Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hee bendim canım o süt buharıydı kız ona üsade etmedi
Altı üstü soğan bi zararı olmaz içebilirsin dedi prof:27:

izin verdi yani:1::1::1::1:dün gece gelen bi hatun zararından bahsetmişti. ben içmekten vazgeçtim soğanı. ama sütü yapmaya kararlıyım. çünkü sebebin ne olacağını bilemiyoruz. sütten hamile kalanlar var malum

gerçi onuda dikkatli yapmak gerekiyormuş:18::18::18::18:

kızlar yaaa ksel ne jelinden sonra hamile kalmıştı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi ya bende hamiş kıyafetleri sandım:1::1::1:aman koyma onları istemem. Sadece kocan değil bende derim delirdi karı diye:9::9::9::9:

hadi hyaa ilginç yaa. Tüp bebek tutarmıymış pekii.
Mervecim bide hoca olayları var biliyosun. Ben inanıyorum öyle şeylere. Mesela bazı insanlara nazardan veya başka şeylerden dolayı kısmetsizlik oluyo çocuku olmuyo ne bilim okunup üflenince hamile kalanlar oluyor. Hani nedensiz yere hamile kalamayanların gitmesinde fayda var bence.

3 nisan mı tatlım batın ekleriz merak etmee hoş geldinn . Topiğimizi beğendiğine de sevindim. Biz çok sıcak kanlı hatunlarız. Sende katıl bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğur:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Söylediklerinde de çok haklısın duan için çok teşekkür ederim allah razı olsun sana 10 karını versin. Umut hiç bi zaman bitmez heralde. Bende daha çok başta olduğumu hissdiyorum ama yaşa takan biriyim. çok çabuk geçiyor zaman.....

Sen de tanıt kendini yaşın kaç kaç yıllık evlisin çalşıyor musun ne zmandır bebk için uğraşıyorsun

aslında nedenini söylesen iyi olur bence. çünkü nedenin garip bi neden. Ama ben diyemiyorum yumurtlama sorunu var diye:25::25::25::25:

sadece 1 tane hamiş pantolonu aldım kot.ama şimdi giyemem daha. canım cektii aldmmmm

izin verdi yani:1::1::1::1:dün gece gelen bi hatun zararından bahsetmişti. ben içmekten vazgeçtim soğanı. ama sütü yapmaya kararlıyım. çünkü sebebin ne olacağını bilemiyoruz. sütten hamile kalanlar var malum

Hee du bakalım başladım bugün tadı kötü değil bi dikişte içtim:9::nazar:
Sonumuz hayır olsun valla hele sende yapta bi bakalım faydasını görecen mi

preseed:44::44::44::44:

ayy hadi ya heveslendim iyicene. Sen neden kabul ettin peki birlikte oturmayı. Borçlar bitene kadar bir süreliğine diyemi anlaşmıştınız.

Bizimde üst kata evimiz yapılıyordu o yüzden bi süreliğine diye kabul ettim daha yeni bitti bitecek az kaldı ama hala çıkamadık işte zmanını bekliyoruz.

Zaten erkeklere göre hiç sorun olmuyo kuzum çünkü kavgayı görseler bile. Sonuçta kendi aileleri bi süre sonra unutyorlar ailelerinin yaptıklarını

ama bizim aklımızdan çıkmıyor. Biz 2.5 senede öyle şeyler yaşadıkki. Benim hissettiklerimin yarısını hissetseydi eşim bi dakka duramazdı ama hala rahat rahat oturuyo benimki. Bense kafayı yiycem.
Strestende çocukum olmuyo olabilir diye düşünüyorum:31::31::31::31::31::31:

cok iyi anliyorum seni canim.. aynen de dedigin gibi, erkekler bunlarin yarisini bile hissetseler cekmezler hicc.. bak bu saat oldu daha gelcek annesininden bi ayrilamadi gitti.. neysee...

ben bunlarin bana yaptiklari yüzünden bebgimi düsürdüm tatlim sana daha nasil anlatayim ki... gelip geciyo ama insan unutmuyo :50::50::50::50: sabret elbet gececek ve sen de evine kavuscaksin...

