• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kukiş ne kızzzzzzzzzzz:60::60::60:

küçükken annem bize ona "cükko" demeyi öğretmiştiiiiii.

sonra büyüdükçe adı pamuk oldu, sonra kutu oldu devamlı değişiyoooo:36::36::36::36::36:

kukiş kukunun şirinleştirilmiş hali.. yani kocaya kociş, hamileye hamiş demek gibi.. :1::1::1:
sana da başoş demek gibi
:1:
ama senin annen de çok bombaymış..
annem de bize küçükken pasta derdi.. şimdi düşününce çok komik geliyor..
ben kuku-kukiş diyorum
:9:

Heee heee alti aydan sonra gorurum seniiiiiiiii

Heeee heeee ne demezsinnnnnnn iki gundur disardan hazir geliyor en son ben yaptim:53:
e senin de kaynana gıcık galiba sevinç :51:
o zaman nerden geliyor sendeki bu kaynana coşkusu???..
:26:
hani bana etrafında fır dön falan dedin ya
:53:
ben de çok seviyosun sandım onu:53:

ayrıca bebeğim geçen gün bana ne güzel akılar verdin yaaaaaa
şakayla karışık laf sokma oyunu oyna diyeeeee. sende mi yapamıyodun bunuuuuu:1::1:

ama gerçekten çok mantıklı bir davranış. sonre kendini yiyosun keşkem sööleseydim diyeee:36:

ayrıca konu geçtikten sonra kapak lafı söölemediğime bin pişman olmak benim en çok yaptığım şey.

nefret ediyorum bu huyumdan. ortamdanken ayrıldıktan sonra bi işle uğraşırken

o kapak lafı söölediğimi hayal eder dururummmmm. buda beni iyice sinir ederrrrr.

buna bi çözüm bulsakkkkk:25::25::25::25::25::25:

yoks BENDE Mİ dur bi dakka diyim topike geliyim kapak laf öğreniyim gidiyim sööliyim rahatlıyım. hemde kadının beklediğine değer yaniii:36:

canım ben gene eskisi gibi değilim..biraz söylüyorum şakayla karışık..
eskiden hele hiç ağzımı açamazdım k.valideme
hep "aman ben söylemeyim tatsızlık olmasın" modundaydım..
şimdi böyle tatlılıkla şakayla söylüyorum hemen anında..
yani sana verdiğim tavsiyeleri kendime de uygulamaya çalışıyorum..
sahiden çok işe yarıyor görüyorum..

benim derdim hala böyle şaka yaparlar ya pat diye söylerler tam kapak olur
o lafları o an söylemeyi beceremiyorum.. hep senin gibi sonradan aklıma geliyor..
ama gittikçe düzeliyor insan.. bir de 1-2 kez yapınca cesaretin artıyor:1:

ohhh beee ne güzelmiş ne rahatladım iyikide söyledim diyosun ve
içinde biriktirmediğin için kin düşmanlık ta olmuyor, için temiz kalıyor
bir bakıma karakter ve ruhumuz için de iyi bir yöntem aslında..
:31:

sen de kapak lafları beceremesen de,
benim gibi o anda tatlılıkla gülerek söylemeyi uygula..
hiç söylemeyip susmaktan emin ol bin kat daha iyiymiş.. ben bunu evliliğimin 5. yılında keşfettim

HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR AMMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE ne güzel söylemiş hazreti mevlana.. bu felsefeyi çok uyguladım birde zaten SENİN ANLATTIĞIN ANCAK KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...biz hep ayıp diye çoğu zaman sustuk ama onlarda ne değerde olduklarını gösterdiler kuzum....
çok güzel sözdür ben de severim çok doğru yerde kullanmışsın:38:
canım bir insanın anlayış kapasitesi düşünce yapısı çok aşağılarda geziyorsa,
o insana ağzını açıp muhatap olmamak gerek zaten..

ancak eğer k.validemiz ya da mecburen bir arada olmak zorunda olduğumuz insanlar
sözkonusu olduğunda malesef muhatap olmak zorunda kalıyoruz..

bu insanlar akrabalarımız ya da eşimizin akrabaları ya da iş yerinde okulda vs.
mecburen görüşmek zorunda olduğumuz insanlar olabiliyor..

