Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hahahaha fanteziye bak:60: :60:
Kapımızı çalan yok yalnızız ama telefonlarımızıda sessize alıyoruz
Sessize almamak gerek demekki:27:

bide evde misafir varken çok heyacanlı oluyor
bir kere yeğenim varken çizgi filmi açtım bilgisayarıda verdim ben uyuyacam dedim sakın ses yapma kimseyede kapıyı açma dedim
zaten bilgisayardayken dünyadan kopuyo gittim eşimin yanına sonrada banyoya girdim çok terlemişim dedim
kış günü ne terlemesiyse:1:

Ne bilem gece daha iyi oluyo :1:
bencede gece daha iyi oluyoo karanlıkta daha romantik yaa :23::1:
gündüzde heyacanlı oluyo telefon çalacak kapı çalacak diye hele bide işe geç kalma sorunu işi dahada heyacanlı yapıyo:23:

amaan gündüz göz görünce her bişeyi sevmiyom ben yaa kocişimde sabah geldimmi kahvaltıyı yapıp bi sulanıyo genelde banaa :1: bazen istemiyom bazende yapıyok :1:

bir kere yeğenim varken çizgi filmi açtım bilgisayarıda verdim ben uyuyacam dedim sakın ses yapma kimseyede kapıyı açma dedim
zaten bilgisayardayken dünyadan kopuyo gittim eşimin yanına sonrada banyoya girdim çok terlemişim dedim

Hahahhaha:27::27:kaç yaşındaki yiğenin küçükse anlamamıştır yavrucak
Ya bende annemgildeyken felan ilişkiye girerken o kadar utanıyorum ki
Sanki suç işlemişim gibi oluyorum ama mecburen yapmak zorundayım kaçış yok:9:

hahah ay ne komik yaa kış günü ter hee naaptınızda bu soğukda terlediniz dimedimii:60::60:
cnm üç boyurlu kağıt röylef kursum bitti yarın sergimiz war....ahşap boyama dewam hala mayıs başı gibi biticek.....bugün kuaföre gittim saçımı cilalattım manikür yaptırdım fönlendim....süslenip güne gittim ....cuma günüde istanbula gidicem kısmetse bikaçgün yokum belki buraya uğrarım yinede ....

bende hesaplattım doktornevra sitesinde adet siklüsüm 25 gün adet tarihi 29 mart dio yani bugünnnn :5:yarın ola hayrola karnım fena ağrıyo kızlar yaa altımda hep bi ıslaklık warr su gibi akıntı geliyo ...

bekleyin koişi işe yollayıp geliyorumm ok ...
ok canım yollada gel ne güzel vallaa yapda nete at bizde görek resimlerini :34:
Kız seninkilerde bugünlerde ha o zaman dikkat et canım bakk:9:

ediyom ediyom merak etme :34:

bencede gece daha iyi oluyoo karanlıkta daha romantik yaa :23::1:

amaan gündüz göz görünce her bişeyi sevmiyom ben yaa kocişimde sabah geldimmi kahvaltıyı yapıp bi sulanıyo genelde banaa :1: bazen istemiyom bazende yapıyok :1:

bizde herzaman değil zaten ayda yılda bir anca gündüz olur zaten istekli olunca gündüzmüş geceymiş farketmiyor:17:

annemlerdeyken falan çekinmiyoz bişii yokda bi kaynanamlarda çok çekiniyom bende yaa :17: yoksa büyük görümcemde eltimlerde falanda yaptık çekinmediydik :30::17::17::17:

7 yaşında ama ozaman daha 7 yaşında bile değildi
annemlerde dahada heyacanlı çünkü kimse duymasın diye uğraşıyorsun bide banyo sorunu var onları düşündükçe hiç karşı koyamıyon:17:

hahah ay ne komik yaa kış günü ter hee naaptınızda bu soğukda terlediniz dimedimii:60::60:

yok zaten bilgisayarda çocuk dünyadan kopuyo nerden aklına gelecek:1:

annemlerde dahada heyacanlı çünkü kimse duymasın diye uğraşıyorsun bide banyo sorunu var onları düşündükçe hiç karşı koyamıyon:17:

anam o banyo işini hiç sorma zaten gecenin bir yarısı şıpır şıpır su sesi
Uff yan odada babişkom varr:17::17:

nasıl yaani karşı koyamıyosun aksine öyle karşı konur bildiğim daha biz hiç kaynanamın evinde yapmadık vallaa çok utandımda ben :17: bide zaten nerdeyse kapılarda yakın sesde gider oyüzden çekiniyom zaten duşda alamam orda utancımdan gidip eltimde alırım artıkın :1:

öyle vallaa :1: aa seninki gelcek dimii artıkın bende esneyp duruyom çıksammı acabaa?

şimdi aradı geliyor iyi geceler size

anam o banyo işini hiç sorma zaten gecenin bir yarısı şıpır şıpır su sesi
Uff yan odada babişkom varr:17::17:

aynen 1 ay önce misafirim vardı gecenin 4 ünde kalkıp yaptım banyomu iyicene uykuya dalınca
fazla ıslatmadım bide anlamasın diye
ben çıkıyorum iyi geceler

aynen 1 ay önce misafirim vardı gecenin 4 ünde kalkıp yaptım banyomu iyicene uykuya dalınca

oh iyiymiş vallaa kendi evin olunca gene neysede başkasının evinde zor bee gecenin yarısı milletten habersiz bıcı almaak:17: :17:

İyi geceler canımm bye iyi uyykularr:54::54:

kız biz anca sabah alabiliyooz gece nasıl alıyonuz len siz biz şaaptık geçmiş olsun diye bildirir gibiim :60: sabah hiç diilse daha normal oluyoo:34:
Kız ben uyuyamam öyle cünüp cünüp
Bir kere denedim de aman 3 harfliler sabaha kadar rahatsız etti ha beni rüyamda
Bir daha tövbee dedim ve günahmış zaten

atcam cnmmm bu aralar fazla yoğunum güzel bi albüm yapcam sizleree en kısa zamandaa ....
gitti kocişim ....bu gece tekimmm :ssz:

nazom iyi gecelerr öptüm seni :54::54::54:

Back
X