• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya evım yuksek olmasa ıstemem gelmelerını camımı kendım sılerım belkım cagrmam kendım yaparım gelmelerı daha zarar:1::1:

doğru walla bende temizlik yaparken yanımda hiç kimse olmasın isterim helede kaynanamınnnnnnnnnnnnn..benimkinin kendine hayrı yok bana mı iş yapacak...

doğru walla bende temizlik yaparken yanımda hiç kimse olmasın isterim helede kaynanamınnnnnnnnnnnnn..benimkinin kendine hayrı yok bana mı iş yapacak...

Bencede hic geregi yok olmadi yarim gun kadin al yapamayacagin yerleri yapar zararinda az olurrrrrr

yanı ya bıde bı tzo gorseler ıster ıstemez kayanan laf yapar evım temız sıfır ev yenı tasındım eylulde gerk yok dıyecem onuda bısey sanacaklar kadın tutarımda kayanamlkar ne gerek var derler belkımde kocsım sıler camlarımı onalra ozman erek kalmaz:21::21:

yanı ya bıde bı tzo gorseler ıster ıstemez kayanan laf yapar evım temız sıfır ev yenı tasındım eylulde gerk yok dıyecem onuda bısey sanacaklar kadın tutarımda kayanamlkar ne gerek var derler belkımde kocsım sıler camlarımı onalra ozman erek kalmaz:21::21:

walla daha iyi edersin kafan rahat olur..madem ewinde sıfırmış ne güzel fazlada kirlenmemiştir zaten...

Son düzenleme:
geleim dün yaşadıklarıma::

doktora gittim hemşiremi yakaladım "hsg için geldim "dedim,ilacı sordu,bulamadığımızı söyledim,
doktorla görüşüp başka ilaç adı söyledi kocacm gitti ilacı almaya sonuçç:::::: o ilaçta piyasada yokk:50::50::53::53:
hemşireyi çağırdımm "ilaç yokmuş ,oda zor bulunan bi ilaçmış"dedim
hemşirenin tepkisi aynen şu:ya erenay sen ne zor vakasın yaaa, napıcaz seninle bilmiyorumm,bekle bakalım ne çare bulacağızzz
neyse doktor radyoloji uzmanını aradıı,adam "ben o ilaçla yaparım ama sorumluluk kabul etmem,büyük risk "demiş,doktorum "az bekleyin ben bi doçent arayayım onlara sorayım risk durumunu" dedii,tabi biz bi doktorun odasına bi bekleme odasına gidip geliyozz herkesin gözü bizde bakışlar "bunlar kimm,niye bu kadar uğraşıyolar,acaba milletvekili kızımı?"der gibi....
neyse sonunda doktor yine içeri çağırddı "doçentle konuştuk,izin vermedi ,iyot alerjisi önemli durum riske girmeyin ,ben sana normal serumla yapacağım "dedi
biz yine dışarı çıktık:1::1:benim 17,30 randevusu bu koşturmacada 18,30 oldu tabikii
sonra doktor yine çağırdı:"radyolojiye inmiyeceğiz,ben sana burada muayene odasında yapacağım ultrason yeterli,eğer açılmazsa histereskopi yapıp açmayı deneyeceğiz ,çünkü sen rahim filmi çekilemezsin, " dedii(ben bu durruma çok sevindim radyolojideki ekipte 20 yaşı civarı delikanlılar vardı çok çekinmiştim)
ve doktorum serumla rahim filmimi yaptıı
çok şükür sorun yokmuşş,sıvı istediğim yerlere ulaştı(yani açıkmış) dedi doktor,neyse 1 ağızdan antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),1 antibiyotik krem(mantar önlemk için),1 vajinal antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),, ve ağrı kesici verdiii

ağrın olabilir dedi,hatta ağrın varsa bu iyi demekki işe yaramış demek dedi,, akşam çok ağrım olduu,,kocacım çok üzgündü akşammm
şimdide hafif içim ağrıyor ,ama gözünüz korkmasın rahim filminden benimki farklı durum olduğu için ağrım olduu
ilaç kaynaklı yaniiii

kocacım bana yemek ısmarladıı ordanda gezmeye götürecekti ama ben yürürken çok ağrı çekiyodum,hatta yürüyemiyodum ,bi akraba oturmasına gittik....
ama aşkım benle çok ilgilendi sanki bebekmişim gibi davranıyorr,,,bende babaneler gibi ağır hareket ediyorumm(canım acıyo) çok komikiz anlayacağınız...