biz de bu insanlarla nasıl başımızı ağrıtmadan ilişkileri sürdürebiliriz diye kafa yoruyoruz işte :31:
şimdilik bulduğumuz çözümlerden biri de sinir olduğumuz bir durum olduğunda anında,
hemen o anda tatlılıkla ve şakayla karışık söyleyivermek..

gülerek tatlılıkla şakayla söyleyince cvp da veremiyorlar genelde
kuş gibi hafifliyor insan :9:

ay canım dikkat et geçmiş olsun..allah korusun banyoda düşmekten çok korkarım ben allah korumuş gene bir yerini de kırabilirdin:38:
off doğru söylüyosun canım yaaaa... paraladım kendimi ama hep terslikler de beni buldu, bi halta yaramadı hala çok iş var :26:

allahtan bir yerimi vurmadımmm
çok korkarım bir yerim kırılıcak diye allah korudu
soyuldu kollarım bacaklarım hepp
yarın rahim filmim var
doktor bu kadını kim sürükledi demez inşallahh:1::1::1:
kıpkırmızı kollarımm
ama hakettim kurumadan gezindim banyonun içinde ne zorum vardı bilmem

canım ben gene eskisi gibi değilim..biraz söylüyorum şakayla karışık..
eskiden hele hiç ağzımı açamazdım k.valideme
hep "aman ben söylemeyim tatsızlık olmasın" modundaydım..
şimdi böyle tatlılıkla şakayla söylüyorum hemen anında..
yani sana verdiğim tavsiyeleri kendime de uygulamaya çalışıyorum..
sahiden çok işe yarıyor görüyorum..

benim derdim hala böyle şaka yaparlar ya pat diye söylerler tam kapak olur
o lafları o an söylemeyi beceremiyorum.. hep senin gibi sonradan aklıma geliyor..
ama gittikçe düzeliyor insan.. bir de 1-2 kez yapınca cesaretin artıyor:1:

ohhh beee ne güzelmiş ne rahatladım iyikide söyledim diyosun ve
içinde biriktirmediğin için kin düşmanlık ta olmuyor, için temiz kalıyor
bir bakıma karakter ve ruhumuz için de iyi bir yöntem aslında..
:31:

sen de kapak lafları beceremesen de,
benim gibi o anda tatlılıkla gülerek söylemeyi uygula..
hiç söylemeyip susmaktan emin ol bin kat daha iyiymiş.. ben bunu evliliğimin 5. yılında keşfettim

canım tek çözüm anında iğneleyici laf sölemekben artık öle yapıorum görümc ene zamanki bi laf edio aynısını geri iade alıo mesela dünnnn görümce hanımmm komşudayızzz çaa gittik oda beni mbilmedim biişiyi önüme sürdü kadında görümcemde pipiriklik var die elini sürmek istemedi bu ne abla dedim ilk defa gördüm hiç yapmadı tuttturamam felan dedim nese attım elimi yoğurdum elde sıkmaya geldi yavaş yavaş yapıom ilkkez yapıom dedim ben nese görümc eorda oturmuş sürekli yenge şöle yap böle yap iki elinle yapsana kalktım ver sen çocuğu bana al yap çok biliosun nie oturuosun dedim şok oldu komşu tebessüm etti bi sen hakkıdnan gelion dedi ukala densiz saygısızzz iştee ama haddini bilecekkk

allahtan bir yerimi vurmadımmm
çok korkarım bir yerim kırılıcak diye allah korudu
soyuldu kollarım bacaklarım hepp
yarın rahim filmim var
doktor bu kadını kim sürükledi demez inşallahh:1::1::1:
kıpkırmızı kollarımm
ama hakettim kurumadan gezindim banyonun içinde ne zorum vardı bilmem
ayy canım benim yaaa.. kız sizin banyo tırtıklı yüzey mi:53: nasıl oldu da soyuldu derilerin offff çok canın yanmıştır..:43:

kızlar sabah kalktım idrar yollarımı üşütmüşüm :53::53:
çoookk ağrım vardı sabah bu saate kadar çorap giydim, sıcak çay içiyorum, işleri yapamıyorum ağrıdan..
biraz hafifledi şimdi bakalım biraz daha bekleyeyim de kalkarım mecbur yapmak zorundayım..:14:
geçmş olsn cnm benm bol bol su iççç tüfekhaneye çıkk
iltihap çok kötü bişi çok korkuyom ben:18::18:
:46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::46:

