Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pınarda antibiyotik kullanıyorum diye korunuyordu sonra yumurtlama geçti diye korunmayıda bırakmıştı ama hamile kaldı yani olmaz diye bişey yok hiç gecikirmiydi
aslında hep erken olur da gecikmez ama. çok nadir bazı nedenlerden ötürü bi kaç gün geciktiği de olmştu. yine öyle bişeydir.
bu ay çok ilaç kullandım etkilemiş olabilir. zati karnım ağrıyo
kızlar yaaa geçen gün rüyamda rahim filmi çektiriodum çektirirken doktor diodiki sürpriz var burda bebiş var diodu ne garip oldum ayyyy:((
ayy ne güzellllllll çekincekmisin peki
kullanmasam diye düşündüm ama işte belki vesile olur dedim

aman eksik kalsın o adamın vesileliği nerden çıktı bu doktor karşına anlamadım. kadınmıydı yoksam

aslında hep erken olur da gecikmez ama. çok nadir bazı nedenlerden ötürü bi kaç gün geciktiği de olmştu. yine öyle bişeydir.

aman eksik kalsın o adamın vesileliği nerden çıktı bu doktor karşına anlamadım. kadınmıydı yoksam

yooooo nerden aklıma geldiyseee öle gördümmmm... çok oluo konusmustum burda rahim filminden sonra genelde hamile kalınıomuşş çektiresim geldi falan demiştim öle :9::9:ondan etkilendim heraldee...

yok erkekti profosör bide geçen yaz gittiğimde çok ilgilenmişti bu seferde ona gideyim dedim ama pişman oldum

3 gün oldu ama gelir onlar sonra sinirim bozulur. umutlanmak istemiyorum . ayrıca kuzum ben bu ay söktürücü kullandım olması mümkün değil

canım sokturucu kullanınce erken gelmezmı ya gecıkmıss ya iinş annenin evı ugurlu gelirr:16::16:

yok tabiki inşaat gezio bolbol...mutfak vestiyer vsvs yapıolar ya...

bende vestyer yaprcam:6::6: model bakyom

geçmiş olsun kuzucummmmm nasıl gidiyor hamişlik. kaç aylık oldu sıpacığın:emir_bebek:listedeki bilgiyle tutuyor mu artık:1::1::1:

yeşilim sevgilim niye bööle yapıyon yaa ayy benim hatunlarım da pek alıngan:12:

hayatım 3 gün gelmedin diye yıldızlar sönmedi. bi süredir eskisi gibi gelemiyorsun biliyoruz.

önceden günde daha fazla burada olurdun fakat hamilelikten dolayı günde 1 kere çok kısa durmaya başladın.

nadide topikimizin kuralları "elinden geldiğince girmeye çalışan fakat fazla bulunamayan hatunlar sarı yıldızlı oluyordu" ya. sende o yüzden sarı oldun.

erenayında tüm yıldızları gittiiiiii. haksızlık olmasın diye yapıyom aşkım niden alınıyon yaaaa:25::25::25::25:

ben seni çok seviyom:16::16::16::16::16:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

senden duyduğunu söylemez merak etme

yıldızın var bikkeremmm

topikimizin başkanı sevgili başak :20::20::20::20::20:
bikere topiğe hergün giriyomuyu7m hamiş olmama rağmen giriyorum dimi? hem ben topik kurallarını hergün girenin yıldızının sarı değil kırmızı olduğunu hatırlıyorum :19::19::19::19::19:ayrıca arada sırada girenlerin sarı yıldız diye biliyodum ama artık çokta önemli değil yıldızların hepsi senin olsun :14::14::14: ben yıldızsızda gelir giderimm önemli olan sizlersiniz benim için hepinizi seviyorum oyüzden azda olsa hergün girmeye çalışıyorum hem geldiğimdede kimse olmuyor konuşacak

kızlar merhaba nasılsınız? ben eşimle antalyaya geldim eğitim semineri vardı benide getirdi :) sizler napıyosunuz ?

bikere topiğe hergün giriyomuyu7m hamiş olmama rağmen giriyorum dimi? hem ben topik kurallarını hergün girenin yıldızının sarı değil kırmızı olduğunu hatırlıyorum :19::19::19::19::19:ayrıca arada sırada girenlerin sarı yıldız diye biliyodum ama artık çokta önemli değil yıldızların hepsi senin olsun :14::14::14: ben yıldızsızda gelir giderimm önemli olan sizlersiniz benim için hepinizi seviyorum oyüzden azda olsa hergün girmeye çalışıyorum hem geldiğimdede kimse olmuyor konuşacak

canım hoşgeldin nasılsın

ayy tamam ağlama kıyamam ya hamişsin ya fazlasıyla alıngansın sanırım:1::1::1: bu saatte gelmene çok sevindim. sana haksızlık yapıldığını düşünüyosan söylemen lazım tabiiiiiiiii. yıldızsız olmaz ayrıca topikimizn kuralları dışına çıkar buu:ssz::ssz: kocan çok çekecek senden. adam cağız devamlı phpohlamalı seni:12::12:

canım sokturucu kullanınce erken gelmezmı ya gecıkmıss ya iinş annenin evı ugurlu gelirr:16::16:

bende vestyer yaprcam:6::6: model bakyom

inşallah kuzum Allah bilir tabii:16::16::16::16:söktürücü kulanınca erken geldiğini bilmiyodum ayrıca.

bu arada abim yine istiyor neti offfffffffffffffff

kızlar merhaba nasılsınız? ben eşimle antalyaya geldim eğitim semineri vardı benide getirdi :) sizler napıyosunuz ?

sen normale nerdeydın cnm ohh gez kocıslee:16::16::16::16::16:
nasılsın bebek nasıl bzıde dua edıyon demıı:16::16::16: hamıslerın duası kabul olurmus:1:

nautilus mutfak canım internette vardır heralde modelleri ama çok pahalı bi yer yaaa...

bakayım bı cnm ben bı tane begndımde 1.250 dedı pahalı geldı bıze :31:

iyiyim canımmm...nasıl gittin kıssss yollar yasak değilmi sanaa...ama iyiysen gez toz tadını çıkar bakalımmmm...

inşallah kuzum Allah bilir tabii:16::16::16::16:söktürücü kulanınca erken geldiğini bilmiyodum ayrıca.

bu arada abim yine istiyor neti offfffffffffffffff

erken derken hanı gunude olurdun kı cok gelırdı ben kullandım tam gunumde oldum ve sel gotrdu sonunda acıle gıtmıstımm agrdan baya bı sokmus benımkıı:60:
kız abın ne zman gdyoo :4:

Back
X