Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...:54::54::54::54:

neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....:29::29::29::29::54::54::54::54:

kız iyice başkan yaptınız beni yaaaaa:9:

tabii hayatım yazarım sana özelden başka şeylerde yazarım istersennn:23::23:özel nede olsaaa:12:

peki o aramayan karılardan ses çıkmadı mı:19:

günaydınnnn fıstık hatunlarrrr:16::16::16:

günaydın deyip çıkmak zorundayım bugün normal misafir,
yarın akşam da kalabalık yatılı misafirlerimler gelecek, biri de kaynanoş :53::53:
çoookkkk işim var..:18::18:
bana şans ve kolaylık dileyin:26:
KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYO:31::31::31:
günaydın kızlarr:16::16::16:

kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyo:31::31: mesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım
:20::20::20::19::19::19:benim börülce ve kaynana da böyledir:41:

bende artık "yok" demeyi öğrendimmmm

"YOK" :101: :40::40::40:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Son düzenleme:
Nikocummmm hayatımm sen hemen hamiş kalmayı becerdinmi yoksam sorunun varmıydııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

annemmm yaa senelik iznede çıktım 2 hafta ordan yoktum yani..bide bunalındaydım girmedim siteye..

sen nasılsın hayırlı havadisler varmııı bebişimmm?:16::16:

ne barışması yaff evi taşıdık şimdi boş ve satılmak üzere..satılınca tek celseyle boşancaz inşallah..

biraz biraz açıldımda geldim buraya hakikaten zormuş Saracım..neysee biri gider biri gelir diyoruz
biizm amacımız anne olmak yani parolamız "bana bebek verecek adam lazım":9:

ondan bırak baba olmayı bi cacık olmayacağını artık tüm topik anladı...bende sonunda anadım yani:46:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
sağol tatlım..elbetteki pişman olacak..buna hiç şüphem yok..hele biri girsin hayatına...can yoldaşlığımın kıymetini ozaman anlayacak..ben onun üzreine çok düşerdim..küs kalamazdım hemen barışırdım naz yapamazdım bile..o bunlara alışmış..egosu tavan yapmış..hala bile eminim boşanmaktaki kararımı sorguluyordur..

yok yaa dolunay son dakikada bişey yapar boşanmaya yanaşmaz diye...geçmiş ola...

boşanmanın %90 acısını zaten yaşadım..eşyalarım bir bir gitti..talan edilircesine gitti..gözümün önünde aldılar eşyalrımı..ben hayırlı olsun dedim ihtiyaç sahiplerine..helali hoş olsun...ama içimdeki burukluk..??.geriye acıların %10u kaldı..oda boşanma imzasını attığım gün yaşayacağım acı..
neyse umrumda değil gerçi..ben kendi yoluma bakıyorum..inşallah atlatırımda kendime yeni bir sayfa açarım...
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
nerden biliyonnn:44::44::44::44:

şimdiye kadar bütün hamilelerinkini bildim.
kızz ne ara 27 oldunnnnnnn:53::53::53::53::53:

oooo eylülde 27 bitiyo hatta

Nikocummmm hayatımm sen hemen hamiş kalmayı becerdinmi yoksam sorunun varmıydııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.

oooo eylülde 27 bitiyo hatta

evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.

12haftada doktor kız olabilir demişti zaten ama kesin bişi söölemedi. Sana ne zman sööledi doktor:26:

Demekii önemli bi sorunun yoktu hayatımm

tek tek cevaplıyomm canımm
ilacı bulamadıkk,sağlık bakalığını aradık,onlardan da bişi çıkmadı, eczacılar birliğini aradık onlarda en az 3 hafta gerekir haber vermek için dedi,doktora dedim cuma günü bakarız dedi..
inşallah faydası olur da emeklerimize değer yavrularımız için herşey....
evet herkes davranamaz ,karakter çok önemli bu konularda ben herşey hep iyi olsun isterim ve ona uyguun davranmaya çalışırımm:42:
gelinde beraber kirletek evimi...çay kurabiyede var..
doktora söyledim o yüzden ilacı arıyozz bu ilaç o kadar dokunmazmışş..bakalımm yaa nolcak...
korkuyom ama ilaç yok bakalım doktor nasıl yapacak...

kuzum buralarda mavi su diye satılıyor,yerler kuru olacak döktüğünde
evet lt 2,5 tl ben az az döküyomm temizliyomm sonra bi daha döküyomm
ben spreyli şişeye döküyomm fıslatıp fıslatıp temizliyom ama uyarayım yerler kuru olacak...

katılıyorum kanka emeğini görüyorsun...
heryer parlıyor...
benim bildiğim balkon hergün yıkaır hatta gerekirse 2 kere ve ben önce deterjanlı suyla yıkarım sonra durularımm bendedemi sorun var acaba?..
tozlanıyo balkonlar ve kapı açık olunca hoop içeri mecbur her sabak yıkamak gerekeiyoo

kızlar çayı koydumm,birazdan kapımdan simitçi geçer,pattis kızartıyom,biber kızartıyom yumurta var
ellerimle yaptığım reçeller var peynir zeytin artık allah ne verdiyse ..
buyrun bu sabah kahvaltılar benden:56::56::56::56:

erenaycım acaba risk varsa 3 hafta bekleyip bir sonraki adet sonrası mı yaptırsan:26:
vücudunun nasıl tepki vereceğini biliyor musunuz? yani hafiften bi kaşıntı kabarıklık
falansa tamam da hani allah korusun bazı alerjiler tehlilekeli istersen acele etme
bunca yıl bekledin bir adet dönemi daha bekleyebilirsin aslında:54:
tamam kuru kuru sıkıp temizlerim çok sağol canım bilgiler için:16:

kahvaltı saatini kaçırdım ama bi dahakine ben de gelmek isterim:17: çok enfes göründüler gözüme :31:

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee:60: :60: :60: :60:
dolunaycım biz tanışmadık ama ben seni ilk sayfaları biraz okumuştum
ordan tanıyorum hatta yazmaya başladığımda erenayla seni sormuştum nerdeler diye
:16:

sağol tatlım..elbetteki pişman olacak..buna hiç şüphem yok..hele biri girsin hayatına...can yoldaşlığımın kıymetini ozaman anlayacak..ben onun üzreine çok düşerdim..küs kalamazdım hemen barışırdım naz yapamazdım bile..o bunlara alışmış..egosu tavan yapmış..hala bile eminim boşanmaktaki kararımı sorguluyordur..

yok yaa dolunay son dakikada bişey yapar boşanmaya yanaşmaz diye...geçmiş ola...

boşanmanın %90 acısını zaten yaşadım..eşyalarım bir bir gitti..talan edilircesine gitti..gözümün önünde aldılar eşyalrımı..ben hayırlı olsun dedim ihtiyaç sahiplerine..helali hoş olsun...ama içimdeki burukluk..??.geriye acıların %10u kaldı..oda boşanma imzasını attığım gün yaşayacağım acı..
neyse umrumda değil gerçi..ben kendi yoluma bakıyorum..inşallah atlatırımda kendime yeni bir sayfa açarım...

çok güçlü bir kadın olduğun belli..
aynı zamanda sevgi dolu ve gururlu ve alçak gönüllü bir insan olduğunda belli..
bu kadarcık yazıda bile bunu gösterebildiysen sana layık birinin karşına
çıkıp bunları farketmesi çok uzun sürmez diye düşünüyorum..
:16:

Back
X