Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyiyimm cnmmm geziom bolboll :9:

bıraktım walla..ne zaman isterse o zaman artık..midesinden rahatsızlandı bide kocişim öle oluncada bişi olmadı...

zor kuzum ya gerçekten çalışıyo adamlar zati: gerçi seninki erken de geliyomuş ama yoruluyodur belkim. hem seninki iş manyağıydı dimi

nbr nazoo

kız basak senın gelmedı demıı kırmızılarr ayy
gelmedi:44::44::44::44:ama karnım ağrıyo
ben klomen kullandımya ondan heralde çünkü menogon kullandığım zamanda 17. ve 19 günde olnuştum 1 hafta erken bana yaramıyor ilaç demekki

aa sen bu ay ilaç mı kullandın. pekiyumurtların büyüdümü çatladımı

zor kuzum ya gerçekten çalışıyo adamlar zati: gerçi seninki erken de geliyomuş ama yoruluyodur belkim. hem seninki iş manyağıydı dimi

yok kısss çokda iş manyagı değil sadece ek gelir olsun die çizim alıo dışardan bide özelders verio o kadar...bayağdırda yapmıo ders...ama yoruluooo kuzum benimmm 13-15 katlı binalara çıkıo ölçü almak içinn:50:

yok kısss çokda iş manyagı değil sadece ek gelir olsun die çizim alıo dışardan bide özelders verio o kadar...bayağdırda yapmıo ders...ama yoruluooo kuzum benimmm 13-15 katlı binalara çıkıo ölçü almak içinn:50:

asansör yok mu:53:

gelmedi:44::44::44::44:ama karnım ağrıyo

aa sen bu ay ilaç mı kullandın. pekiyumurtların büyüdümü çatladımı

doktor nasıl doktorsa beni yumurta takibine bile çağırmadı onun için geliştimi gelişmedimi bilmiyorum bidahada o doktora gitmem zaten hiç umudum yoktu moralim bozulmuştu klomeni bile ben söyledimde öyle verdi :19:

doktor nasıl doktorsa beni yumurta takibine bile çağırmadı onun için geliştimi gelişmedimi bilmiyorum bidahada o doktora gitmem zaten hiç umudum yoktu moralim bozulmuştu klomeni bile ben söyledimde öyle verdi :19:

keşkem hiç kullanmasaydın

3 gün oldu ama gelir onlar sonra sinirim bozulur. umutlanmak istemiyorum . ayrıca kuzum ben bu ay söktürücü kullandım olması mümkün değil

pınarda antibiyotik kullanıyorum diye korunuyordu sonra yumurtlama geçti diye korunmayıda bırakmıştı ama hamile kaldı yani olmaz diye bişey yok hiç gecikirmiydi

kızlar yaaa geçen gün rüyamda rahim filmi çektiriodum çektirirken doktor diodiki sürpriz var burda bebiş var diodu ne garip oldum ayyyy:((

Back
X