• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende civam perçemi almıştım aktardan onun nasıl demlenildiğine bakıyorum

kız evin son resimlerinide gördünmü attım hepsini :1: yeterli heralde bu kadarı :1: salonun son hali diil tabi onlar evi yeni yerleştirdiğimizde çekmiştim tv ünitesine çok şeyler koydum çerçeveler süsler vs. çok değişti salonun yeni halinide çeker atarım artıkın :1:

Sen hiç içtin mi

Hee gördüm canım kız senin oturma odan yok demi

evet içmiştim ama düzenli olarak içmadim tabi kadınlara faydası olduğunu duymuştumda tam olarak neyeydi tam bende bilmiyom yumurtalıklaramıydı yoksa iltihaba falanmıydı acabaa? neysem yok canım sürekli taşıncaz diye almadıydık ona eşyaa ne gereği varki kullanmayınca zaten ilerde bebiş odası yaparım hep öteki odayıda :34:

bengisu uyudu galiba ben çıkıyorum canım hadi iyi geceler sana:54:

günaydııııın kızlaaaaaaaaaaaar

sağol bitanem...evde küs püs yaşıyoruz işte..değişen bişey yok..

kendime yeni bir sayfa açmam lazım...Allahım bana güç ve sabır versin...

sen nasılsın?dişler tamam mı:)

günaydın kselimmm naber:)

Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah eşin yaptığı hatanın farkına öçok geç olmadan varırda seni kaybetmez yoksa ikinizde üzüleceksiniz ama en çok üzülen ve kaybeden eşin olacak

günaydııııın kızlaaaaaaaaaaaar

Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah eşin yaptığı hatanın farkına öçok geç olmadan varırda seni kaybetmez yoksa ikinizde üzüleceksiniz ama en çok üzülen ve kaybeden eşin olacak

herkese günaydın kızlar:)

sağol saracım...benim kaybım inan sadece bebektir..
napalım yeğenlerle falan avunacağım..üstelik böyle birinden çocuk sahibi olmamak en hayırlısı..
Allahımmm kurban olurum sana...bana evlat vermemekle nekadarda haklıymışsın...okadar uğraş verdim bebeğim olsun diye ama sen en iyisini bilirsin Yarabbi...beni ve bebeğimi
ancak bukadar koruyabilirdin..şükürler olsun...

herkese günaydın kızlar:)

sağol saracım...benim kaybım inan sadece bebektir..
napalım yeğenlerle falan avunacağım..üstelik böyle birinden çocuk sahibi olmamak en hayırlısı..
Allahımmm kurban olurum sana...bana evlat vermemekle nekadarda haklıymışsın...okadar uğraş verdim bebeğim olsun diye ama sen en iyisini bilirsin Yarabbi...beni ve bebeğimi
ancak bukadar koruyabilirdin..şükürler olsun...

doğru söylüyosun dolunaycım herşeyde bi hayır var derler yaa seninkide o hesap çocuk olsa ayrılsanız bile arada bi bağ olduğu için sürekli görüşme içinde olacaktınız ama şimdi daha iyi olacak hiç üzme kendini sen güçlü kadınsın herşeyin üstesinden gelirsin.

Back
X