neyse çok uğraşmışınız ama değmiş sorunsuz bi şekilde hallolmuş
inşallah bebeğinde gelir çok bekletmeden

bende hiç sevmem ayağımın altında kimse olsun geçen hafta evi kaldırdım tam süpürüp silecem eşim pat diye geldi ben izin aldım işe gitmeyecem dedi
bende kızdım temizlik yapacağımı biliyosun niye izin aldın diye
neyse ben acele süpürüp sildim eşim faturaları yatırıp gelene kadar
ama sinirle nasıl viledayı bastırmışsam kırıldı :47:
yani öfkeyle kalkan zararla oturur dedikleri bu olsa gerek:1:

kızlar kısır yapcam ama hiç güzel olmuyo şöle güsell bi tarif versenizde bende bi kere başarsam

ev hatunu değilim ben ya. öle yazmışınız. keşke olsam ama nerdeee. neyse farketmez. nasılsınız??

kızlar kısır yapcam ama hiç güzel olmuyo şöle güsell bi tarif versenizde bende bi kere başarsam

ben kısırı şöyle yapıyorum bulguru kaynamış suyla yıkıyorum süzüyorum
sonra şişmesini bekliyorum sonra yağda salçayı güzel kavurup kuru soğan koyacaksam onuda biraz kavurup bulgura karıştırıyorum tuzunuda koyuyorum sıcakken iyicene karıştırıyorum
salatasında mutlaka marul, yeşil soğan varsa yeşil soğan, havuç ,maydanoz onları ince ince kıyıp onuda karıştırıyorum soğuyan bulgura
salçayı kavurduğum yağ azsa biraz daha yağ ilave ediyorum (AFİYET OLSUN)
ben bu şekilde yapıyorum misafirlerimde çok beğeniyor

sonra şişmesini bekliyorum sonra yağda salçayı güzel kavurup kuru soğan koyacaksam onuda biraz kavurup bulgura karıştırıyorum tuzunuda koyuyorum sıcakken iyicene karıştırıyorum
salatasında mutlaka marul, yeşil soğan varsa yeşil soğan, havuç ,maydanoz onları ince ince kıyıp onuda karıştırıyorum soğuyan bulgura

teşekkürler canım ellerine sağlık bişey daha şu ıslatırken bulgur su ölçüsü ben en çok orda çuvallıyorum ya çok sulu yada çıtır çıtır yaklaşık bi ölçü verirsen sevinirim.

teşekkürler canım ellerine sağlık bişey daha şu ıslatırken bulgur su ölçüsü ben en çok orda çuvallıyorum ya çok sulu yada çıtır çıtır yaklaşık bi ölçü verirsen sevinirim.

kaç kişilik yapacaksın mesala ben paketin 3 te birini kalabalığa göre yarısını bir leğene alıp ketilda suyu kaynatıp biraz üstüne çıkacak kadar suyu bulgura döküp süzüyorum
tekrar takrar kaynar su bitene kadar bulgura kaynar suyu döküp süzüyorum
kaşıkla bulgurları tutuyorum çünkü sıcak olduğundan elimi tutamayacağım için
en son iyicene süzüp şişmesini bekleyiyorum zaten içinde su kalmadığı için şiştiğinde kuru oluyor

kaç kişilik yapacaksın mesala ben paketin 3 te birini kalabalığa göre yarısını bir leğene alıp ketilda suyu kaynatıp biraz üstüne çıkacak kadar suyu bulgura döküp süzüyorum
tekrar takrar kaynar su bitene kadar bulgura kaynar suyu döküp süzüyorum
kaşıkla bulgurları tutuyorum çünkü sıcak olduğundan elimi tutamayacağım için
en son iyicene süzüp şişmesini bekleyiyorum zaten içinde su kalmadığı için şiştiğinde kuru oluyor

Hımm anladım canım sen yıka süz yapıyosun ben direk su koyup bekletiyodum. bide senin yöntemi deneyeyim bakalım.

süzmüyoruz ama bizde oyle yapıyrz cok güsel oluyo:56::56::56::56:

nazo nasılsın:3::3::3:

Hımm anladım canım sen yıka süz yapıyosun ben direk su koyup bekletiyodum. bide senin yöntemi deneyeyim bakalım.

bende bilmiyodum kısır yapmasını 25 yaşından sonra öğrendim arkadaş bu şekilde yapıyordu ve çok güzel oluyor herkeste çok beğeniyor
bende sulu olduğunda sevmem ama bu şekilde tam kıvamında oluyor ama bulgur çok şişer çoğalır ona göre yap
sadece eşinle kendine yapacaksan 1 su bardağı yeter gibi geliyor hiç az yapmadığım için bilemiyorumda

Back
X