• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu saatte ne işi varmış
hem sizde 3 tane pc yokmuydu:126:

hani kocam 1000tl lik bi tlf almştı ya. laptopun birini satıp tlfunun borcunu kapattı.
şimdi bi masa üstü bide laptop var.
kocam annesine masaüstü çalşmıyor bozuk didi:1:

bizde kaynana burdayken masaüstünü açmıyo

değilmisin :20::20::20:
kankan 3 aydır ortalarda yoktuuu üstelik haber bilem vermeden kaçmış gitmiş
aylarca burda merak ettiniz
geldi hoop 2 günde yıldızı aldı
3 günde yıldızı kızardı
5 günde topikin temizlik annesi oldu ama nedense meydanda yokk:19::19::19:

doğru hiç çifte standart değilmiş torpil hele heç yokk:19::19:

ayyy ben çok utandım kanka karı yıldızlarımı kızartmış uzun süre girmeyince kontrol edememişim belki yerlerdedir dedim ama çok şükürrrrr başakçım seni çok seviom ben yaa tilotuna rağmennnnn

:29::29: özledim kankam seniii boş ver sen bakma başak karısına isterse yıldızlarınıda geri alsın
sen benim gönlümde 5 yıldızlısın en kırmızısından
ee neler yaptın anlat bakem

kız hadiş geçmişi okumayı bırakta sohbet edek birazdan çıkarım ben

kız geçmişi okumadım çok üşendimm böreeeeekkk yaptımmmm offf kilo aldırıolar illla

beydağlı şimdi 29 unda kontrolüm varya acayip strese girdim yine yaaa :18::18:
çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kazara hamile kalırım diye ödüm patlıyor resmen :18::18: nolacak benim bu halim yaa:5::5:

herşey allahtann belki bu sefer düşmezzzz ölekötü düşünme kötü şeyler yaşama okişmi kankacımmm hadi anam hadi git bi doğurda gelll.999

Yaa hadiye diye bir kari vardii duyan bilen varrmiiiiii :110:

burda caım bensiz olurmu maşallah çeneleriniz yerlerde gezioooo bi geldim 40 sayfyı aşmışsınızzz dedim bakınım tek sen merak etmişsin yuh diorum başka bişi demiorummm ben gidiorummm hıh bak mersine de gitmedimmm ama hafta sonları gidebilirim sizlere bi süprizim var inşallah devamı bu sefer gelicek eşim pzt kesin işe başlıo selçuk ecza deposuna inşallahhhhhhh dualarınızı bekliorum bende muhasebe şirketine girebilirim heran kapabilirler zeki karıyı gördüler napsınlar kaçırmak istemiolar ellerinden çok teklif var napsammmmm

2 yıllık evliyim 2 yıldan beri korunuyodum tüylenme sorunumdan dolayı kadın doğuma gittim geçen ay ve polikistik over olduğumu öğrendim yani isteseymişimde çocuğumn olmuycağını yıkıldım biraz ister istemez insan kendini çok tuhaf hissediyo bide esim artık çok istiyo çocuğumuzun olmasını işimden ayrıldım çocuğumuza odakladık tamamen kendimizi klomen kullandım kontrole gittiğimde 2tane yumurtamın geliştiğini ve kaliteli olduğunu söyledi doktor hatta ikiz bebeğin bile olabilir dedi bikaç defa sasırdım mutlu oldum tabi çatlatma iğnesi vuruldum gün aşırı birliktelik önerdi 4 gün boyunca ve şimdi 12. günümdeyim ama içimde son günlerde bi olumsuzluk :( sürekli pozitif olmaya çalışıyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş..

hepte öle oll ondan rabbimden ümit kesilmezz olmaz die bişi yok en olmaz denilen bigün kendiliğiden oluverio er ya da gelç benimde olmuo ama hiç olmucakmış gibi hazırlmıorum kendimi bana kalsa her ay hamişim kırmızılar gelene kadar

gel gelllll:41::41:buluşma saati ver bana öle ayrı gayrı yazışmıyak

hoppsss kankamı knardamı sıkıştırcenizz kanka yardıma geliorumm tutun beniiii

geleim dün yaşadıklarıma::

doktora gittim hemşiremi yakaladım "hsg için geldim "dedim,ilacı sordu,bulamadığımızı söyledim,
doktorla görüşüp başka ilaç adı söyledi kocacm gitti ilacı almaya sonuçç:::::: o ilaçta piyasada yokk:50::50::53::53:
hemşireyi çağırdımm "ilaç yokmuş ,oda zor bulunan bi ilaçmış"dedim
hemşirenin tepkisi aynen şu:ya erenay sen ne zor vakasın yaaa, napıcaz seninle bilmiyorumm,bekle bakalım ne çare bulacağızzz
neyse doktor radyoloji uzmanını aradıı,adam "ben o ilaçla yaparım ama sorumluluk kabul etmem,büyük risk "demiş,doktorum "az bekleyin ben bi doçent arayayım onlara sorayım risk durumunu" dedii,tabi biz bi doktorun odasına bi bekleme odasına gidip geliyozz herkesin gözü bizde bakışlar "bunlar kimm,niye bu kadar uğraşıyolar,acaba milletvekili kızımı?"der gibi....
neyse sonunda doktor yine içeri çağırddı "doçentle konuştuk,izin vermedi ,iyot alerjisi önemli durum riske girmeyin ,ben sana normal serumla yapacağım "dedi
biz yine dışarı çıktık:1::1:benim 17,30 randevusu bu koşturmacada 18,30 oldu tabikii
sonra doktor yine çağırdı:"radyolojiye inmiyeceğiz,ben sana burada muayene odasında yapacağım ultrason yeterli,eğer açılmazsa histereskopi yapıp açmayı deneyeceğiz ,çünkü sen rahim filmi çekilemezsin, " dedii(ben bu durruma çok sevindim radyolojideki ekipte 20 yaşı civarı delikanlılar vardı çok çekinmiştim)
ve doktorum serumla rahim filmimi yaptıı
çok şükür sorun yokmuşş,sıvı istediğim yerlere ulaştı(yani açıkmış) dedi doktor,neyse 1 ağızdan antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),1 antibiyotik krem(mantar önlemk için),1 vajinal antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),, ve ağrı kesici verdiii