ya ben de çok istiyordum özellikle son 2-3 yıldır hayalimdi ama beceremedim ayol:26:
alışmışım günlük işlerimi akşam gelince alelecele yapmaya.. :10:
temizliği de pazar günü eşimle beraber gene çabucak yapıp bitirmeye..
şimdi sanki çoooookkk vaktim varmış gibi geliyor, sonra bi bakıyorum akşam olmuş hiç birşey yapılmamış
ben çalışırken daha hamarattım galiba:44:
kızzzz dimi haklısın ya bunu bende düşündümmmm:28:
işten gelip fırt fırt iş yapmak daha güzel ve verimli gibiii.
evde olunca tembelmi oluyo insan ne:44::44:
bi şeyi daha farkettim seninle düşüncelerimiz ne çok benziyo evlensemiydik acaba seninle:69::69::127::127::127:
çok iş yaptın bu aralar normaldir
dikkat et kendine sessa,kaş yapayım derken göz çıkarma en fazla bi kadın çağırırsın olur biter...

bende banyomu temizlerken düştümm kollarım soyuldu bacağım morardı ve çok acıyorrr...
alllahım ne kadar sakarım... mahvoldum heryerim yara oldu offf
kanka geçmş olsun koca toto olmak kötü bişi işte dğüşnce feci oluyoooooo:25::25::25::25:dikkat et hamiş kalsan napcan sakarrrrr:57:
listede isim yokken yazmanın yasak oluğunu bilmiyordum:19::19::19:
baştan söyleseydiniz gelmezdik:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
şaka bi yana başakcım ben ilk geldiğimde kendimi tanıtmıştım, sonrasında da
kendimden zırtp pırt bahsettim zaten sen yazmadın ki bebeğim sen madem yazsaydın ya
:57:
abovvvvvvvvvv bide dayak yidik:30::30::30::30:bis öyle kimseyi habersiz izinsizzz listeye eklemiyos ayıppp:19::19:

kıslar kocam geldi benm çıkmam gerek sohbet etmeyi çok isterdim.
normalde bu saatte gelmez benmki ama evden ayrılamıyo bırakmıyo peşimi:4::4:çok seviyo beni galibaaaaaaaaaa:12::12:

evet bende çok istiyordum şimdi aynanın karşısına geçip karnıma bakıyorum durmadan çok hoşuma gidiyor böle top gibi bişi :1: ama çok tatlı :) tamam canım gelirse çıkarsın :34: istanbul serinmiş canımyine annemler orda hava serin diyordu buralar yanıyor yanıyor kaçgündür klimalı odada yatıyoruz çok terliyorum ben yaaa hiç böle terlediğimi bilmem hamilelikten heralde sizdede öyle oluyormu?
yeşilcim hamilelerin yazın sıcaklığı normal insanlara göre 10-12 derece daha yüksek hissettiklerini okumuştum:53::53:
yani 30 derece havada siz 40 derece gibi hissediyorsunuz canım :26:

ayy canım benim yaaa.. kız sizin banyo tırtıklı yüzey mi:53: nasıl oldu da soyuldu derilerin offff çok canın yanmıştır..:43:
kapıya tutunayım dedim,o sırada düşünce kollarım kapı pervazlarına sürttüüüüüüü....

bi şeyi daha farkettim seninle düşüncelerimiz ne çok benziyo evlensemiydik acaba seninle:69::69::127::127::127:

kanka geçmş olsun koca toto olmak kötü bişi işte dğüşnce feci oluyoooooo:25::25::25::25:dikkat et hamiş kalsan napcan sakarrrrr:57:

abovvvvvvvvvv bide dayak yidik:30::30::30::30:bis öyle kimseyi habersiz izinsizzz listeye eklemiyos ayıppp:19::19:

normalde bu saatte gelmez benmki ama evden ayrılamıyo bırakmıyo peşimi:4::4:çok seviyo beni galibaaaaaaaaaa:12::12:

sağolasın yavvv toto kocaman ve yumuşak olmayaydı sert bi düşüş yaşayabilir ve bir yerimi kırabilirdim...
işe yaradı:34::34::34:
seviyo karısını napıcan....

