Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bızde yatmayız hıc hatrlamıyrm belkım bı defa ben yatmaya kalksam esım o kolumu mosmor edr gene bırakmaz elımı ama kendı kanepeye gttı sandı ben pesınden gıdecem kı bekledı ben hec gtmem cok nadır hep o gelecekkı ole oldu:16::16:

ben uyumaya cok calıstım oda uyutmamaya ama ben yendım sımıde cok sırnastı yumutrlama gunum gectıgı ıcın artık canım ıstemıyo ya:9::9::9::9:
sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyo:1::1::1: zevk için yap annemmm:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

verirsin inşallah canım fısstık karı olursun yinee. salma kendini hayatım. kadının etlisi makbuldür lafları sadece züürt tesellisi. her zaman formumuzda olmamız gerek

salmam canım koydum kafaya vercem kociş 53 dio ama çok çirkin olurum ayyyy :9::9:
yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş:1::1::1:

aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor:ssz::ssz::ssz:

güzelde koca totosunu dönüp yatıossa nolcakkkkkk:ssz::ssz::ssz:

olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş ;)

ne bılıyım canım ya üşendim yaa:1::1::1::1: bu ayı dolu dolu gecırdıkk :8::8::8::8: bıde yorgundum usudum canım ıstemedı:36::36:

olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş ;)

bunlar kocanın laflarımı "eskiden yumurtlama mı varmış":1::1::1:

doğru aslında kadın adet dönemi dışında hergün hamile kalma olasılığıolan bi varlık:51:

selamlar:3:

yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş:1::1::1:

aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor:ssz::ssz::ssz:

bizde küstükmü birimiz bi uca birimiz öbür uca yatarız arkamızı dönüpte uyuruz :19:
ama normalde de ben arkamı dönerim eşimde sarılır yoksa uyuyamazmış:17:

nazemircimmmmm nasılsınnn cnmmmm?

başakcımmm benide eklesene bat listesine gıııı 1 nisannn gelmezolasıcalar :33::33::33::33:

salmam canım koydum kafaya vercem kociş 53 dio ama çok çirkin olurum ayyyy :9::9:

güzelde koca totosunu dönüp yatıossa nolcakkkkkk:ssz::ssz::ssz:

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

o zaman nolcak bilmiyom

bunlar kocanın laflarımı "eskiden yumurtlama mı varmış":1::1::1:

doğru aslında kadın adet dönemi dışında hergün hamile kalma olasılığıolan bi varlık:51:

ivettt :17:eski karılar gibi ol dioo...zati buay 2 kerecik oldu bebiş gelirmi bilmemm :17::17::17:

arkandan sarıldığına göre gönlü var arkanı dönmene sorun yok o zman:34::34::34: hani bööle küserek veya kızarak dönüyoruz ya o kötü

evet gonlu var canım gece uyanam da kocısı uyandırım bana sarılır ben arkamı donerım öle yatarzz alısmısım kıı gecceıyken hıc uykum gemıyoo sabah kadar donuyom:36::36:

sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyo:1::1::1: zevk için yap annemmm:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

zevk ıcınde yapıyorum ama canım ıstemsı lazımm:27::27::27:

tamammm tıp diom ozaman belli istemio canınn :36::36::36:

:50::50: ıstemyıoo :60:

bizde küstükmü birimiz bi uca birimiz öbür uca yatarız arkamızı dönüpte uyuruz :19:

onda bişi yok canım o sadece birlikte yatma pozisyonu. öyle yatmak harika bişiiiiiiii:16::16::16::16::16:

wallaa benim kocişde sever öle sarılmayı benimde hoşuma gidio zatiii :17::17::17:sarılsana banaaaaa derim heppp:9::9::9:

Back
X