Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aaaa öyle mii gerçekten mi demekki bu vesile olmuş canım ya Maşallah diyelim o zaman:nazar:
Bi aksilik yok demi lekelenme felan?

saol canımmm. ya çok şükür bi problemim yok. bi kaç gün kahve akıntı oldu acıkın ama bişey yokmuşş doktora gittimm. miğdemde bulanmıyoo, iştahımda yerindee :))

Ah canım benim ya inşallah hamile kalırsında cici cici hamiş kıyafetleri alırsın
Hele şimdi neler çıkmış önünde civciv rsimleri yumurta çatlıyo içinden civciv çıkıyo çok tatlıı:emir_bebek::49:

amiiiiiiiiin inşallah hepimiz tadarız o duyguyu...
ben o civcivlileri giyemem heralde daha çok genç işi durur gibi geldi görmedim ama

saol canımmm. ya çok şükür bi problemim yok. bi kaç gün kahve akıntı oldu acıkın ama bişey yokmuşş doktora gittimm. miğdemde bulanmıyoo, iştahımda yerindee :))

çok şükür bişeyin yok inşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik olurda bebeğine sağlıkla kavuşursun

ben çıkayım eşim sıkılmaya başladı size iyi gecelr çok öpüyorum:54:

Rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eylesin canım
Ohh ye kız yee maşallahhh:nazar::56:

amiiiiiiiiin inşallah hepimiz tadarız o duyguyu...
ben o civcivlileri giyemem heralde daha çok genç işi durur gibi geldi görmedim ama

Önemli olan yaş değil ablacım insanın ruhunun genç olmasıı giyersin giyersinn
Hee tabi öyle çocuksu şeyleri sevmiyorsan bilemem tabi:34:

Rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eylesin canım
Ohh ye kız yee maşallahhh:nazar::56:

Önemli olan yaş değil ablacım insanın ruhunun genç olmasıı giyersin giyersinn
Hee tabi öyle çocuksu şeyleri sevmiyorsan bilemem tabi:34:

yaa yiyiyorumm ama daha kilo almadımm 1 kilo zayıfladım bile :)) az az sık sık yiyiyorumm çeşit çok miktar az :))

kıs niye gittin zırt diye. kuzum evde net yokta sen nerden giriyon. sen cepten giriyosan kocan pcsi isteyince niye çıkıyon beni bi aydınlat:44::44:

cebi pcye bagladim cnm o nedenle vermek zorunda kaldim internette kotam azdi o nedenle girmedim cepten..bugun yenilendi ;) aydinlandinmi kuzucum

gece sohbet devam etmemıs harett kızlar aksam bengısu geldıde ben mı gormedım acba 2 gundur neden yok:44::44::44::44:

bu arada herkeze gunaydınnnnnn :16::16::16: kaynama gdyomm :5::5::5::5::5: aksam belkım gelmeye bılırım:18::18:

Back
X