• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benım kılolar gtmesınde gelmesınde nasıl dengeyı saglayacaksamm:18::18::18::18::18::18:

ben 8 kilo verdiğimde ara öğünlerimi hiç atlamadım akşam yemeklerinden çok doymadan kalktım meyva dahi yiyeceksem yemekten en az 2 saat geçmesini bekledim çünkü yemeğin üstüne yenen meyva ve tatlılar direk göbekte yağ olurmuş
ve meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerekiyormuş yoksa yediğimiz yemeğin vitaminini azaltıp gaz ve asite yol açıyormuş

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, merve02, basakss+, nazemir+

hergece aynı kısıler dıger hatunlar kocıslerını bırakıp gemelıyoo sanırsamm:1::1::1::1:

Anam koca yok ortada benimki çalışıyor gene:43::43:

kız radyoosyan yayıyoy ayastık koyuyom araya bende :1::1:

gunluk camasır degıstyomm kuzumm sarı bı leke oluyoo hemencıkk tuvalette bakyom gecende yazmıstımya yumurtammı catlıyo dıye yumurta akı gıbı bısı akıyoo :60: beyaz
ayy her yanımız radyasyon kuzum yaaaaa sadece laptop olsaaaa:25::25::25::25:

yyumurta akı gibi olunca yumurtlanıyo demek oluyo sanırsam evet. inşallah iyii değerlendirmişindir
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, merve02, basakss+, nazemir+

hergece aynı kısıler dıger hatunlar kocıslerını bırakıp gemelıyoo sanırsamm:1::1::1::1:

evet bi sabah şekerlerimiz var bide gece kuşlarımız var:21::21::21::21:

hiih eyvaah valla bende pek düşünmemiştim orayı :18: hmm anladım canım niye yıkattın peki zormu duyuyodun?

Evet tamamen tıkanmıştı artık duymuyordum
Dİkkat et canım orana valla tek erkeklerin mi
Bizimde değerli hazinemiz orası:9:

ayy her yanımız radyasyon kuzum yaaaaa sadece laptop olsaaaa:25::25::25::25:

yyumurta akı gibi olunca yumurtlanıyo demek oluyo sanırsam evet. inşallah iyii değerlendirmişindir

evet bi sabah şekerlerimiz var bide gece kuşlarımız var:21::21::21::21:

inş tutmustur yaa:18::18::18::18: son gaz devamm sut buharnda faydası olur ınss:1::1:
ben sabahda burda oluyomda kızlar bı yazyoo bı dıger topıklerde fınk atyolar en ıyısı gece sohbetıı:1::1:
yarında erken kalkacam nasıl kalkacaksamm:5::5:

Anam koca yok ortada benimki çalışıyor gene:43::43:

bende bu ay yırttımda bıdakı ay kesın gece:18::18::18::18:
ve artık tek kalcmmm :18::18:

ben 8 kilo verdiğimde ara öğünlerimi hiç atlamadım akşam yemeklerinden çok doymadan kalktım meyva dahi yiyeceksem yemekten en az 2 saat geçmesini bekledim çünkü yemeğin üstüne yenen meyva ve tatlılar direk göbekte yağ olurmuş
ve meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerekiyormuş yoksa yediğimiz yemeğin vitaminini azaltıp gaz ve asite yol açıyormuş

:18:ben vermek ıstemyrm nazoo cunkum suratım hemn soluyoo almayımda artık bakalım nasıl olcksa bu meyve 2 saat snra yendıgını bılmoyumm:34::34:

inş tutmustur yaa:18::18::18::18: son gaz devamm sut buharnda faydası olur ınss:1::1:
ben sabahda burda oluyomda kızlar bı yazyoo bı dıger topıklerde fınk atyolar en ıyısı gece sohbetıı:1::1:

:18:ben vermek ıstemyrm nazoo cunkum suratım hemn soluyoo almayımda artık bakalım nasıl olcksa bu meyve 2 saat snra yendıgını bılmoyumm:34::34:

nereye gitcen hayırdrı

nereye gitcen hayırdrı

biyere gıtmeyecem kuzum esım gec gıtcek 8.30 gıbı ondan snrada yatamm kıı

canım yine düzenli yiyeceksin abartmadan ben ekstaradan sporda yapıyorum tabi

Alışırsın canım eşin neiş yapıyor bu arada
bnzlkte clsyo cnm

canım yine düzenli yiyeceksin abartmadan ben ekstaradan sporda yapıyorum tabi

sporada bu kıs cok yattım abla elımı kalrdam hemen agryo hamlanmıssım yaaa yazın ye mekden snra yuruyuse cıkıyrz artk ole verrm
bu arada iyi gecellr:16::16:

tam bi alıntı kargaşası yaptık haaa kendi mesajımı alıntı yapıyom gibi oldu kim başlatıı olum bunu:57:

Back
X