Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım sabah 8 akşam 6 ;) erken kalkma derdi var kıss bi tek pazar günü 10 da kalktım onun dısında hep 7,30 da kalktım...kocişe tost yapıom sonra işe yolluom sonrada yürüyüşe cıkıom....öğlen falanda hiç uyumam o nedenlede 12 olmadan uyuyom akşamları :9::9:ev işleride güzel misafirlerim vardı bugün güzel geçtii...şimdilik süper wallaa :34:

ayyyyyy kızz sende mi erken kalkmayı sevenlerdensin. aslında güzel bişi erken kalkmak. gün uzun sürüyor. ama ben de erken kalkma problemi var. erkende yatsam sabah kalkamıyorum. herkesi kendim gibi sanıyorum:1::1::1:ayyy kocişe kahvaltı hazırlaman normalde. kocayı yolladıktan sonra girsene yatağa:9::9:

25 yaşında 3,5 yıllık evli son 2 yıldır bebek isteyen bi gacıyım.muhasebeciyim ama çalışmıyorum bat 3 nisan gayet neşeli eğlendirebilen kısacası sevilen biriyimdir herhalde:) gel be bebeğim annene gell artık ne inatçısın annen gibi ufff

ekledim tatlım seni listeye bak. eksik olan biyer eklenmesini istediğin bi bilgin varsa sööle. bu arada bizde çok neşeliyizdir. sende sık sık gelde neşemize neşe kat lütfen. bu arada hamile kalamama nedenin nedir

ayyyyyy kızz sende mi erken kalkmayı sevenlerdensin. aslında güzel bişi erken kalkmak. gün uzun sürüyor. ama ben de erken kalkma problemi var. erkende yatsam sabah kalkamıyorum. herkesi kendim gibi sanıyorum:1::1::1:ayyy kocişe kahvaltı hazırlaman normalde. kocayı yolladıktan sonra girsene yatağa:9::9:

yok kıssss ne sevmesiii çalışırken zorla kalkardım kahvaltı bileme hazırlamazdımki kocişe...dietteyim yaa yürüyüş için kalkıom kayın annemi ve eşimin teyzesinide alıom yürüoz :D onun dısında kalkamam yoksa...bide çalışmıom yaa kalkıp kocişe kahvaltı hazırlayim yoksa içime batıyo ..:( bi gün öle yapcam yollayıp yatcam wallaa...ösledim geç kalkmayı ayrıca şöle bi problem var uyutmuolar beni saolsunlar işyerinden arayıp duruolarr :47::47::47:

basakk kuzum nasılsın yaa kocısle konustum pc acıktı yazaadım:21:
barıştınız demek kuzum sevndm ne inatmışınız siz yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
yok kıssss ne sevmesiii çalışırken zorla kalkardım kahvaltı bileme hazırlamazdımki kocişe...dietteyim yaa yürüyüş için kalkıom kayın annemi ve eşimin teyzesinide alıom yürüoz :d onun dısında kalkamam yoksa...bide çalışmıom yaa kalkıp kocişe kahvaltı hazırlayim yoksa içime batıyo ..:( bi gün öle yapcam yollayıp yatcam wallaa...ösledim geç kalkmayı ayrıca şöle bi problem var uyutmuolar beni saolsunlar işyerinden arayıp duruolarr :47::47::47:

aa niye arıyolar ayol aa ne ayıp:25::25::25::25::25::25:

Ay yazık evdesin tabii hazırlayacaksın kızzzz:34::34::34::34:sen şişkomusunnnn

barıştınız demek kuzum sevndm ne inatmışınız siz yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ne güzel sormuşsun öleee sen şişkomusun? eheheheheheee:9::9::9:walla 69 kiloydum 65,4 e düştüm 17 şubatta başladım diete...şişkoyum işte..:9::9::9:

terbiyesizlr arıolar işte...iş öğrettim ya ordakilere takıldıkları yerde zırttt aysun aranıo...:47:

buarada dolunayı merak ettim naptı haberin varmı? geçmişi okuyamıomda..:50:

kız o kac defa geldıde ben barısmam kı ama ılk defa uzun zmandan berı 1.5 gun kus kaldık :60: dun yatagına gel dedım dedı sen de yanımda yat gelıyım dedı bende kanapede tayarım sen gıt dedım yok gt dedı bende salona gıttım tel caldıryo yatak odasına bakmaya gttm orda benı kıstırdı sarıldı bende dayanamadım askıcımaaa:16::16: sarılıp uyuduk

ne güzel sormuşsun öleee sen şişkomusun? eheheheheheee:9::9::9:walla 69 kiloydum 65,4 e düştüm 17 şubatta başladım diete...şişkoyum işte..:9::9::9:

terbiyesizlr arıolar işte...iş öğrettim ya ordakilere takıldıkları yerde zırttt aysun aranıo...:47:

buarada dolunayı merak ettim naptı haberin varmı? geçmişi okuyamıomda..:50:

MAAŞALLAH KIZ İRADELİSİN DEMEKKİ:nazar::nazar: valla ben diyete başlayıpta zayıflayan hatun pek göremiyorumda. resminde şişko değildin sonradan aldın demekki:30::30::30:

dolunaydan haberim var kuzum bi kaç gündür topiğe gelmiyor. kkda başka topiklerde sohbet ediyor. burda dertlerinden bahsetmek istemiyormuş.

