• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sara canim topiclerde bitkisel bir kur vermistim kimse orali olmadi ama bir ogretmen arkadas var basarisiz tup bebek denemesi olmustuuu bunu kullandigi ay hamis kaldi 6 senedir olmuyormus bebegii esinde problem olmayanlarda nerdeyse yuzde dokdan etkili oldu denesene sende. ben sirf yumurta kalitesini arttirdigi icin deneyecem onumuzdeki aylarda

burayada yazsana kızz
deneyek bi belki işe yarar sebebimiz sen olursun bizde anne oluruz...

ben eski üyelerdendim eskiler bilir kızım için çk mücadele ettim başardım.nasipse sıra ikincisinde:)
aaa ne güzell:16::16:peki tatlım kızın için neler yapmştın paylaşırmısın bizimle:21::21::21::21::21::21:
haaaaaaaaaaayıııııııııııııııııırrrrrr
ben bööle kıskanç karıynan aynı kategoride olmak istemem istememmmmm
ya benim kategorimi değişirsinizzz... yada ölürsem kabrime gelme istememmmmm...:26::26::26::26:
:96::96:

doğru sevinc e ben hep demişimdir ne çok şey biliyon sen diye. hakkını yiyemem bilgili bi karı.

ama onun bilgisi karışık bi bölümü yok. genel kültür gibi bişi. nerden sorsan bişiler biliyo.sevincin başka
bi bölümü olması lazım:97:

slm kıslarr bende aranıza yeni katılanlardanım serophene kullandımm bu ayy çatlatma iğnesi ile birliktee,kendimi dinliyorum ama sanırım bu ayda bişiii yok gibii,turp gibiyim valla ne ağrı ne sızı varr:)hayırlısı diyelimmm
ağrı sızı mı olması lazım :26::26:
bu gün pazar burda kimse olmazzz....:27:
herkese mutlu pazarlar diyim o zaman...:31:
kendinize iyi davranın bugün:21:
bana cumartesi pazar yok ben burda olurum:21::21::21:

ben topik topik gezmeye gidiyom:10:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

gönder kankiş accık ağrılarını da bana gönderrrrrrr:6::6::6:hala mı geçmedi ya

kız ilaçla yaşıyomm
sanki yeni doğum yapmış gibiyim(doğumdan sonraki böle içim ağrımıştı benim)
ayakta kalınca çok ağrıyo belim ve kasığımm
az az iş yapıyomm
akşam düğünler vardıı
mecbur gittikkk
oofff ne kadar belim ağrıdı ayakta kaldımm herhalde ondann
yok saana yollamam yeğenimin canı acır sonra istemem ben çekerimm

kız ilaçla yaşıyomm
az az iş yapıyomm
akşam düğünler vardıı
mecbur gittikkk

:38::38:düşünceli kanka teyze.

ya normalde millet filmden sonra halvet yapıyo siz ne zmana yapcaksınız tutması yüksek bi ihtimalmiş filmden sonra

:38::38:düşünceli kanka teyze.

ya normalde millet filmden sonra halvet yapıyo siz ne zmana yapcaksınız tutması yüksek bi ihtimalmiş filmden sonra

evet o yeğen gelene dek neler çektinn her halde kıymetli yeğen....

yapıcazz da ilacı bitçek yarın ,inşallah yarından sonra başlıcaz....
vajinal antibiyotik kullanıyomm şimdilik...
bitsin de...
bakarsın seninkine yeğen getirtirimm bende,,

kız ilaçla yaşıyomm
az az iş yapıyomm
akşam düğünler vardıı
mecbur gittikkk

geçmedimi canım ağrın bende rahim filmini çekince çok sıkıntı çektim doktor rahim ağzındaki damarımı parçalamış meğer bi haftaq 10 gün kanamam oldu ondan sonrada iki ay kadar eşimle kardeş gibi olduk çünkü ağrı ve sızı vardı sonra izmirde tedavi gördüm ve üzerine hamile kaldım üstelik tüplerim tıkalı filanda değilmiş boşu bpşuna onca eziyet çekmiştim haladaha spekulumdan korkarım sırf bu yüzden sende kendine dikkat et iş falan yapma dinlen inşallah bebeğin bu filmden sonra gelir

evet o yeğen gelene dek neler çektinn her halde kıymetli yeğen....

