• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basak bısı sorcm bı avatr begendım onu nasıl yapabılrım:44::44:

geçmiş olsun başakcım çok zordur kulak ağrısı az çekmedim bende ama limonla çözümü buldum boğazım ağrıdığı gibi limon tüketiyorum

bende duymuştum ama tuzla limonu boğaz iltihabı için çok iyiymiş

sağol nazocum evet limon zaten iyi . bide devamlı gittiğimiz bi doktor var

eşimle bana hep tuzlu suyla gargara yapın derdi biz yapmazdık. bu kez doktora gitmeden yapmştım

doktor bademciklerin şişmemiş. bide şişselerdi yatak döşek yatardın dedi. çok şükür

nazo ya kimse ayın hatunu olmak için bişi yapmıyo haa bizden başka kesin belinay bengisu nazo ve ben 4ümüzden birimiz oluruz

Merhaba hanımlaar ben geldim nasılsınız? :3: Ben yokken neler kaçırdım hanımlar? Tarif falan veren oldumu pekii? :26:

kız yok tarif felan yaaaa tarif manyağı:9::9::9:çok fazla verme tariflerini yavrumm yarın birgün pastane açtığında sır gibi saklaman gerekir. sırlarını öğretme bize

[video=youtube;b3V6ZU1xKxc]http://www.youtube.com/watch?v=b3V6ZU1xKxc[/video]

haa bunu izlemiştim zaten beyaz showa bi ara baktıydım bende acaba başkada yaptıda kaçırdımmı diye sandıydım :1: evet güzeldi bu skeci ben beyazın eskiden yaptığı hüsmen ağayla psikopat skecini çok beğeniyodum güzel yapıyodu yaa :60::60:

sağol nazocum evet limon zaten iyi . bide devamlı gittiğimiz bi doktor var

eşimle bana hep tuzlu suyla gargara yapın derdi biz yapmazdık. bu kez doktora gitmeden yapmştım

doktor bademciklerin şişmemiş. bide şişselerdi yatak döşek yatardın dedi. çok şükür

nazo ya kimse ayın hatunu olmak için bişi yapmıyo haa bizden başka kesin belinay bengisu nazo ve ben 4ümüzden birimiz oluruz

ben bildiğim bilgileri zaten paylaşıyorum ama ekstra bişey yapmıyorum :17:utanarak itirafta ettim ben zaten kazanamam ama bu ay hamile kalırsam bu ayın değil 172. ayın sonunda hamile kalabilmiş biri olarak buraya adımı yazdıracam:49::34:

kız yok tarif felan yaaaa tarif manyağı:9::9::9:çok fazla verme tariflerini yavrumm yarın birgün pastane açtığında sır gibi saklaman gerekir. sırlarını öğretme bize

Hahah olsun canım noolcakki sanki ben veririm öyle zaten hep herkes cici mamalar öğrensin yapsın sevdikleriyle yesin diye :16: çok kişiye cici mamalar öğretmişimdir :1: hepimiz başka bi şehirdeyiz zaten açsam bilem ne fark ederki sankim sende yaani ilaahi hem o sadece bi hayal nerde bende o şans :50:

sağol hayatım ya inşallah geçer

bende sana soracaktım neden bi avatar koymuyorsun diye

kuzum hıc aklıma gelmedıı :44::44::44: bıtane yaptım ama hareketlı olmadıı:26::26::26::26:

Hahah iyi insan lafın üstüne gelirmiş beni çağırmışsınız tamda işte geeldiiim... :21::21:

bu saydıklarmdan naska kımse gece takılmıyokı:31::31::31: gerccı gunduzde sıkılyrm ben:25::25:

haa bunu izlemiştim zaten beyaz showa bi ara baktıydım bende acaba başkada yaptıda kaçırdımmı diye sandıydım :1: evet güzeldi bu skeci ben beyazın eskiden yaptığı hüsmen ağayla psikopat skecini çok beğeniyodum güzel yapıyodu yaa :60::60:

ayyy süpperdi psikopoattttt bi de sen bilmezsin herşeyi önceden bilen çekirdek hastası adam vardı beyazın tiplerinden biriydiii

ben bildiğim bilgileri zaten paylaşıyorum ama ekstra bişey yapmıyorum :17:utanarak itirafta ettim ben zaten kazanamam ama bu ay hamile kalırsam bu ayın değil 172. ayın sonunda hamile kalabilmiş biri olarak buraya adımı yazdıracam:49::34:

sen hele bi kalda şekerim biz daha ne isteriiiz :16: istediğin kadar seçeriz biz seni ayın hatta yılın kadını olarak :1::35::38:

neden sen kazanamıyosun anlamadım:21::21::21::21::21::21::21:

merak etme sen hamile kalınca listeye adın farklı kazıncak:1::1::1::1:1

kuzum hıc aklıma gelmedıı :44::44::44: bıtane yaptım ama hareketlı olmadıı:26::26::26::26:

bu saydıklarmdan naska kımse gece takılmıyokı:31::31::31: gerccı gunduzde sıkılyrm ben:25::25:

bugün evde olsaydım gündüz girerdim çünkü yeğenim yoktu bugün nette bana kalmıştı ama parka yürüyüşe gittik oradan misafirliğe oradanda kardeşime gittim 10 a gelirkende eve geldim azıcık gezdim anlıyacağın:10::1:

belinayım sana bi avatar beğenirsen koy $avatar225052_41.gif

Son düzenleme:
sen hele bi kalda şekerim biz daha ne isteriiiz :16: istediğin kadar seçeriz biz seni ayın hatta yılın kadını olarak :1::35::38:

hatta yüzyılın kadını olarak :1:

neden sen kazanamıyosun anlamadım:21::21::21::21::21::21::21:

merak etme sen hamile kalınca listeye adın farklı kazıncak:1::1::1::1:1

çok giremiyorum önceden daha çok giriyordum yeğenin derslerinden gündüzleri pek fırsatım olmuyor birde önceden daha çok şey paylaşıyordum sanki şimdi fazla bi paylaşımım olmuyor yaşlanıyormuyum ne eski performansım yok:44:

Back
X