Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaybol gözüm görmesin zati sarada cvp yazmadı bugün beğenilmedik bende çıkam bari topik rahat etsin çene çene herzaman bidaha lüten çıkmıcan zaman bana huhu de yooksaaa oğluşunun pipisini ben keserim bamyalıktan çıktımı şimdi oooo oyyy oyyy sevsinlerrrr

cevap yazdım yukarıya bak

Mantik ne arasin ayol sende onlar oyle yikilacak yer ararlar ama kusura bakmasin bu defada kendi bana hizmet etsin:32:
tamam o zman kararlısın sen gidip kalcaksın orda :7:
:4: topic basi karisi sizi beklemekten sikilmis kaynana topicinde fink atiiiiii
deli kari sunnet kilodunun onu kafes gibi korumali plastik alan var oglu:8:n olursa gorursun

evet sende kaçtın gittin napim. bide kendi kaynanandan bahsedince benimkini aklıma getirdin özleyiverdimde kaynana topikine bakıyım didim:36:. senin kanka niye sana akıl vermiyoo kaynanan konusunda bu nası bi kanka:53:

sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.:25:gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme:31:

geçmiş olsun canım inşallah rahimin temizlenmiştir bebeğin artık gelebilir

hamarat bacım menim kolay gelsin bende dün balkonumu temizledim bugünde ütülerimi yapacam hafta sonunda ne yaparsam artık gezmeden fırsat bulursam tabi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: acelem yoksa nasılsa bu aralar pek bi tembelim işi gücü boşverdim bi rahatlık çöktü sanki :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

hadi hayırlı uğurlu olsun

yumurtanın sarısı gitti oğluşunun yarısı :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sende az hamarat değilsin ben hamaratlıkta senin eline su dökemem hem çalışıp hemde evle uğraşıyorsun :6:
ben evdeyken bitiremiyom işlermi valla akşam üstü işlerimi bitirmeden azıcık yatayım dedim sonra uyumuşum :21:benim hamaratlığımda bu kadar :24:

sevinç bu karılar bugün nerde yaaa amma boş kaldı bugün topikcan:31:

iş güç sonra birazcık uyudum sonra koltuklarımın minderlerini taktım
sonra tam kk yi açtım dur önce bi ablamı arayım doğum gününü kutlıyım dedim tabii 1 saat konuşmuşum:102:
sonracıma bir tencere vardı onu yıkayıp geleyim dedim sonra çaydanlığı sonra fırını derken
baktım mutfağı temizlemeye başlamışım kızım nazemir kaç kurtar kendini yoksa hiç çıkamayacan dedim kaçtım geldim yoksa sabaha anca çıkardım:1:

abovv seninde işin zorr:25:kocandAN iş yokmu kuzum hiç ilgilenmiyomu. dur şimdi sen kocaya laf ettirmezsin o çalşıyo tamam biliyoruz:36:
ben olişe üzülüyom başına geleceklerden habersizzz annesiiii kuyusunu kazıyooo:60:
kızz sünnet kilotu nasıl oluyo ucu delikmii

:60::60::60::60::60:

sanada hayırlı cumalar hadiyecim nasılsın
saol bebem alla hrazı olsun iyiyim sıcaklar hariç
cevap yazdım yukarıya bak
gördüm gördüm ama çıkmadan önce yoktu zilli
tamam o zman kararlısın sen gidip kalcaksın orda :7:

evet sende kaçtın gittin napim. bide kendi kaynanandan bahsedince benimkini aklıma getirdin özleyiverdimde kaynana topikine bakıyım didim:36:. senin kanka niye sana akıl vermiyoo kaynanan konusunda bu nası bi kanka:53:

ben dedikoduyu sevmem hem gelin kaynana arasına da girmem akıl alcak yaştamımış ki sevinç maşallah eli maşalı bişiye benzio akıl alması ve örnek alması gerekende benim ayrıcana

sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.:25:gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme:31:

az konuşşş ozaman arkamdaan çok konuşuonn zaarrr oda dişine vuruo iki dkka çeneni kapat bakim nasıl geçicek:)))ehuehu kız sen çıkıcakkkk melekkk çok fena olucağa benziooo kızza çok zilli bişi olucak erkekse çapkınnnn bişi olurrr anasınabakkkk...:52::52::52:3 lerin olur inşallah al buda benden sana en iyi beddua:)))

inşallahh çıkmaz cnm merak etme

hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.....
sabah gittim dr.a burdaki hast.de 4.5 cnm lik kistim oluşmuş we rahim kalınlaşmış dedi yine tutunamamış bebeğin dedi ....rahim içinde hala kan war dedi sadece dinlen kanaman olmasın dedi ilaç werdi 3 tane:5:
artık nezaman regli olcağımı beklicem we maçlara dewamm:2::2::ssz:
hadi yaa kistmiymiiş :53::53:kist öyle düşüyomuymuşkineee...:53::53: şimdi bu kist düşürmen iyimi kötümü anlamadım kistin gitmiş diye sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaahuu? :53: çok geçmiş olsun canım :16::16:

karılar bugün hava ohh püfür püfür esiyo . bende atağa geçtim kakılmış kıyafetlerimi kuşandım:32:evi elden geçirdim. şimdide ağda yapcam bugün epilasyon günüüüüü hadi epilasyonaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kız o ağda tarihlerinin olduğu linki versene yaa kaydedeyim kaybediyom çünkü habire o sayfayııı :26: hemde kuzum her seferinde yayınlasana duyursana sende buydan şu şu tarihler arsı ağda zamanı diyee bizde nasipleneeek ne biçem topik başkanısııın yarın bitcekmiş daha yeni diyooon :19::19::20:

kız başak sana bişi soracam şimdi benim oğlan pazartesi sünnet olacak yaaa
evimin işini bitirdim her yer tertemiz neredeyse hiç işim kalmadı alış verişi felanda bitirdim
geçen kaynana oğluma diyorki sünnet olursan gelir sizde kalırım diyorrr:53::53::53:
bide onun kaynanası varrr akşam yemeklerinede kayın baba ve kaynımda gelir
ve bu insanlar asla ve asla yerlerinden kımıldamazlar hiç bir işe yaramazlar faydaları yok
iki kaynanada birer kanepeye uzanır ve benden hizmet beklerler oğlumla uğraşmam gerekir benim
bende düşündüm taşındım oğlan sünnet olunca bizim ev sıcak bir kaç gün sizde kalacaz desem
en azından oğlumla ilgilenirim kimseye hizmet etmem kafam çok karışık bir akıl verin bakim
bencede öyle yap canım önemli olan oğluşun bencede git kaynana o sizle ilgilensin sende oğlunla çok iyi düşünmüşsün canım :34::34:

Back
X