Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizlar iyigeceler heüinize benimki geldi ben kaciyorum.. tatli tatli uykular :10::10::10::10:

ayy hamile kıyafetinden bahsettik üzüldük smileyleri ağlattık:43::43:sayfanın kenarında hamile kıyafeti reklamı çıktı. biri bizi gözetliyo sanırım.

kızlar abim istiyo yine nneti ona veriyom. internet kıtlığı olduğu zmaanlara döndük sırayla kulanıyos:30::30::30:ama gece gelürümmmmm

aaa bugün pazartesimiydikiii . valla ben salı diye düşünüyorum sabahtan beri. ev hatunu olunca günlerde önemli olmmuyor insan için:1::1::1::1::1:

bizde bugün mobilya fuarına gittik ama in cin top oynuyo sonra aklımıza geldi, fuara haftaya pazartesi gidecektik, ikimizde unutmuşuz bugün sanmışık halbuki fuar cumartesi açılacak:9:

barışmadınız mı daha:43::43::43:hiç şaşırmıyom annem heryerden yetişiyo bunlar

barısmadık:14::14:

valla ben senin yerinde olaydım karnıma bi yastık koyardım sırf arkideşlerim istiyo diye çekinirdim:1::1::1:

ne dimek istedi ki sende mi jel çocuk yapcan didi:44::44::44::44:başka bişimi vardı altında

sen demiştin ya bana jel çocuk yapmışsın diye bende sana espri yaptım tatlımmm.

kız ben ksel jeldenmı hamıle kaldım yamzıstım oda he o benı hamıle bıraktı falan dedı ole bı espırı olmustu yaa

nazoo hanı hamıs badılerı bebk ne var onundee cesıtle yazılar falannn ayy cok tatlılarr heralde ondna bahseyılar kızlar bende sımdık cıkıyom gelmeye calıscmm kocıs kaneoe yatyo onu bı yerıne zıpatayım kendıme kanepede yatak yapayı m

ayy hamile kıyafetinden bahsettik üzüldük smileyleri ağlattık:43::43:sayfanın kenarında hamile kıyafeti reklamı çıktı. biri bizi gözetliyo sanırım.

kızlar abim istiyo yine nneti ona veriyom. internet kıtlığı olduğu zmaanlara döndük sırayla kulanıyos:30::30::30:ama gece gelürümmmmm
Gell bekliyoruzz canımm:16:

Omuz ölçüsü felan normal oluyor sadece ön tarafı hamileye göre ayarlıyorlar bol oluyo orası

çok iyiymiş ben klasik hamile kıyafetlerini sevmiyorum pek ama şimdilerde okadar güzel kıyafetler varki hatta gittiğim doktorun orada hamile kıyafetleri satan mağaza var hamile kalayım kaç para olursa olsun buradan elbise alacam dedim ah inşallah nasip olur...
bende yıllardır aldığım tişörtleri yada ördüğüm üstleri hep hamileykende giyebileceğim şekilde alıp örüyorum hani hamileykende kıyafet sıkıntısı olmasın diye bundan sonra artık öyle düşünmeden alacam belki ozaman gelir bebiş

benim bebişim jel çocukk :)) 9 ay uğraştık olmadı jel kullandık oldu başak teyzesi koydu adını :)))

Aaaa öyle mii gerçekten mi demekki bu vesile olmuş canım ya Maşallah diyelim o zaman:nazar:
Bi aksilik yok demi lekelenme felan?

kız ben ksel jeldenmı hamıle kaldım yamzıstım oda he o benı hamıle bıraktı falan dedı ole bı espırı olmustu yaa

nazoo hanı hamıs badılerı bebk ne var onundee cesıtle yazılar falannn ayy cok tatlılarr heralde ondna bahseyılar kızlar bende sımdık cıkıyom gelmeye calıscmm kocıs kaneoe yatyo onu bı yerıne zıpatayım kendıme kanepede yatak yapayı m

tamam canım ben hiç görmedim buradan duyuyorum hep nettende bakmak aklıma gelmedi hiç
hala barışmadınızmı bence onu yatak odasına gönderip kendin kanepede yatma daha kötü olur olay daha çok büyür

çok iyiymiş ben klasik hamile kıyafetlerini sevmiyorum pek ama şimdilerde okadar güzel kıyafetler varki hatta gittiğim doktorun orada hamile kıyafetleri satan mağaza var hamile kalayım kaç para olursa olsun buradan elbise alacam dedim ah inşallah nasip olur...
bende yıllardır aldığım tişörtleri yada ördüğüm üstleri hep hamileykende giyebileceğim şekilde alıp örüyorum hani hamileykende kıyafet sıkıntısı olmasın diye bundan sonra artık öyle düşünmeden alacam belki ozaman gelir bebiş

Ah canım benim ya inşallah hamile kalırsında cici cici hamiş kıyafetleri alırsın
Hele şimdi neler çıkmış önünde civciv rsimleri yumurta çatlıyo içinden civciv çıkıyo çok tatlıı:emir_bebek::49:

Back
X