• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl bı cozum bulacam abla dok bi ay bekle reglın geırse gel dedı:27::27::27::27: duramıyorum ya:14::14::14::14:

ozaman adetinden önce kan testi yaptırıp hemen dişinin işini halledecen ozamana kadarda yapacak bişey yok aslında geçen gittiğinde halletseydi hiç böyle acı çekmiyecektin çünkü daha yumurtlama döenemi bile değildi

ne diyor mesala gerçekten nispetmi yoksa sen hassas olduğun içinmi sana öyle geliyor
nispet yapıyorsa ne yapalım sana verende ALLAH bana vermeyende ALLAH dersin susup kalsın

eskiden de bana nispet yaptığı için paranoya yaptım sanki. tam bilmiorum aslında. öyle tabiki veren Allah vermeyen Allah. yemek yapmıoruz ya. bi çocuk bir can gelior dünyaya. ama şte kendimi kötü hissettim bir iki gün önce bu sebepten. şimdi biraz daha iyiyim.

hoşgeldin canım neler yapıyorsun geziyormusun bol bol
eranaydan haber yok bugün girmedi hiç

hşpbldm cnmmmm özledimmm walla görüşemiyoruz bayadırr
bolbol geziyorum ayaklarımın altı şiştii basamıyorum üstünee geceleride oturuyoruz sohbet muhabbet derken sabahları yatıyorum yani bi yandan uykusuzumm ...ama çok şükür güzel herşey iyi geldi bana kafamı dağıttım birazz
sen nasılsınnn iyimisinn gülümm
hmmm ozaman kesin çekildii..inşallah bi sorun çıkmaz ....
hur den hbrn warmı cnmm oda bayadır gelmiyooo sultanımız hamiş olunca terketti bizi...

eskiden de bana nispet yaptığı için paranoya yaptım sanki. tam bilmiorum aslında. öyle tabiki veren Allah vermeyen Allah. yemek yapmıoruz ya. bi çocuk bir can gelior dünyaya. ama şte kendimi kötü hissettim bir iki gün önce bu sebepten. şimdi biraz daha iyiyim.

işte öyle birşey dediğinde bu lafımı söyle sussun kalsın
hem o arkadışınla arana mesafe koy gitsin seni üzeni hayatına çok sokma
zaten bu durum zor birde böyle insanlar iyicene zorlaştırıyor çünkü kendileri uğraşmadan sahip oldukları için
bırak o arkadaşınada doktora gittiğini falanda söyleme sana stres yapmasın

işte öyle birşey dediğinde bu lafımı söyle sussun kalsın
hem o arkadışınla arana mesafe koy gitsin seni üzeni hayatına çok sokma
zaten bu durum zor birde böyle insanlar iyicene zorlaştırıyor çünkü kendileri uğraşmadan sahip oldukları için
bırak o arkadaşınada doktora gittiğini falanda söyleme sana stres yapmasın

aslında hayatımdan çıkarmıştım. görüşmüyordum. geçenlerde dayanamadım mesaj attım. ama değişmemiş gibi bilmiorum. şimdi yine az görüşmeyi düşünüyorum

hşpbldm cnmmmm özledimmm walla görüşemiyoruz bayadırr
bolbol geziyorum ayaklarımın altı şiştii basamıyorum üstünee geceleride oturuyoruz sohbet muhabbet derken sabahları yatıyorum yani bi yandan uykusuzumm ...ama çok şükür güzel herşey iyi geldi bana kafamı dağıttım birazz
sen nasılsınnn iyimisinn gülümm
hmmm ozaman kesin çekildii..inşallah bi sorun çıkmaz ....
hur den hbrn warmı cnmm oda bayadır gelmiyooo sultanımız hamiş olunca terketti bizi...

