Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ananız geri geldi ....çekil başak kenara sıkışayım
aaa bu benim aklıma neden gelmedi acebaSaçımı başımı yolarmış hadi yolda görek..zaten kocacım ewde hasta yatıyor ateşi var bademcikleri azdı yine canım sıkkın bende sana sarayım dedim..kaç gündür sataşmıyordum farkındaysan
![]()
ananız geri geldi ....çekil başak kenara sıkışayım
evet farkındayım kaç gündür normal biri gibiydin
Geçmiş olsun gitte onunla ilgilensene deli karı benle uğraşıcağınaaaaaa
Iyi günde kötü günde söz vermedinmi sennnnn
iyi günde kocanın yanındasın kötü gününde kk dasınnnnn![]()
yumurta sayısı ve kalitesi düşük hastalarda ilaç kullanmadan yumurta takibi yapılarak yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıp folüküllere girilip yumurtalrın toplanması özetle ilaçsız tüp bebek..
o ne güzel avatar öyle bayıldım walla![]()
delüüü kız ben onu bırakırmıyım hiçç..bütün gece uyumadık kahvaltısını yedirip ilacını içirdim şimdi uyuyor bende uyurken kk ya geldim işte... O benim herşeyim hem nidemişler insanın kocası canının yarısı![]()
ben avatarımla ünlenenbir kadınım şekerim memeleirim sallanır normalde
ben avatarımla ünlenenbir kadınım şekerim memeleirim sallanır normalde
o uyurken sende uykunu alda dinç ol daha iyi bak kocana
Hadi annem yatağa hadi bebeğim hadiiiiiii:95::95::95:
anladm cnm allah yarımcın olsun senin içinde dua ederizzz artık.
Listeye bak bakalım beğencekmisin kendinieksik vars sööle ekliyim ablacımmm
ben mi annem anlatırım ama ciddiye alcansen bana bebek meselesini anlat bakim nasıl yaptınız bu işi
aferin hep bööle oll . Ama belkimde adamcağız senden kurtulmak için biras olsun uyuma numarası yapıyodur. Sende hemen başında bitiveriyim diyosunsen beni kovuyonmu bana mı öyle geliyor çok pis küser giderim walla..yoksam anlamıyonmu adamcağız uyuyo benim uyanık kalmam lazım,bişeye ihtiyacı olursa hemen başında bitivereyim diye..
sağol canım ellerine sağlık güzel olmuş
az önce baktığımda yoktumListenizde birden ne olduda ekledin..
ben mi annem anlatırım ama ciddiye alcan
aferin hep bööle oll . Ama belkimde adamcağız senden kurtulmak için biras olsun uyuma numarası yapıyodur. Sende hemen başında bitiveriyim diyosun
Benmle uğraşma iyi geçinekkardeş olakkkkk
hayatım mlxy ne demek. Aklımda tutamıyom![]()
çok hoşmş tammanını yazsnameleksi