sağol canım su zaten çok içiyorum:7: bu hastalığın bana kazandırdığı tek + bu oldu:53:
evet işten gelince vakit az ya ....müz tutuşuyodu yetiştirecez diye.. fırt fırt yapıyoduk.. şimdi yayılıyoruz :1::1::1:

kız sen erenaydan bana dayak mı yedirmek istiyosun sen ona da evlenme teklif etmiştin daha önce..:19: pis çapkın:1::1::1:
tamam kocan gelince bekleriz.. sakın çaktırma ona başkalarında gözün olduğunu:1::1::1:

canım tek çözüm anında iğneleyici laf sölemekben artık öle yapıorum görümc ene zamanki bi laf edio aynısını geri iade alıo mesela dünnnn görümce hanımmm komşudayızzz çaa gittik oda beni mbilmedim biişiyi önüme sürdü kadında görümcemde pipiriklik var die elini sürmek istemedi bu ne abla dedim ilk defa gördüm hiç yapmadı tuttturamam felan dedim nese attım elimi yoğurdum elde sıkmaya geldi yavaş yavaş yapıom ilkkez yapıom dedim ben nese görümc eorda oturmuş sürekli yenge şöle yap böle yap iki elinle yapsana kalktım ver sen çocuğu bana al yap çok biliosun nie oturuosun dedim şok oldu komşu tebessüm etti bi sen hakkıdnan gelion dedi ukala densiz saygısızzz iştee ama haddini bilecekkk

hadiskocum sen coştuğun zaman ben senin şu yazılarını çözemiyorum yaaaa.. :53::53::53:
aralara nokta virgül bişeyler koy alt satıra in nolur çözene kadar gözlerim şaşı oldu:44::44::44:
ama çözdüm biraz uğraşınca iyi yapmışsın haketmiş :1::1:

oyyyyyy çokmu tatlı bişi yaaaaaaaaa:31::31::31::31:evet cnm hamişlikte daha fazla terliyomş insan. normalsin yaniiiii.bu arada istanbul püfür püfür çok şükürrrrrrrrrrrr:12::12:
evet canım Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda geçircez hamileliği:16:
erenayım başağım kardelenim yeşilim veeeee tabiki canyoldaşım moodummm...sizleri çok özledim ben..
bu aralar buraya uğrayamazsam bana darılmayın olurmu?
menepozlu karılar gibiyim bir anım bir anıma uymuyor..
bişeyler okuyarak kafamı dağıtıyorum...sürekli kendi hayatımdan bahsederek sizide sıkmak istemiyorum..hem banada iyi gelmiyor..
tabiki size son dakika gelişmelerini aktarırım ama eskisi gibi aranızda olmayabilirim..
hepinizi çok seviyorum ben..hakkınızı helal edin..
dolunayım canım benim hakkında en iyisi en güzeli olsun inşallahhh:16:
sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun tatlım biz buradayız sen gelmek istediğinde gel canım
biz senden senin derdini dinlemekten sıkılmayız ama yeterki sen sıkılma öpüyorum seni kocamannnn:54:
bu arada dün eşimle karar verdik bebişimin çağlar...
çok güzellll canım adı :nazar: eşimde güney koyalım diyor bakalım daha kesin karar veremedik :)

yeşilcim hamilelerin yazın sıcaklığı normal insanlara göre 10-12 derece daha yüksek hissettiklerini okumuştum:53::53:
yani 30 derece havada siz 40 derece gibi hissediyorsunuz canım :26:
evet canım aynen öyle valla şimdi yağmur yağıyor burda ama ben su gibi terliyorum :37:
sen nasılsın canım senle baya önce bi tanışmıştık sanırım?

buarada merhaba kızlar herkese nasılsınız?:16::16::16:

acep kardelen doğurdumu????:18::18:
ahmet bebek doğdumu???:31::31:
bebeğin adı doğru oldumu???:18:
acaba kardelen anneliği tattımı??:21::21::21:
annelik ona yakıştımı???:31::31::31:
acaba normalmi doğurdu???:30:
bebek kaç kg doğdu??:52::52::52:
bebeğin sağlığı yerindemi???:52::52::52::52:?

kafam karıştı ne kadar çok cevaplanacak soru varmış kafamda.:53::53:....:44::44::44::44::44::44:

kardelen doğuramadıysan gir de cevapla bakem???:31::31:

Back
X