Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süzmüyoruz ama bizde oyle yapıyrz cok güsel oluyo
nazo nasılsın![]()
merhaba nbrsiniz güsell hatunlarr![]()
bende bilmiyodum kısır yapmasını 25 yaşından sonra öğrendim arkadaş bu şekilde yapıyordu ve çok güzel oluyor herkeste çok beğeniyor
bende sulu olduğunda sevmem ama bu şekilde tam kıvamında oluyor ama bulgur çok şişer çoğalır ona göre yap
sadece eşinle kendine yapacaksan 1 su bardağı yeter gibi geliyor hiç az yapmadığım için bilemiyorumda
ben kaynar suyla yıkıyorum süzüyorum çok güzel oluyor süzmeden hiç yapmadım ama başka yerde o şekilde yapanlarınkini yedim hep sulu oluyordu
bende limon sevmediğim için limonlu yiyemiyorum diye bırakıyordum
iyiyim valla banyo yaptım kafamda havlu bi çayımı içip bi sizle yazışıyorum keyfim yerinde ama mutfak dolaplarını silecem kalkabilirsem![]()
bende çok yapcam canım kayınvalideme gitcez börülcede varmış yani kalabalıkız.
bu sıcakda cay nasl ıcıyosunuz ya bana hararet basıyo
eşimde balıga gıdecek gece annemlere gidecemde üşaniyorum![]()
biz iyiyiz sen nasılsın bugün dışarı çıkamadınmı sıcaktan yoksa bugünde evde dinlenelimmi dediniz
bnde iyim birasdan çıkcazz durmak yok gezmeye dewamm![]()
hadi gez toz kim tutar seni, bende memlekete gidince gezmekten yoruluyorum
Haftaya bende gidecem bende gezecem![]()
![]()
![]()
Nazannnn nasilsin canimmmmmmm![]()
Heee icimden geldideeee nazan cim yada nazlicimgez oh okadar yoruldun artık rahat rahat gez
banamı dedin:44:
Heee icimden geldideeee nazan cim yada nazlicim![]()
adım naz la başlıyor ama tutturamadınevi toparlıyorumda onun için bazen cevabım geç oluyor
wwaaaoooooowww
hadi bakalım siz biraz ısının uğrarsın buraya olur mugerisi bizim işimiz
sen çalışıyosun healde kuzum devamlı çevrim içisin:26:
ben mutfakımı düşünüyorum amaartık geç kalma hemen harekete geç bizede mutlaka haber wer...televizyona çıkmak bende istemem ama sonu çok güzel olacak sen salonunu mu yaptıracaksın eğer öyleyse ne güzel işte kurtulursun börülcenin koltuklarından![]()
tanıyamazsın nası tanıycan bi kerem bakalım hangi gün olucak hergünmü izliyon sankimmmSanki resmini gormedik ben seni gorursem hemen tanirim istedigin kadar basini kapatt burdanda ilan ederim
sanki degilsinnnnnn
![]()
:99: kusum ben sanaaaaaaaaaa
le le le sakineeee niye gittin tütüneeeeeeeeeeehe bir sürü karı war sende olsaydın iyi olurdu ama düğüne gidiyormuşsun hadi git bakalım kurtlarını iyice dök dicem ama tabiki yapma sen hamilesiiinnn..
torpilci karı başakk cık uymamışşşHee gidek bakalim ne dicek yazarim tabiiii ayyyy yagmur basladi yasasinnnnnn
bu arada TKB acilimini yapiyorum torpilci kari basakbak ne guzel uydu ben zati kusum beydagli sole o kariyaaaaa
oh ne güzel ya inşaallah burda da yağar zaten ben ne zaman temizlik yapsam yağmur yağıyor dün bütün camlarımı geri batırdı yağmur yaa( tüh bilseydim listeye bunuda eklerdim kız..boşver küsm:20e ya sen haklısın da kuzum büyüklük sende kalsın boşver sen uyma o karıya...
tlot giymeye ni fırsat bulamayım AYOLLLL tilotsuz mu geziyimNe uyacam ona allah cifter cifter bebek versin o kariya pokuyla oynasin tilot giyecek vakit bulamasin
sen söylemesende ben seni bilirim isminden
hem korkma dalga geçmem şımarık davranmazsan![]()