Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet mersin üzerinden daha kısa beni orası tutar diye konya üzeri geldik yol uzadı tabi birazda yavaş geldik sarsılmayım diye 10 saati bulduk kemere falan gelincede nazoşum:34:
amiinnnnn

biraz zor oldu ama dayandım çok şükür canım

bayada uzamış ben 5 saat falandır diye tahmin ediyodum peki uçakla gitme şansınız yokmuydu

ankarada cnm

slm cnmm:3::3: nasılsın

ölcu bılmyrm kı kuzum ya kocısde uyudu:26:
ama aynalı cekmecelı falan bısı ıstyomm dırek kapının karsınında kapının arkasınıda duz ahsam ıstyoruk yanı L seklınde mı ne oluyoo surglu kımse tafsıye etmıyolarr acaba nasıl merak ettım bıde balon kapak nasılmıs ayy cokmu soru sordum:1::1:

mrb cnmm:3::3::3::3:

yok cnmmm çok sormadında ben anlamıom ya fazla onlardan tekrar tekrar okuyommm...:D sürgülü gördüm ama genişliği dar olunca kullanışlı olmuo benceama yerin bolsa rahat olur bence...balon kapak duymadım hiç...gelsin sorarım yazarım yarın sana...

iyi gidiyoo canımmm zaten işyerinde öğlene kadar uyudum sonra başladım iş yapmaya :)) sen nasılsın canımm

hoş buldummm canımmm evet ya ben çok gezenti oldummm ama evde durasım yok hiççç :)) bende sizleriii özledimmm

gez nasılsa bebiş doğunca istediğin gibi gezemiyecen tadını çıkart bugünlerin

iyi gidiyoo canımmm zaten işyerinde öğlene kadar uyudum sonra başladım iş yapmaya :)) sen nasılsın canımm

hoş buldummm canımmm evet ya ben çok gezenti oldummm ama evde durasım yok hiççç :)) bende sizleriii özledimmm

iyiyim cnmmm ev hanımlığı yapıommm geziom bol boll :))

kızlar bende kaçim yavaş yavaşş...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrr...güzel bi güne uyanmanız dileğimle....öpüldünüzzzz

yok cnmmm çok sormadında ben anlamıom ya fazla onlardan tekrar tekrar okuyommm...:D sürgülü gördüm ama genişliği dar olunca kullanışlı olmuo benceama yerin bolsa rahat olur bence...balon kapak duymadım hiç...gelsin sorarım yazarım yarın sana...

tmm cnmm ne kullanışymıs sor bı kocısınee bı yerde 600 tl gıbı fı fıyat cıkartıı

kimse yok nerdesinizzzzz:43::43::43: bakın sizin için 12 ye kadar uyumadımmm:43: neyse bugünde siz erken uyuyun bakalım :34:

Son düzenleme:
kimse yok nerdesinizzzzz:43::43::43: bakın sizin için 12 ye kadar uyumadımmm:43: neyse bugünde siz erken uyuyun bakalım :34:

burdayım kuzum basak gec gelır sanırcam pc abısıne vedıı merve gelı bırazdan bengu kocısını uyutrsa gelırr:1::1: nazo utu yapıyo canım anca taoplanıyoruzz

günaydınnnnnnnnnnn kızlar nassınız bakalım ?:34:bugün gününüz güzel geçsin kocaman öptüm sizi :54::54::54:

slm ttlm nerelerdesin sennn nasılsnn
slm canım
annem ameliyat oldu,o nun yanında kalmak durumunda kaldım,hafif hafifte olsa iş yapmak gerekti
böyle işte
hamiş haberi halen yok tatlımm tembel tenekeler gibi oturuyosssss:31::31::31::31::31::31:

sen neden gelmedin tatlım sınava hazır mısın az kaldııı:32::32::32:
(A) şıkkında açıkladığım gibi,pardon:1:yukarıda açıkladığım gibi annemlerdeydim ve sınava da işte bu kadar hazırım
papatya nın son durumu ne oldu ki?
buldum cnm da vestyer acılmıyo kız bı kocısıne sorsana surgulu kullanıslımıı

ben sürgülü kullanıyorum vestiyeri ve çok memnunum

selam hanımcıklar nasılsınız bakalım
kaç gündür misafir misafir :37::37:
öldüm valla yardım edenimde yok :27::37:
yorgunluktan ölüyorum
sizler nasılsınız varmı güzel gelişmeler
bu arada genetik testleri verdik 20 nisan gibi sonuçlar çıkacak :18::18::18:
hayırlısı hadi bakalım :16:

Back
X