başakcmm bu mesaj sana
cnmm ewet görümcenin we kaynananın yaptığı çok yanlış ama sende kişiliğini bozmadan sor onlara bi laf attıklarında sana ben o halimde neler yaptım bi çay bile wermediniz de komşularım bile sizden daha düşünceli dawrandı de ama tatlı bi dille söle sakin sakin ...ben mesela benim koca tarafıma hep şunu sölüyorum bi laf geçtiğinde bana iyi,sıcak samimi dawranırsa benden 10 katını görür ...sende öle söyle mesela ..ayy nebilimm yaww bende kaynanama gıcık olurum
bize pek gelmez bende pek çağırmam ama her cumartesi yada haftada 1 kere illa kocamla gideriz ama bende orda tek olunca canım çok sıkılır kaswet basar o yüzden bende kocama dedimkii tatlı bi dille orda tek başıma cnm sıkılıyo aşkım seninle sıkılmıyorum oyüzden sensiz gitmem bi daha dedim gidersek beraber gidelim dedim sebebini sorduğunda da herşeyi anlatıyorum ona hiç sohbet etmiyo beninle annen komşuları geliyo herkez kendi aralarında kafasına göre diyorum ben anca hizmet ediyorum diye anlatmıştım...aslında kacişte farkında annesinin beni çekemediğini oyüzden kabul ettii ...mesela benim kocamda istiyo anne kız gibi olun ne war yani oda senin annen sayılır diyo kolkola girin gezin diyoo ama herşeyin farkında oyüzden bende kaynanamla pek samimi değilim ama saygısızlık etmem aramızda hep bi mesafe wardır ..
benim görümce hiç arayıp hatırımı sormaz ama eşimi arayıp size geliyoruz ewdemisiniz yada bize gelin die hep çağırır onunla muhabbetimiz daha iyi sayılır ....benim bide eltim war 40 yaşında neredeyse ama benimle bir görür kendinii kıskancın teki
ama sınırı koruyorum...görümceni boşwer sen kaynananada kocişinle in en azından gelmiyorsun fln diemez ..ewet bende öleyimdir sewmediğim birine yalandan gülümseyemem bile ama kocalarımız war arada elimizden geldiğince bi sınır koyarsın aranıza....gündüzleri de uyuyorum genelde die söle rahatsızım de nazlan biras kaynanan geldiğindede hep yat kalkma yerinden bahaneler uydur zaten gider oda ...gülüm bende pek bilgili değilim yani sadece yaptıklarımdan örnekler werebildimmm
öpüyorum senii takma sen kafana bebişini üzme gül geçç bazendeee amaan bebişin gelmiş kocişinde yanında allaha şükürr gerisi teferruat cnmm..
cnmm ewet görümcenin we kaynananın yaptığı çok yanlış ama sende kişiliğini bozmadan sor onlara bi laf attıklarında sana ben o halimde neler yaptım bi çay bile wermediniz de komşularım bile sizden daha düşünceli dawrandı de ama tatlı bi dille söle sakin sakin ...ben mesela benim koca tarafıma hep şunu sölüyorum bi laf geçtiğinde bana iyi,sıcak samimi dawranırsa benden 10 katını görür ...sende öle söyle mesela ..ayy nebilimm yaww bende kaynanama gıcık olurum

benim görümce hiç arayıp hatırımı sormaz ama eşimi arayıp size geliyoruz ewdemisiniz yada bize gelin die hep çağırır onunla muhabbetimiz daha iyi sayılır ....benim bide eltim war 40 yaşında neredeyse ama benimle bir görür kendinii kıskancın teki