imkanın varken gez toz tadını çıkar sonuna kadar
bende temizliğe başladım geçen camları sildim hamlamışım heryerim ağrıyodu bugün geçti anca
hür bayadır girmiyor bi haber yok pınarda hürde hamile kalınca terketti bizi

aslında hayatımdan çıkarmıştım. görüşmüyordum. geçenlerde dayanamadım mesaj attım. ama değişmemiş gibi bilmiorum. şimdi yine az görüşmeyi düşünüyorum

bencede hayatından çıkarmakla iyi edersin yoksa çok üzülürsün değmeyecek insanlar için üzülmeye değmez

imkanın varken gez toz tadını çıkar sonuna kadar
bende temizliğe başladım geçen camları sildim hamlamışım heryerim ağrıyodu bugün geçti anca
hür bayadır girmiyor bi haber yok pınarda hürde hamile kalınca terketti bizi

kolay gelsin sanada cnmmm bende ewe gidince başlarım 1 hafta sonra 2. yaz temizliğim olcak benimde:21:
cnm kendini çok yormadan yap dikkat ett yazın ortasında bu sıcaklarda hastalık hiç çekilmiyooo:50::50::50:
ewet pınar da gelmiyo artıkınn biz öle yapmayalım nazocmm hamiş kalınca ben terketmem burasınıı:42:
başak nasıl acaba yok bu gecee
kesin kocişi ewdedirr :23::23::23:

kolay gelsin sanada cnmmm bende ewe gidince başlarım 1 hafta sonra 2. yaz temizliğim olcak benimde:21:
cnm kendini çok yormadan yap dikkat ett yazın ortasında bu sıcaklarda hastalık hiç çekilmiyooo:50::50::50:
ewet pınar da gelmiyo artıkınn biz öle yapmayalım nazocmm hamiş kalınca ben terketmem burasınıı:42:
başak nasıl acaba yok bu gecee
kesin kocişi ewdedirr :23::23::23:

benim ev daha çok çekilmez sıcak olmadı rahatım yani terlemeden oturuyorum iş yaparkende azıcık terlemekten bişey olmaz işimi bitirip duşumu alıp oturuyorum
inşallah hamile kalalımda ben buradan uzaklaşacağımı sanmıyorum sadece biraz daha az girerim heralde
başakta gündüz gelmişti gecede 11 lerde geldi bişey yazmadan çıktı kocası gündüzdeya akşamları pek rahat gelemiyor

Canım ben çektirdim. Sonrasında öyle ağrı falan olmuyo. ama çekilirken ilaç acı veriyo böyle sanki her an altına kaçırcakmışsın hissi oluyo öyle dayanılmaz acı değil. Benim filmimde tüpler tıkalı çıkmıştı göründüğüm doktorlardan birine göre de kendimi çok kastığım için oyle çıkmış yani sen yinede anestezi iste çünkü insan kendini çok kasıyo. Ayrıca kız kardeşimede fil sonucu tüplerin kapalı tüp bebek dediler altı ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldı şimdi 3 aylık bir oğlu var.
sağol bilgiler için canımm
vay vay vay bana kendini övme diyen karı değilmi buuuu :51::51::51:
kız bi bak övülecek meziyetlermii???
bi oku
tv izlemek,çene yapmak,meyve yemek, haa!!!!!! bide düşmek bunlar la övünülürmüüüü??
espri yazdıkk sende hemen laf soktunn
küstümmmm:19::19:
ERENAYEFE (topiğin temizlik annesi): 25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***

:19::19::19::19::19::19::19::19::20::20::20::20::20:

:110: :63:
kıssssssssssssskançççççç :63::63:
kızlar erenayefeden haberiniz varmı bugün rahim filmi çekecekti ve ilacı bulunmuyodu onu merak ettim

eros daha gelmedı abla dok bı caresıne bakacatı ya:44::44:

bugün hiç girmedi 5:30 randevusu ama haber vermedi yinede çekinecekti öyle hatırlıyorum

merhaba hatunlarr
nasılsınızz:3::3::3::3:
2 gündür gelemedim newar neyok
erenayefe den hbr warmı geçmiş baya olmuş direk soriim dedimm

eros evde olsaydı yazardı bence kaynanasına falan gitti inş birseyı yoktur güsel gecmıstır

:
hoşgeldin canım neler yapıyorsun geziyormusun bol bol
eranaydan haber yok bugün girmedi hiç

kızlar birazdan ayrıntılı yazacağımm
sağolun merak ettiğiniz için....:34:

Back
X