- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
size güzel bi müzik gönderiyorum
CELINE DION-Miracle & I love you - YouTube
CELINE DION-Miracle & I love you - YouTube
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sikkin oglum babasina baba tek basima sikiliyorm bebek alalim kardes alalim dedi esimde yok sana kardes dedi banada baska cocuk yok diyor git yapabilirsen tup bebek yap tek basina diyor nasil yola gelecek bilmem
Cok mutsuzum oturdum agliyorm
Iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bütün gün gezdim hayvanat bahçesine ne gittik kimsecikler yok herald e klom ilacı aç mi tok mu kullanılıyo dok sormayı unutumsm
Canim sunnetiniz iyi geçer insallah rabbim damatligini da gostersin insallahkızlar bugün oğlumun resimlerini çektirdik sütüdyo resimleride çıkarsa yayınlayacam
yarında kısmetse sünnet yapılacak dua edin kolay geçsin.
beni merak etmeyin tamammı öpüyorum hepinizi![]()
of benimki,de niye kardeşim yok diyeee ağlıyor çok üzülüyorum halineee balığımda benim gibi tek yazık onunda canı sıkılıyordur diyor![]()
üzülmüyorum nazomm ,uzaktada olsa var olduğunu biliyorumm,,
sadece ilk kez bu kadar uzakta ve bu kadar çok ayrı kalacağımm
allaha şükürr ,allah nasipederse 1 ay sonra hep beraber olucazz
allahım sana ve tüm babasını kaybetmiş olanlaar sabır versinn...
inşallahh bakalım ilaç bulunmazsa ne yapacaklar bilmiyorumm
ya herşeyi göze alıp o ilacı kullanacağımm sonumuz hayır olursa tabii
yada ilaç bulunana kadar beklicezz
oooooh sefanız olsun nazocum iyi yapıyosunuz fırsat buldukça başbaşa kalmanın keyfini çıkarın en güzeli bu mutluluğunuz hep daim olsun
kızlar bugün oğlumun resimlerini çektirdik sütüdyo resimleride çıkarsa yayınlayacam
beni merak etmeyin tamammı öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 446577 Eki Görüntüle 446578 Eki Görüntüle 446579
kız o nası avatr ööle yaaaa şirin bişi koysanayine kimse yokkk ne bu yaaaa valla başaka sölicem hepinizi sararttsınnn
Iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bütün gün gezdim hayvanat bahçesine ne gittik kimsecikler yok herald e klom ilacı aç mi tok mu kullanılıyo dok sormayı unutumsm
vay çatlamaış karıya bak kız insan göbeğinide gösteriri belkim sana inanırdımmmkızlar bugün oğlumun resimlerini çektirdik sütüdyo resimleride çıkarsa yayınlayacam
beni merak etmeyin tamammı öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 446577 Eki Görüntüle 446578 Eki Görüntüle 446579
ne var beeeeeeeee
sevinçcim maşallah oğluna damatlığınıda görürsün inşallah![]()
nazoooo![]()
ya nazo bi sorunumu paylaşcam şimdi sizinle biras uzun sürebilir. beklemzsen gidebilirsin sonra okursun. dur ben koyuluyum yazmaya![]()
dur kız daha karı ikinci çocuğu doğurmaya çalışıyo![]()