topiği işgal etmeyim dertlerimle diyor. eşiyle sorunları var ya

kız o kac defa geldıde ben barısmam kı ama ılk defa uzun zmandan berı 1.5 gun kus kaldık :60: dun yatagına gel dedım dedı sen de yanımda yat gelıyım dedı bende kanapede tayarım sen gıt dedım yok gt dedı bende salona gıttım tel caldıryo yatak odasına bakmaya gttm orda benı kıstırdı sarıldı bende dayanamadım askıcımaaa:16::16: sarılıp uyuduk

ayyyy ne güselll yaaa bis bayanlar böle dayanamıoz işte demiii....aman ii olun yaaa karı koca küsermiymiş küssede ayrı yatılırmı kısss...ben hiç ayrı yatmam kocişde yatmaz...döneriz popoları uyuruz :9::9::9::9::17::17::17:

kıstırdı mı:53::53::53:kıstırdıktan sonra sadece yatıp uyudunuz mu:60:

ayyyy ne güselll yaaa bis bayanlar böle dayanamıoz işte demiii....aman ii olun yaaa karı koca küsermiymiş küssede ayrı yatılırmı kısss...ben hiç ayrı yatmam kocişde yatmaz...döneriz popoları uyuruz :9::9::9::9::17::17::17:

evet bence de ayrı yatılmamalı en kötü ihtimalle totolar dönülüp uyunmalı:9::9::9::9::9::9:

bide kocadan izinsiz arkanı dönüp uyumak islamiyette günah ya

kocam da onu kullanıyor. "benden izin aldın mı dönmek için" der:9::9::9::9: konuşmak zorunda kalırım:47::47:

MAAŞALLAH KIZ İRADELİSİN DEMEKKİ:nazar::nazar: valla ben diyete başlayıpta zayıflayan hatun pek göremiyorumda. resminde şişko değildin sonradan aldın demekki:30::30::30:

dolunaydan haberim var kuzum bi kaç gündür topiğe gelmiyor. kkda başka topiklerde sohbet ediyor. burda dertlerinden bahsetmek istemiyormuş.

topiği işgal etmeyim dertlerimle diyor. eşiyle sorunları var ya

saol canım benimmmm...walla o düğün zamanıydı 57 kiloydummm o kiloyu hedefledim şimdi inşallah verecem bu kiloları....tabı yaa evlendikten sonra 9 kilo aldım 66 oldum hamile kaldım 4 de öle aldım 70 i gördüm maaşallah :D:D:D eşiyle sorunlarını biliomda naptı ne etti haberdar etse bizi ya...merak ettim...

canım bızde yatmayız hıc hatrlamıyrm belkım bı defa ben yatmaya kalksam esım o kolumu mosmor edr gene bırakmaz elımı ama kendı kanepeye gttı sandı ben pesınden gıdecem kı bekledı ben hec gtmem cok nadır hep o gelecekkı ole oldu:16::16:

kıstırdı mı:53::53::53:kıstırdıktan sonra sadece yatıp uyudunuz mu:60:

ben uyumaya cok calıstım oda uyutmamaya ama ben yendım sımıde cok sırnastı yumutrlama gunum gectıgı ıcın artık canım ıstemıyo ya:9::9::9::9:

evet bence de ayrı yatılmamalı en kötü ihtimalle totolar dönülüp uyunmalı:9::9::9::9::9::9:

kocam da onu kullanıyor. "benden izin aldın mı dönmek için" der:9::9::9::9: konuşmak zorunda kalırım:47::47:

anammmmm bide izinmi alcaz dönerkeneee pehhhh ne garip onlarda bizden izin alcakmı peki ;):9:

saol canım benimmmm...walla o düğün zamanıydı 57 kiloydummm o kiloyu hedefledim şimdi inşallah verecem bu kiloları....tabı yaa evlendikten sonra 9 kilo aldım 66 oldum hamile kaldım 4 de öle aldım 70 i gördüm maaşallah :D:D:D eşiyle sorunlarını biliomda naptı ne etti haberdar etse bizi ya...merak ettim...

verirsin inşallah canım fısstık karı olursun yinee. salma kendini hayatım. kadının etlisi makbuldür lafları sadece züürt tesellisi. her zaman formumuzda olmamız gerek

aa oylemı yenı duydum ben hep totomu donerım oda bana sımsıkı sarılır kısı usutmeden gecırırımm ohh sıcacıkk:16::16::16::16:

anammmmm bide izinmi alcaz dönerkeneee pehhhh ne garip onlarda bizden izin alcakmı peki ;):9:

yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş:1::1::1:

aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor:ssz::ssz::ssz:

canım bızde yatmayız hıc hatrlamıyrm belkım bı defa ben yatmaya kalksam esım o kolumu mosmor edr gene bırakmaz elımı ama kendı kanepeye gttı sandı ben pesınden gıdecem kı bekledı ben hec gtmem cok nadır hep o gelecekkı ole oldu:16::16:

ben uyumaya cok calıstım oda uyutmamaya ama ben yendım sımıde cok sırnastı yumutrlama gunum gectıgı ıcın artık canım ıstemıyo ya:9::9::9::9:

olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş ;)

aa oylemı yenı duydum ben hep totomu donerım oda bana sımsıkı sarılır kısı usutmeden gecırırımm ohh sıcacıkk:16::16::16::16:

arkandan sarıldığına göre gönlü var arkanı dönmene sorun yok o zman:34::34::34: hani bööle küserek veya kızarak dönüyoruz ya o kötü

Back
X