemiyoz henüz ona kalsa kaynanasından en uzak yere kaçcak ama kocişini ikna edemiyo işte zor valla işi zavallaımın dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer onunda çok şükür sen atlatmışsın canım yaa nasıl olduda gitmiş senin kaynananlar kendiliğinden? :1::46:

yeni ev aldılar eski evide bana bırakıp gittiler :8:

bende izliyom hürremi net kucağımda ooh iki işi bi arada halledebiliyom siz neden öle yapmıyonuzkine bilgisayarın olduğu yerde tvmi yok yoksam? : evet dumanım yaa olmadı bu ay zaten umudumda yoktu aytıkın düzenli doktoy kontyolünde yumuytlayacamda hamiş kalıcam kısmetsee 26:
evet cnm en güzeli dr kontrolünde daha kolay oluyo strese girmiyosun hem... kız bende pc kucağımda tv karşısındayım ama yinede pc ye takılınca tv yi izleyemiyorummm:)

gurbette derken yurt dışında diildir heralde canım e ona kalsa bende gurbette sayılıyom noolmuşkine neyseki çevrem çok burda ama temmuzda tayin olduğumuz yerde naaparım bilmiyom vallaa :18:

yok canım başka illerdeyiz ben çevre yapamadım çok burası küçük bir şehir eğitim sevyesi felan derken kafama göre kimseyi bulamadım bir iki arkadaşım var onlarda çalışıyor çok görüşemiyoruz eşimin ailesindede hiç yaşıtım yok neredeyse :37:

evet cnm en güzeli dr kontrolünde daha kolay oluyo strese girmiyosun hem... kız bende pc kucağımda tv karşısındayım ama yinede pc ye takılınca tv yi izleyemiyorummm:)
becerüksüz karu seniii :60::60:
yok canım başka illerdeyiz ben çevre yapamadım çok burası küçük bir şehir eğitim sevyesi felan derken kafama göre kimseyi bulamadım bir iki arkadaşım var onlarda çalışıyor çok görüşemiyoruz eşimin ailesindede hiç yaşıtım yok neredeyse :37:

meyak ettim kız neresiymişki o şehiir? söyle söyle benden sır çıkmaz :34::1:

valla hemşo varsa şimdi okuyupta kızmasın kahramanmaraş canım laf aramızda :26:

aa maraşmıı :46: benim eşimde antep nurdağlı maraştada küçük görümcem okuyo teyzesinin kızıda orda yaşıyo pek şikayetçi diiller onlar Allah Allaah senin çevren olmadığındandır belkimde kim bilir biz nerelerde yaşıycaz bakalım eşimde maraşı falan istiyodu yakın ya evine 40kmcik nurdağına ama kendi ili ve civar illeri olamıyomuş hatta eşinin memleketinde bilem görev yapamıyomuş yoksam ne güel çankırıyı yazardık hazır evimizde var kiradanda kurtulurduk en azından 2-3 sene bi birikim bari yapabilirdik yaa ah şu kredilerimiz bi bitseydii :5:

aa maraşmıı :46: benim eşimde antep nurdağlı maraştada küçük görümcem okuyo teyzesinin kızıda orda yaşıyo pek şikayetçi diiller onlar Allah Allaah senin çevren olmadığındandır belkimde kim bilir biz nerelerde yaşıycaz bakalım eşimde maraşı falan istiyodu yakın ya evine 40kmcik nurdağına ama kendi ili ve civar illeri olamıyomuş hatta eşinin memleketinde bilem görev yapamıyomuş yoksam ne güel çankırıyı yazardık hazır evimizde var kiradanda kurtulurduk en azından 2-3 sene bi birikim bari yapabilirdik yaa ah şu kredilerimiz bi bitseydii :5:

canım insan kendi memleketinden şikayet edermi buralıysa seviyordur tabiki alışmıştır Ben adanalıyım çok aktif bir çevreden geldim iş hayatı felan
burayada gelip asosyal olunca ne bilim ya ben çok sevmedim eşimin aile çevreside pek uymadı bana kimse kimseyi sevmiyor dedikodu lafçılık geri kafalılık ne ararsan var :37:

ben geldım bengusuu gecmısı okumya usendımm:18::18::18::18:
sonuc neeee:26:

cnm gebelık yokmuss:5::5:
uzuldummm
inş bidakı aya olursun:16::16::16::16::16:

pekı adet neden az gelmıs cnm:44::44:

tembel karı senii :1: valla bilmiyomki kuzum incir kürü sayesinde biraz daha çoğaldı neysekii :1: inşallah bu ay hamiş kalabilirim canım yaa :16: bakalım düzenli yumoş takibine başlıyom bu ay :46:

canım insan kendi memleketinden şikayet edermi buralıysa seviyordur tabiki alışmıştır Ben adanalıyım çok aktif bir çevreden geldim iş hayatı felan
burayada gelip asosyal olunca ne bilim ya ben çok sevmedim eşimin aile çevreside pek uymadı bana kimse kimseyi sevmiyor dedikodu lafçılık geri kafalılık ne ararsan var :37:

çokda uzağa gelin gitmemişin kız iyi bari :34: anladım canım e olcak okadar bende ne güsel çalışıyodum bu sene anca kös kös evde oturuyom yaa uff senin gene uğraşcağın oğluşun vaymış darısı bize inşallah :26: anaam ibonun kellesi uçmuyo anlaşılan daha bu bölümdee rüyaymış yaa yeklamlayda gösteydikleyyiii :26:

wuuwwwwwww bana ne dediiiii kız vallaaaa konsantre olamıyorum yaaa napcam ben böyleeee:50::50:

gitmez onun kellesi dahaaa

ivet daha erkendi gitmesinede yeklamlayda gösteyince şaşıydıydım yaa :1: oluysun annem oluysun konsantre olup naapcam hem hep böyle doğal sulu kal bide seni su katıp sulandıymayla uğraşmayalım :60:

tembel karı senii :1: valla bilmiyomki kuzum incir kürü sayesinde biraz daha çoğaldı neysekii :1: inşallah bu ay hamiş kalabilirim canım yaa :16: bakalım düzenli yumoş takibine başlıyom bu ay :46:

inş annem hamıs kalırsın bu ay:49::49::49::49: kaynın böle olur canım neden az geelmıs arastr ıstersen benımde böle oldu leke geldı sadece damla damla gunluk pedı zor doldurdu dok ultrasyonda baktı gebelık vardr dıye kadar umutlandım kı sonu tıroıtım az calısyomus adetımı bozdu az oluyodum:36::36::36::36::36::36::36:

Back
X