- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
kuzum yatakdayımm kocıs yoksam yanımdan ayrılmıyoo tv ızleyemedım bugunn:26::26::26:
Vay vay vay romantik çiftler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum yatakdayımm kocıs yoksam yanımdan ayrılmıyoo tv ızleyemedım bugunn:26::26::26:
Vay vay vay romantik çiftler![]()
zaten çokda güzel olmadı bugünkü izlemesende olur yaa karı ne bulduysa doldurduyduukuzum yatakdayımm kocıs yoksam yanımdan ayrılmıyoo tv ızleyemedım bugunn:26::26::26:
hıh küstüydün bilem benii..Şaka şaka çok datlu oluyorsun
![]()
Bugün izledim onu karı 10 binlik masraf yaptı ama iğrenç oldu evi 5 kuruş etmez![]()
Çabuk uyanan biriyse haklısın amma benim eşim gibi dibinde top patlatsan duymayacakya gıdıp yatagında rahatca yatmıyo kanepe ben kalkana kadar uyuyoo bende kıyamadm yatakda yannda otyrommm bak gıdersen uyanrm gelırım dıyo![]()
Bi konu vardı ona taklılmışımnıye tek kaldım yaa:18::18::18::18: neeye gıttinizz![]()
Çabuk uyanan biriyse haklısın amma benim eşim gibi dibinde top patlatsan duymayacak
Cinstense kaçta git oturma odasına![]()
nıye tek kaldım yaa:18::18::18::18: neeye gıttinizz![]()
Nerdesiniz ayoll
ayyyyyy cnm çok sağol ohh miss iyi geldi sanki ha birden kendimi iyi hissettim
kocam geldide o yüzden fırt diye çıkıverdim şimdi geri çıkıyom kıslar doğalgazı kapatın haa çok geliyo fatura![]()
afiyet olsun kuzum
tmm kapatrzz![]()
kuzum gordum salonunu cok guselmıs gule gule kullan![]()
ay orası benginin evimiymişş bengicim güle güle otur annem yatak odana da bakaydık eyydiii
Bilgisayardan data d ye gir oradan fotoğraflara gir çıkar tabi he rbilgisayar farklı ama bi dene bakımkızlar pc dekı butun resımlerım nerde gorebılrım