• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli nasilsin canim annen nasil oldu:26:

hamdolsun kuzum annem aynı bileğinin alçısı çıktı ama fizik tedawi boşa gitti canım yine hareketsiz kaldı çünkü..sol tarafı felçli biliyosun ,birde kemiklerdeki erime iyice artınca çok çabuk kırılıyor bilmiyorum walla sewincim ya ne yapacağımızı şaşırdık RABBİM tüm hastalara ve anacığıma şifalar versin...annem böyle olduğundan beri hiç bir şeyden zevk almaz oldum hep eksiğim sanki ama ne yapalım bunada hamdolsun inan bana annen eski haline dönecek ömrünü ver desinler hiç düşünmem...sen nasılsın??

Son düzenleme:
hamdolsun kuzum annem aynı bileğinin alçısı çıktı ama fizik tedawi boşa gitti canım yine hareketsiz kaldı çünkü..sol tarafı felçli biliyosun ,birde kemiklerdeki erime iyice artınca çok çabuk kırılıyor bilmiyorum walla sewincim ya ne yapacağımızı şaşırdık RABBİM tüm hastalara ve anacığıma şifalar versin...annem böyle olduğundan beri hiç bir şeyden zevk almaz oldum hep eksiğim sanki ama ne yapalım bunada hamdolsun inan bana annen eski haline dönecek ömrünü ver desinler hiç düşünmem...sen nasılsın??

Canim rabbim sifasini versin her zaman dualarimdasiniz sende annende rabbim hayirlisiyla sana bebegini gondersin annenede sifa versin AMIN
bende iyiyim sukur hala yorgunluk var bugunu tatil ilan ettim kendime

Canim rabbim sifasini versin her zaman dualarimdasiniz sende annende rabbim hayirlisiyla sana bebegini gondersin annenede sifa versin AMIN
bende iyiyim sukur hala yorgunluk var bugunu tatil ilan ettim kendime

amin canım amin çok sağol....yorulmuşsundur tabi oh sefan olsun dinlen:))) kahve içermisiniz kızlar yapayım mı gerçi ben çaycıyımdır ama arada türk kahvesi güzel oluyor...

Beydagli canim adanada havalar nasil cumaya doktor kontrolum varya :18:
sicaktan erirmiyiz aceppp :18:

Beydagli canim adanada havalar nasil cumaya doktor kontrolum varya :18:
sicaktan erirmiyiz aceppp :18:

walla sewinc şu anda yanıyoruz am 2 gündür mesela dün gece çok güzeldi birde yağmur yağdı hemde gökgürültülü ama bence bundan sonra daha da sıcak olur ramazanda ne yapıcaz bakalım..senin randewun temmuzda değilmiydi..

amin canım amin çok sağol....yorulmuşsundur tabi oh sefan olsun dinlen:))) kahve içermisiniz kızlar yapayım mı gerçi ben çaycıyımdır ama arada türk kahvesi güzel oluyor...
Ayyy ben isterim canimmm ben cayida kaaveyide cook severimmmm
yok kuzum henüz değiliz:))

Bise kaybetmis degilsin geregi yok torpilci kariii o :110:

ay diş ağrısı çok zor ya azdımı hiç birşey durdurmuyor,iltihaplı mı ki canım seninki...

canım 20 likm dişim cıkmıs yandan oda agrı yapıyo cürük dişim var kanal tedavın olack yanı cok kotuyum dişden sürekli ates ve terlıymrm aceb bu yuzdenmı bas agrmda var:31:

vay bi sürüde karı varmışşşşşş:21::21::21::21:kızlar bende tam sohbete gelmştimkiiiiii zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr telefonum çaldıııııııı

(tabii zırrrrrrrrrr diye çalmadı. o lafın gelişiiii. telefonum gayet modern çaldı:21:)

bi akrabanın düğününe gitcektik, şimdi haber geldi çıkıyomuşuzz. keşkem gitmesek diye dua ediyodum ama neyse kısmet.

sevinç sana ben küsüm seninle konşmadım şu an, şu an sana bişi demedimmm

sende bana küssün ama dır dır konuşuyon. ben sana hiç bişi demedimmmm:19::19:

beydağlı belinay ve diğer yeni hatunlarrrrr:3::3::3::3:aaaşama görüşürükkkkk:12::12:

canım 20 likm dişim cıkmıs yandan oda agrı yapıyo cürük dişim var kanal tedavın olack yanı cok kotuyum dişden sürekli ates ve terlıymrm aceb bu yuzdenmı bas agrmda var:31:

tabi baş ağrısıda yapar e ne olcak ne zamana kadar çekecen böyle..

Back
X