• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geleim dün yaşadıklarıma::

doktora gittim hemşiremi yakaladım "hsg için geldim "dedim,ilacı sordu,bulamadığımızı söyledim,
doktorla görüşüp başka ilaç adı söyledi kocacm gitti ilacı almaya sonuçç:::::: o ilaçta piyasada yokk:50::50::53::53:
hemşireyi çağırdımm "ilaç yokmuş ,oda zor bulunan bi ilaçmış"dedim
hemşirenin tepkisi aynen şu:ya erenay sen ne zor vakasın yaaa, napıcaz seninle bilmiyorumm,bekle bakalım ne çare bulacağızzz
neyse doktor radyoloji uzmanını aradıı,adam "ben o ilaçla yaparım ama sorumluluk kabul etmem,büyük risk "demiş,doktorum "az bekleyin ben bi doçent arayayım onlara sorayım risk durumunu" dedii,tabi biz bi doktorun odasına bi bekleme odasına gidip geliyozz herkesin gözü bizde bakışlar "bunlar kimm,niye bu kadar uğraşıyolar,acaba milletvekili kızımı?"der gibi....
neyse sonunda doktor yine içeri çağırddı "doçentle konuştuk,izin vermedi ,iyot alerjisi önemli durum riske girmeyin ,ben sana normal serumla yapacağım "dedi
biz yine dışarı çıktık:1::1:benim 17,30 randevusu bu koşturmacada 18,30 oldu tabikii
sonra doktor yine çağırdı:"radyolojiye inmiyeceğiz,ben sana burada muayene odasında yapacağım ultrason yeterli,eğer açılmazsa histereskopi yapıp açmayı deneyeceğiz ,çünkü sen rahim filmi çekilemezsin, " dedii(ben bu durruma çok sevindim radyolojideki ekipte 20 yaşı civarı delikanlılar vardı çok çekinmiştim)
ve doktorum serumla rahim filmimi yaptıı
çok şükür sorun yokmuşş,sıvı istediğim yerlere ulaştı(yani açıkmış) dedi doktor,neyse 1 ağızdan antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),1 antibiyotik krem(mantar önlemk için),1 vajinal antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),, ve ağrı kesici verdiii

ağrın olabilir dedi,hatta ağrın varsa bu iyi demekki işe yaramış demek dedi,, akşam çok ağrım olduu,,kocacım çok üzgündü akşammm
şimdide hafif içim ağrıyor ,ama gözünüz korkmasın rahim filminden benimki farklı durum olduğu için ağrım olduu
ilaç kaynaklı yaniiii

kocacım bana yemek ısmarladıı ordanda gezmeye götürecekti ama ben yürürken çok ağrı çekiyodum,hatta yürüyemiyodum ,bi akraba oturmasına gittik....
ama aşkım benle çok ilgilendi sanki bebekmişim gibi davranıyorr,,,bende babaneler gibi ağır hareket ediyorumm(canım acıyo) çok komikiz anlayacağınız...

Herkese gunaydin arkadaslar mutlu ve huzurlu hafta sonlari diliyorum erenay gecmis olsun guzel sonuclar almissin gozunaydin

Herkese gunaydin arkadaslar mutlu ve huzurlu hafta sonlari diliyorum erenay gecmis olsun guzel sonuclar almissin gozunaydin

sağol sevinççimmm
inşallah allah sonunuda nasip eder de anne oluruz ...

hepinise iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yok anacııım ben almiyim :9::9:

benim herüfle abi kardeş olduk zati kıs doğduğundan beri :9::9::9:
wwwwww
daha yeni yeni arayı ısıttık hele bi alev alalım da :23::23::23:gerisine sonra bakarız:60::60::60::60::60:

wwaaaoooooowww:23::23::23:

hadi bakalım siz biraz ısının uğrarsın buraya olur mu:21::21::21:gerisi bizim işimiz:51:

sen çalışıyosun healde kuzum devamlı çevrim içisin:26:

ben o programı hiç kaçırmıyorum başak ne güzel yapıyolar ewleri ben istanbulda olsam on kere başvurmuştum şimdiye kadar..walla iyi yaparsın kuzum,gerçi evinde mülk olması lazım heralde ben bundan da kaybederdim....

o zaman bebn geç bile kaldım he:23:ayy ben ööle televizyona çıkmak falan off hiç istemem aslında ama. ama ısrar etti:25:deniycem şansımı

:20::20::20::20::20::20::20::19::19::19::19:
bu haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkkk:47::47:
kankalar torpil yapıyor
hem o erenay karısı habersiz 3 ay yoktuuu
sorularınızı kim yanıtladı başak hanımmm
kimin tecrübelerinden yararlandın
daha sağlık ocağı kaydından tetanoz aşısından 2 li testten bilem haberin yoktu :19::19::19:

git işine kaybol küsüyom sanaaaa:45::45::45::45::45::45::45:
:99:

iyi de cadı karı onun bi alanı var temizlikkkkkkk sadece temi,zlikkkkkkk

senin bi alanın varsa sen de bişi annesi ol. ne torpili ayol aaaaaaaaaaa:19:

topic kurulu başkanı karısı seninle ayrıyetten görüşecez
çifte standartlı tilotlu çatlak patlak karııııııı :110:

