Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leee sana mesaj attım niye cevap yazmadın:26:
Burdayım başka hangi topikte olacağım kaç gündür nerrdesinn sen söyle bakalımm![]()
Yavrim netten yumurtlma günümü hesaplıyordum![]()
Ohh iyi yapmışsın bacım valla gezz toz bak keyfine eşinin çalışma saatleri mi değişti yoksa?önce hangisine cevap vercem yaav amma soru sorduunkız kocişim evdeydi 2 akşamdır onla ilgilendim 2 gündürde gündüzleri evde yokdum zaten geziyodum
öyle yaani kız bende şimdi cevap atcaadım zaten sana bekledim gelirsin diye gelmediydin naapem şimcik yazcaadım msjını artıkın çıkıyom ben yoktun bugün falan diyee vallaa baak :26: bu arada benimkinide hesaplaa
![]()
Leen bende çıkcaktım tam bakiim bi merve hanfendi hangi topikte geziyo gene diye profiline girdiydim baktım altta bizim topik yazıyodu ordan gördüm burda olduğunu hahayt tesadüfe bak accık daha geç gelsen çıkıyodum yaa aa ama çıkcam diye mazoşda çıktıydıı hiih kadını kandırmışım gibim olduu nazooooş duy sesimi geri gel çıkmadın inşallah henüz yaa :18: merviş geldi gel az sohbet edelimdew öyle çıkalıım bırak işini nazoo sesime geeel![]()
Ohh iyi yapmışsın bacım valla gezz toz bak keyfine eşinin çalışma saatleri mi değişti yoksa?
Bengisu yavrim senin bildiğin güzel bi site varmı hepsi değişik bir şey söylüyo bu yumurtlamayla ilgili:26:
geldim netten bi film açacaktım dur bi bakayım dedim kimler gelmiş
ooh çok şükür iyi yapmışsın içim rahat etmediydi sen gidince yaa merviş gelince ben kaldımda :26: kaçamadım bu cadıdan![]()
bende elişimi aldımfilm açacaktım sizi görünce kaldım burda
![]()
yok yaa hepiciği farklı şey söylüyo eveet du bakalım bakalım bi yumoş tarihlerini hesaplamaya bu arada gezcem valla artıkın bool bool sefaam olsun ooohyok kız ne değişcek arada 2 gün akşama kadar çalışıyodu zaten
![]()
iyi yapmışsın canım bu arada mervişim benim burda 31i çıktı yumurtlama günüm doğru gibi geldi heheh daha geçmemiş26sındada risk başlamış
Amann yaa bana taa 3 ay önceki adet tarihimi soruyo nerden hatırlayacam ben dün ne yediğimi unutuyorum pehh![]()
Amann yaa bana taa 3 ay önceki adet tarihimi soruyo nerden hatırlayacam ben dün ne yediğimi unutuyorum pehh![]()
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
nazemir,
Bengisu87+,
mood+
mood canım neden sesin çıkmıyo![]()
ben girdim 3 ay ı ama yine hesaplamadı neyse adet bitince başla öbür adete bir kaç gün kalaya kadar çalışalım en garantisi
cnm merhababi geçmişe bakim dedim ama 3 sayfa atlayıp geldim walla baya çokmuşşş
sen nasılsın nazommmm bugün karnım ağrıyo yaa 24.günüm pufff inşallahhhh gelmez kırmızılarr allahım yalwarıyorumm hepimizin yüzünü güldürrr.....
merhaba kızlarr![]()