Bengisu yavrrim nerede acebaa
Kocasıyla oynaşıyodur kesinn![]()
uyutup gelır kesın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bengisu yavrrim nerede acebaa
Kocasıyla oynaşıyodur kesinn![]()
misafirlektimi kavga ettiniz:26:
iyiyim canım sen nasılsın
yok orda otrduk gulduk eglendık carsıya ındık yemek yedık hayda eve cıkacz bı konuda kustuk annemın yanına gıdek dedı bende olur dedım anlattım kadın bızı bartsrmaya calstı hehe dedım eve cıktık ben dırek yataok odasına grdım oda tv ızledı yattıı
misafirlektimi kavga ettiniz:26:
iyiyim canım sen nasılsın
sizde biz gibi küsüp susuyonuzmu bizde öyleyiz bağıra çağıra kavga etmeyiz ben zaten hemen küserim çünkü konuşursak daha kötü oluyor
Aynenn saçlarını okşaya okşaya![]()
sız aynı anda gelırdınız hayrettneden bengı yokk
![]()
bızde tek bagrma sebebı esım ustume gelınce cıkyo yoksa o sussa oo ben hayatta agzımı acmam susar otururumm tek ıstegım bı an once anne olmakk kendımızı aıle gıbı hıssedemyorumm![]()
Kocişkom uyudu yine ev sepsessiz
Bende duşumu aldım geldim
Şimdide soğan kürünü taktım kafaya onu araştırıyorum
Yapannız var mı aranızda arkideşler
Belinaysu bacım sne bu işlerden anlıyosun yaptın mı hiç?
Şimdide soğan kürünü taktım kafaya onu araştırıyorum
Yapannız var mı aranızda arkideşler
Belinaysu bacım sne bu işlerden anlıyosun yaptın mı hiç?
canım dur daha 6 ay olmuş beraber olmaya başlayalı bir sene dolsun bakalım biraz oluruna bıraksan zaten olur
oh ne güzel en azından yanında benimki hala işte ve artık 2 de çıkıcak saatler ileri alınınca çıkış saatide değişiyor
geç gelecem demişti eşim şimdi geldi iyi gecelr
canım dur daha 6 ay olmuş beraber olmaya başlayalı bir sene dolsun bakalım biraz oluruna bıraksan zaten olur
oh ne güzel en azından yanında benimki hala işte ve artık 2 de çıkıcak saatler ileri alınınca çıkış saatide değişiyor
geç gelecem demişti eşim şimdi geldi iyi gecelr
yok cnm yaa denemedım 14 gun falanmı ıcılıyodu ben tek sut buharı yaptım bacım onuda 1 hafta snra gorecezz yapanlar gebe kalmıss
bu ay cıksın dok gıdecem ablaa ya bugun bırnı gordum aynı zamanda evlendık o hamıle okadar uzuldum kı bıda bana baktılarr offf rabbım sabr versınn ayda yılda farkı yokk kı