:113::105::99::99::99::99::99::99::99::95::95::95::95::95::57::57::57:

gel gelllll:41::41:buluşma saati ver bana öle ayrı gayrı yazışmıyak

doktora gittim hemşiremi yakaladım "hsg için geldim "dedim,ilacı sordu,bulamadığımızı söyledim,
doktorla görüşüp başka ilaç adı söyledi kocacm gitti ilacı almaya sonuçç:::::: o ilaçta piyasada yokk:50::50::53::53:
hemşirenin tepkisi aynen şu:ya erenay sen ne zor vakasın yaaa, napıcaz seninle bilmiyorumm,bekle bakalım ne çare bulacağızzz
neyse doktor radyoloji uzmanını aradıı,adam "ben o ilaçla yaparım ama sorumluluk kabul etmem,büyük risk "demiş,doktorum "az bekleyin ben bi doçent arayayım onlara sorayım risk durumunu" dedii,tabi biz bi doktorun odasına bi bekleme odasına gidip geliyozz herkesin gözü bizde bakışlar "bunlar kimm,niye bu kadar uğraşıyolar,acaba milletvekili kızımı?"der gibi....
neyse sonunda doktor yine içeri çağırddı "doçentle konuştuk,izin vermedi ,iyot alerjisi önemli durum riske girmeyin ,ben sana normal serumla yapacağım "dedi
biz yine dışarı çıktık:1::1:benim 17,30 randevusu bu koşturmacada 18,30 oldu tabikii
sonra doktor yine çağırdı:"radyolojiye inmiyeceğiz,ben sana burada muayene odasında yapacağım ultrason yeterli,eğer açılmazsa histereskopi yapıp açmayı deneyeceğiz ,çünkü sen rahim filmi çekilemezsin, " dedii(ben bu durruma çok sevindim radyolojideki ekipte 20 yaşı civarı delikanlılar vardı çok çekinmiştim)
çok şükür sorun yokmuşş,sıvı istediğim yerlere ulaştı(yani açıkmış) dedi doktor,neyse 1 ağızdan antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),1 antibiyotik krem(mantar önlemk için),1 vajinal antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),, ve ağrı kesici verdiii

ağrın olabilir dedi,hatta ağrın varsa bu iyi demekki işe yaramış demek dedi,, akşam çok ağrım olduu,,kocacım çok üzgündü akşammm
şimdide hafif içim ağrıyor ,ama gözünüz korkmasın rahim filminden benimki farklı durum olduğu için ağrım olduu
ilaç kaynaklı yaniiii

kocacım bana yemek ısmarladıı ordanda gezmeye götürecekti ama ben yürürken çok ağrı çekiyodum,hatta yürüyemiyodum ,bi akraba oturmasına gittik....
ama aşkım benle çok ilgilendi sanki bebekmişim gibi davranıyorr,,,bende babaneler gibi ağır hareket ediyorumm(canım acıyo) çok komikiz anlayacağınız...
oley beeee çok sevndm kankişşşşş:46::46::46:

bak Allah bi yola soktu ne güzel canını boşuna sıktınnnnnn.

şimdi gelsin halvetlerrrrrrrrr

ayyyy inşallahh bu ay tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geridonusumkutusuyum :) 27 yaşındayım. iki yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyorum. sonra çalışıyorum. pek doktora gidemiyorum. bi kere gittim yumurta oluşmamış pko dedi doktor. bi yıl dolsun öle gel dedi. geçenlerde 2. kez gittim. kansızlık vardı. kanın bi yerine gelsin ondan sonra bakarız dedi. onun dışında hiç bişi demedi.
hoş geldin cnm aamıza çok memnun oldum.

ama seninle sohbet ederken sana "geeridönüşümkutusu" demek biras zahmetli olcak:1:adını verebilirmisin sakıncası yoksa.

sana kısaca ne desek:6:

listeye ekledim seni bi eksik bilgin var o da neden bebişşin olmadığı belli bi nedeni varmı acaba

Son düzenleme:

ilaç kaynaklı yaniiii

canım çok şükür sorunsuz atlatmışsın ve doktoruna da aferin çok ilgili ve bilgili davranmış keşke hepsi aynı duyarlılıkta olsa neyse sonucunda güzel çıkmış sevindim artık gelsin bebişin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok şükür sorunsuz atlatmışsın ve doktoruna da aferin çok ilgili ve bilgili davranmış keşke hepsi aynı duyarlılıkta olsa neyse sonucunda güzel çıkmış sevindim artık gelsin bebişin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet bu doktor eroşu hamile bıraktırır ve doğurtur o yetenek var bu doktorda:42::42:

günaydın saracımmmmm keyifler nasıllll

Back
X