ben gördüm ve bilgisayarıma kaydettim çok teşekkürler devamını bekliyorum![]()
ne demek canım daha bende çook var tarif bişeyin tarifini istiyosanda söyle bende her çeşiti vay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gördüm ve bilgisayarıma kaydettim çok teşekkürler devamını bekliyorum![]()
Ben varım ya canım8gibi kocişim geldi mama yedi ditti bıcı yaptım abdestimi aldım geldiim ooh kullanıma açılabildim çok şükür
7.günüm bugün yarın halvet var bu arada dün bittiydi adetim ne güzel sut buharı yaptım ben sonrada halvet yaptıydık kan geldi yine yaa bende bugün kesin bitince bidaqa yaptım bıcımı bidaa süt buharına gerek yoktur dimi?bi tane yetey dimi :26:
ne demek canım daha bende çook var tarif bişeyin tarifini istiyosanda söyle bende her çeşiti vay![]()
merhaba kızlarr nasılsınızz gelebildim sonunda
hoşgeldin canım ben sıkıntıdan patladım walla gece olmadan kıslar gelmiyor yaw
![]()
bana çok misafir gelir böyle eleştirirler süzerler :18:
bazen ne yapacağımı şaşarım böyle pratik ama lezzetli tariflere ihtiyacım var
bide burda hazırlık yapınca yanına rus salatası veya patates salatası tarzı şeylerde yapılıyor varmı değiik salata tarifin![]()
ben geldimmmm
evet canım gec toplanıyrz gec cıkyrzz
yaa kızlar canım cok tatlı ıstyoooooyapmaya usenıyorumm:18:
valla canım süt buharı ile ilgili hiç bir fikrim yok ama yapmışsın zaten bir defa
hadi bakalım rastgele![]()
olmazmı canım işte sana kolay bi salata tarifi daha:
PATATES PÜRESİ SALATASI
Patatesleri haşlayıp soyup bi güzel ezin. Sonra içine soğan rendeleyin.İçine ince ince doğranmış maydanoz dereotu nane koyun.Tuzunu baharatını atıp karıştırın bunu ister borcam gibi bi kabı ıslatıp hazırladığımız patates püresini basın üstüne rendelenmiş havuç koyun sonrada sarımsaklı yogurt ve salçalı kuru naneli falan bi sos dökün işte bukadaar bunu dilimleyerek servis yapabilirsiniz.Veya ben biraz daha uğraşırım diyosanız bu patates püresini çanak şeklinde yapın içine havucu doldurun yine sarımsaklı yoğurt ve salçasını koyun yine böyle görüntsü daha iyi oluyo ve serviside daha kolay oluyor.Afiyet olsuun
YUFKALI NOHUTLU SALATA
1 bardak haşlanmış nohutla bir miktar yufka gerekiyor.yufkaları ince şeritler halinde kesip sıkıca 1 parmak kalınlığında falan sarıyoruz yufkaları. uçlarınıda ıslatıp yapıştırıyoruz iyice. Sonra bu sardığımız yufkaları yarım santim kalınlığında falan kesiyoruz ve sıvıyağda kızartıyoruz yağını peçeteyle alabilirsiniz. Sonra haşlanmış nohutla karıştırıyoruz bunları ve üzerine yine sarımsaklı yoğurt ve salça gezdiriyoruzbuda pratik ve oldukça kolay bir salata hatta üstüne salçasını kıymalı bile yapabilirsiniz.
![]()
slm kizlarrr nasilsinizz?? bengisunun tariflerine baktim onlari almam lazimdi aldimnm...artik ev hanimiyim yaparim misafirlere ben yiyemem dietteyim cunkummm(
ay hadi bakalım iinşallaah bu ay bari hamiş kalabilirsem yaa bence biz bu ayın garusunu hamiş kalabilenlerden seçelim yav ben kaliim beni seçin![]()
ben geldimmmm
evet canım gec toplanıyrz gec cıkyrzz
yaa kızlar canım cok tatlı ıstyoooooyapmaya usenıyorumm:18:
hoşgeldin canım
inşallah sen kalda hamiş seçelim bizde
kızlarrr eşim bi bebek istiyor bi istemiyor yardım edin lütfenn...kafasına ne eserse o ne isterse o olacak benim ne istediğim önemli değil..birde adt düzensizliğim ve hormon seviyem yüksek tedaviye başladım ama sürekli fikir değiştirmesi beni deli ediyo![]()
hpşgeldin anam benim oğlum var sabah erken kalkıyor gece geç saatlere kadar nasıl oturayım
puding yapta ye bari
kolay bi tatlı tarifi istermisin kız şööyle tavuk göğsü gibi oluyoo çabukta oluyo![]()
ben hele bi hamiş kaliimde başka bişey şurda dursun yav ha bide ona bişey olmasın Allah sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi küçük meleğimi başka şey istemem![]()
kızlarrr eşim bi bebek istiyor bi istemiyor yardım edin lütfenn...kafasına ne eserse o ne isterse o olacak benim ne istediğim önemli değil..birde adt düzensizliğim ve hormon seviyem yüksek tedaviye başladım ama sürekli fikir değiştirmesi beni deli ediyo![]()