ağrın olabilir dedi,hatta ağrın varsa bu iyi demekki işe yaramış demek dedi,, akşam çok ağrım olduu,,kocacım çok üzgündü akşammm
şimdide hafif içim ağrıyor ,ama gözünüz korkmasın rahim filminden benimki farklı durum olduğu için ağrım olduu
ilaç kaynaklı yaniiii

kocacım bana yemek ısmarladıı ordanda gezmeye götürecekti ama ben yürürken çok ağrı çekiyodum,hatta yürüyemiyodum ,bi akraba oturmasına gittik....
ama aşkım benle çok ilgilendi sanki bebekmişim gibi davranıyorr,,,bende babaneler gibi ağır hareket ediyorumm(canım acıyo) çok komikiz anlayacağınız...

canım benimm senden en geç 2 aya hamiş haberi alırız umud ediorummm artıkk sıranı sal baana yavv

bulaşık makinasını çalıştırdım makinaya girmeyenleride elimde yıkadım geldim
valla sana kalmış canın sıkılıyorsa oku kimsede yok zaten yok benim gözüm yemiyo diyosan boşver gitsin
sen nerelerdeydin bakayım yoktun kaç gündür
kolay gelsin canımmm ayyy dayanamadım yarıda kestim okudum ama bayaaa geçmiş olsun banada ben olmayıncada nasıl muhabbet ederlermiş

nazooooo kaynana bu kez çabk gitti şaşırdım kaldım.işini halledememiş yarına kalmş.
bende şu küf lekesiyle uğraşıyodum napçam yaaa çıkmıyoooooooooooooo

eroşun limonlu tuz tavsiyeside tutmadı

hiç küflü bişeyim olmadı onun için nasıl çıkar bilmiyorum

2 senedir nasıl kirlenmemiş nazo yaaaa

kirlenmemiş açık renk çorapla geziyorum 2 gün giysemde kirlenmiyor beyaz yerleri bile hala beyaz ne bi leke ne kir bişey yok

iyi geceler kısçeler nabersiniz :1:

kısssssss çocuk yapmayamı karar verdinnnnnnnnnnn:52:harika bi karar hayatımmmmm pişman olmıycaksınnnnnn.

hazır gelmşken sorimm küf lekesi nasıl çıkar:31:

hiç küflü bişeyim olmadı onun için nasıl çıkar bilmiyorum

kirlenmemiş açık renk çorapla geziyorum 2 gün giysemde kirlenmiyor beyaz yerleri bile hala beyaz ne bi leke ne kir bişey yok

ne tmiz insanlarsınız. Allah inşallah size bir an önce o halıları 1 ayda kirleticek bi fırlama verir:1::1:o zaman gör gününü:19:
ben daha eve çıkalı 1 ay olmadı kola doktüm

kısssssss çocuk yapmayamı karar verdinnnnnnnnnnn:52:harika bi karar hayatımmmmm pişman olmıycaksınnnnnn.

hazır gelmşken sorimm küf lekesi nasıl çıkar:31:

yatmaya gidiyodum da bi iyi geceler diyim dedim

bilmiyorum ama google amcam söylüyo ona bi sor istersen :9::9::9:

hoşgeldin uyuttun çocukları net keyfi yapıyorsun
ben heran çıkabilirim derken eşim geldi sizlere iyi geceler:54:

offffffff uyduruyo o amcaaaaaa olmuyo işteeeee. şaytan diyokiiiiii bas çamaşır suyunaaaaaa:47::47::47:çocuklar yattımı

onlar çoktaaaannn yattı ben de 1 saattir netteyim bırakıp da gidemedim bi türlü :9:

selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere

ayyy ben çok utandım kanka karı yıldızlarımı kızartmış uzun süre girmeyince kontrol edememişim belki yerlerdedir dedim ama çok şükürrrrr başakçım seni çok seviom ben yaa tilotuna rağmennnnn
tilotumun nesi varmış ayolllllllll

sırf tilotum için sevsen beni yeridir:21::21:bu demek oluyoki hayatım yokluğunu anlamamışım bile:18:

şaka şaka ööle 2günde sararmaz kimse bööle bi kural yok:38:
onlar çoktaaaannn yattı ben de 1 saattir netteyim bırakıp da gidemedim bi türlü :9:

hadi en iyisi bizde yatak karılar sende yat dinlet bütün gün koşuşturmaktan yorulmdnmıııııı

boşvirrrrrr zati seni çekiştirmdeik. sen nirdeydn

akidişler ben çıkıorm yarın görüşürüz inşallah gelemedim kaç gündür kendimden mahrum bıraktım için özürlerimi sunuorum ayyyy bayılazm amma lakırtılı laf ettim kismenin umrunda değilim satennn başoşçum ben evdeydim ama kafamı kaldıramıom arada bakıp gdiom boynum tutullmuş haşta oldum burnum yanıo bi sümkürsem allah etmiye sende haşta olursun hapşuuuu:2::2::2:

Back
X