canımm preseed jel gitti gidiyorda satılıyor canımm

sadece 1 tane hamiş pantolonu aldım kot.ama şimdi giyemem daha. canım cektii aldmmmm
bide sana hediye bi tişört gelmişti dimi hamile için onun resmini koy o zaman. illa bişi koydurcam sana:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

sen şu jeli anlatsana nasıl kullanmıştın belkim bizde jelle kalırız:24::24:
Hee du bakalım başladım bugün tadı kötü değil bi dikişte içtim:9::nazar:
Sonumuz hayır olsun valla hele sende yapta bi bakalım faydasını görecen mi
evet ama önce psikolojimin düzgün olmasını istiyorum. kafam rahat olsunda yapıcam inşallah görürüz bakalım ne olacak:49::49::49::49::49:
preseed:44::44::44::44:

niye kafanı kaşıyon emin değil misin :57:

bide sana hediye bi tişört gelmişti dimi hamile için onun resmini koy o zaman. illa bişi koydurcam sana:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

evet ama önce psikolojimin düzgün olmasını istiyorum. kafam rahat olsunda yapıcam inşallah görürüz bakalım ne olacak:49::49::49::49::49:

emıl deglım ne vuruyon bee:18::18::18: kızz carsıda bı yerde hamıs magzası acılmıs ayy taytlar gomlekler badıler cokk gusel seyler varrr

cok iyi anliyorum seni canim.. aynen de dedigin gibi, erkekler bunlarin yarisini bile hissetseler cekmezler hicc.. bak bu saat oldu daha gelcek annesininden bi ayrilamadi gitti.. neysee...

ben bunlarin bana yaptiklari yüzünden bebgimi düsürdüm tatlim sana daha nasil anlatayim ki... gelip geciyo ama insan unutmuyo :50::50::50::50: sabret elbet gececek ve sen de evine kavuscaksin...

evet Allah'ın izniyle geçicek ama inşallah en az hasarla kurtulmak istiyorum bunlardan . çünkü evlendiğmiz günden beri evliliğimiz çok yara aldı kavgalarımızdan dolayı:43::43::43: insan bebeğini bile düşürür beraber otururken hiç şaşırmadım:47::47::47::47:

heee sende mi jel çocuk yapıcan :)) alıyon jeli sıkıyon uygulama aparatının içine ilişkiden 15 dakika önce yapıyon. bunu yumurtlama günlerinde yapıyon tabiii. zaten üzerinde ne şekilde uygulaman gerektiği yazıyooo

evet Allah'ın izniyle geçicek ama inşallah en az hasarla kurtulmak istiyorum bunlardan . çünkü evlendiğmiz günden beri evliliğimiz çok yara aldı kavgalarımızdan dolayı:43::43::43: insan bebeğini bile düşürür beraber otururken hiç şaşırmadım:47::47::47::47:

ben ayrı otroyomm sırf onlar uzunden 2 gundur konusmuyozz degısen bısey oolmyuu

hee doğru hatırlıyon doğum günümde arkadaşım almıştı tişörtüü. ya resimde pek belli olmaz göbüşüm çıksın giyipte koyımm resmii sabret azcıkk:52:

heee sende mi jel çocuk yapıcan :)) alıyon jeli sıkıyon uygulama aparatının içine ilişkiden 15 dakika önce yapıyon. bunu yumurtlama günlerinde yapıyon tabiii. zaten üzerinde ne şekilde uygulaman gerektiği yazıyooo

yok ben önce süt buharı yapcam olmazsa jelde yaparık senden neyim eksük:19::19::19:

başka yerde bulamaz mıyızz eczaneden filan:26::26::26:

biz ne zmaan lışveriş yapcaz buralardan

suan sadece bakıyruzz bole vıtrınde gozum kala kala gıttım:14::14::14::14:

selamlar geçmişe bakmadan direk yazıyorum nasılsınız

eşim evde onun için hemen çıkıcam

ben ayrı otroyomm sırf onlar uzunden 2 gundur konusmuyozz degısen bısey oolmyuu
barışmadınız mı daha:43::43::43:hiç şaşırmıyom annem heryerden yetişiyo bunlar
hee doğru hatırlıyon doğum günümde arkadaşım almıştı tişörtüü. ya resimde pek belli olmaz göbüşüm çıksın giyipte koyımm resmii sabret azcıkk:52:

valla ben senin yerinde olaydım karnıma bi yastık koyardım sırf arkideşlerim istiyo diye çekinirdim:1::1::1:

Back
X