yapıcazz da ilacı bitçek yarın ,inşallah yarından sonra başlıcaz....
vajinal antibiyotik kullanıyomm şimdilik...
bitsin de...
bakarsın seninkine yeğen getirtirimm bende,,

inşallah yaa bi kankası olsa iyi olcak:13:

bu hayatta kankasız olmuyor malum benimkine de bi kanka şart:29:

hem belkim kanka anneleri diilde dünürler oluruz:7:

o antibiyotik ağrı yapıy0 dimi

geçmedimi canım ağrın bende rahim filmini çekince çok sıkıntı çektim doktor rahim ağzındaki damarımı parçalamış meğer bi haftaq 10 gün kanamam oldu ondan sonrada iki ay kadar eşimle kardeş gibi olduk çünkü ağrı ve sızı vardı sonra izmirde tedavi gördüm ve üzerine hamile kaldım üstelik tüplerim tıkalı filanda değilmiş boşu bpşuna onca eziyet çekmiştim haladaha spekulumdan korkarım sırf bu yüzden sende kendine dikkat et iş falan yapma dinlen inşallah bebeğin bu filmden sonra gelir
geçmedi abla yaa,ayakta durunca ağrıyo bende yatıp dnleniyorumm,iş zaten yapmıyomm bu halde
allah korusun bide başka sorunlar çıkartmayayım başıma
aslında yapılırken çok eziyetim olmadı benim,sağolsun doktorum canım acımasın diye elinden geleni yaptı,biraz acım oldu ama ,sonradan ağrım oldu işte
bide benim hiç kanamam olmadı damla bile olmadı
şanslıyım bu konuda....
ben bide muayene odasında yaptırdım(doktor orda yapayım dedi)benimde işime geldi,radyoloji ekibi kalabalıktı çekindimm
kolay oldu yanii
ağrılarımda geçerse mükemmel olacak.....

allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,
doktor önemli işte ben o yüzden doktorumu değiştiremiyomm memnunum kendisinden...
hayırlısı işte

ya eroş küf lekesini çakaramadım. limonla tuz işe yaramadı bide o kadar çokyerde varki çok uğraştırıcaktı. bende küçük bi bölümde denedim ama olmadı.
ve şunu denedim. kumaşta kırmızı çiçekler var ama domestosu çiçekin birine denemek amaçlı değdirdim ama hiç bişi olmadı.

küf lekesi çıktı sadece.

sonra sara ablanın yöntemi uyguşladım.

makine ilk suyunu aldıktan sonra sıcak suyla karıştırığım domestosu ekledim.

havlularım falan ohh mis gibi çıktı nevresim takımıda genel olarak rengi açılmştı fakat küfler olduğunu gibi duruyo.

acaba elimdemi bastırıyım çamaşır suyuna temizlik annesiiii

inşallah yaa bi kankası olsa iyi olcak:13:

bu hayatta kankasız olmuyor malum benimkine de bi kanka şart:29:

hem belkim kanka anneleri diilde dünürler oluruz:7:

o antibiyotik ağrı yapıy0 dimi

yok canımm ilaçlar enfeksiyon ve mantar olmasın diye...
ağrı kescimi içmeyince çok hissediyorumm ağrıı
ağrı yapan rahim içinde serum gezdi ya oymuşş,,biyandan da iyiymiş
serumun geçtiği yerler ağrırmış işte öle dedi doktor ve hemşire ilk gün feci olmuştu ama ilaç içmeseydim gezemezdimm

allah nasip etsinde benimde bebeğim seninkine kanka ,yoldaş ,arkadaş olsunn
hayırlısını versin rabbiim

geçmedi abla yaa,ayakta durunca ağrıyo bende yatıp dnleniyorumm,iş zaten yapmıyomm bu halde
allah korusun bide başka sorunlar çıkartmayayım başıma
aslında yapılırken çok eziyetim olmadı benim,sağolsun doktorum canım acımasın diye elinden geleni yaptı,biraz acım oldu ama ,sonradan ağrım oldu işte
bide benim hiç kanamam olmadı damla bile olmadı
şanslıyım bu konuda....
ben bide muayene odasında yaptırdım(doktor orda yapayım dedi)benimde işime geldi,radyoloji ekibi kalabalıktı çekindimm
kolay oldu yanii
ağrılarımda geçerse mükemmel olacak.....

allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,
doktor önemli işte ben o yüzden doktorumu değiştiremiyomm memnunum kendisinden...
hayırlısı işte

geçecek canım bunlarda geçecek ama işte insanı uğraştırıyor biraz kanamanın olması ne güzel canım ilaçların bitince halvet işine girin inşallah bebeğin yada bebeklerin gelir canım menim

yok canımm ilaçlar enfeksiyon ve mantar olmasın diye...
ağrı kescimi içmeyince çok hissediyorumm ağrıı
ağrı yapan rahim içinde serum gezdi ya oymuşş,,biyandan da iyiymiş
serumun geçtiği yerler ağrırmış işte öle dedi doktor ve hemşire ilk gün feci olmuştu ama ilaç içmeseydim gezemezdimm

allah nasip etsinde benimde bebeğim seninkine kanka ,yoldaş ,arkadaş olsunn
hayırlısını versin rabbiim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ya eroş küf lekesini çakaramadım. limonla tuz işe yaramadı bide o kadar çokyerde varki çok uğraştırıcaktı. bende küçük bi bölümde denedim ama olmadı.
ve şunu denedim. kumaşta kırmızı çiçekler var ama domestosu çiçekin birine denemek amaçlı değdirdim ama hiç bişi olmadı.

küf lekesi çıktı sadece.

havlularım falan ohh mis gibi çıktı nevresim takımıda genel olarak rengi açılmştı fakat küfler olduğunu gibi duruyo.

kuzum sen o nevresimi hallettin zatenn at onu :1::1:
sıcak su ve çamaşırsuyu rengini açarr
soğuk suya domestosu dökk,sonra nevresimi bastırr
evet beyazlara bende arada sara ablanın yöntemiyle ace eklerimm
güzell oluyyooo
dene bakalım aslında giyside küfle ilgili pek bilgim yok ben ıslak çamaşır bekletmemm
ondan da küf olmaz
ama eltimin olmuştu havlusunda hala çıkmadıı bayağı zaman oldu üstelikk
bide çamaşır suyu dene çıkmazsa sende adetliken filan kullanırsınn yedek tutarsın pis işler için

küf lekesi çıktı sadece.

canım domestosun renkliler için olanı varya mor şişede hani o leke çıkarmada bir numara onu dene istersen nevresimlerin beyazsa beyazlar için olan domestosu direk üzerine dök bi iki çitele elinde sonra makineye at bak çıkacaktır lekelerin

Son düzenleme:
geçecek canım bunlarda geçecek ama işte insanı uğraştırıyor biraz kanamanın olması ne güzel canım ilaçların bitince halvet işine girin inşallah bebeğin yada bebeklerin gelir canım menim

evet zahmetsiz rahmet olmuyor işte..
sonucunda bebeğim gelsinde razıyım ..
amiin hepimizinki gelsin inşallahh,
ben mecbur ilaçları bekliyom benim ilaçla olmadığı için(serumla )enfeksiyon riski fazla,mantarda olabilirmişim dikkat ediyom o yüzden zaten daha perşembe bitti adetim ancakk denk gelir..

kuzum sen o nevresimi hallettin zatenn at onu :1::1:
sıcak su ve çamaşırsuyu rengini açarr
soğuk suya domestosu dökk,sonra nevresimi bastırr
evet beyazlara bende arada sara ablanın yöntemiyle ace eklerimm
güzell oluyyooo
dene bakalım aslında giyside küfle ilgili pek bilgim yok ben ıslak çamaşır bekletmemm
ondan da küf olmaz
ama eltimin olmuştu havlusunda hala çıkmadıı bayağı zaman oldu üstelikk
bide çamaşır suyu dene çıkmazsa sende adetliken filan kullanırsınn yedek tutarsın pis işler için
zati maymuşa döndü nevresim:60:

ayy pekte güzel kıyamıyomki.şu domestosuda bi deniyim olmazsa kullşanılıcak gibi diil zati lekeler hiç hoş durmuyo:50:

soğuk suyla domestosla çitiliyim o zaman.eltin çamaşır suyu denemdi mi

canım domestosun renkliler için olanı varya mor şişede hani o leke çıkarmada bir numara onu dene istersen nevresimlerin beyazsa beyazlar için olan domestosu direk üzerine dök bi iki çitele elinde sonra makineye at bak çıkacaktır lekelerin

aa mrounu hiç görmedim beyaz ve yeşilini görüyorum hep. o zmaan bu yöntemi mor domestosla deniyim son çare.

ama bence çıkar çünkü ufak bir bölüme domestos döküp denedim

Son düzenleme:
Back
X