• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın arkadaşım aradım ben o İzmirdeki yeri konuştum. Adam benden fsh,E2,prolaktin test sonuçlarını istedi. öle olmaz kafanıza göre dedi ölçüler kişiye göre değişiyormuş. Bu ay adet olunca bi test yaptırıp faxlıycam bakalım bir de bunu deneyelim.

:53::53::53::53::53: 13.14 yasındakı cocuk kocamn kadını dovdu ya nasıl mah sureklı kavga cıkıyo:36::36::36:

bende bı anda aglamaya basladım :14::14::14::14::14:

banada başlarda öyle demeye çalıştılar,ben ilk önceleri orkuyom yapmıyorum dedim(bebeğim öldüğü için)
sonra baktım iğnelemeye uğraşıyolar hooop iki lafla ben onları şişledimm,
mesela"sizden izin çıkmasını bekliyom" diyordumm tabi değişik versiyonlarıda vardı aklıma gelmiyoo
baktılar ben tersliyom kapattılar çenelerini :1:

doğru diyosunn
ben 6 yıldır aynı doktora gidiyorumm
2 sene önce başka bir doktora gittim o doktor da doktorumla aynı şeyleri söyledi içim rahatladı
demekki doktorum herşeyin farkında...

canım üzme kendini ben 2 yıldır çalışıyorum daha isten çıkalı 1 ay olmadı dedikodu çıkardı eşimin ailesi eşim çok anlayışlı allaha şükür ağızlarını kapatıyo ben bi laf yüzünden 3 gün ağladığımı bilirim snra gittim yüzlerine söyledim döktüm içimi rahatladım sende öyle yap kendine sıkıntı ediceğine onları sıkıntıya sok yaptıklarından utansınlar

hele bırı var herkezın ıcınde bıda buraya geldıgınde bısey olsunda gel bu nasıl laf ya sankı bızım elımzde bende lafını sokuyorum ıgenlıyrm ama yok eve gelınce hungun hungur aglıyrm artık dıyorum olmuyo tedavıye basladım en azından sormasınlar:27:

günaydın kızlar
nikolaycım başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
prenseskrl inşallah adet olmazsın bebeğin seninledir
başakcım hastaneden olumlu haberlerle dönersin inşallah sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil
belinaysucum yarın doktor kontrolün güzel geçer inşallah rabbim gönlüne göre versin
erenayefecim inşallah seninde ağrıların geçmiştir rabbim en kısa zamanda meleğini göndersin sana
ve diğer kızlar sizler nasılsınız

hele bırı var herkezın ıcınde bıda buraya geldıgınde bısey olsunda gel bu nasıl laf ya sankı bızım elımzde bende lafını sokuyorum ıgenlıyrm ama yok eve gelınce hungun hungur aglıyrm artık dıyorum olmuyo tedavıye basladım en azından sormasınlar:27:

ne cahil insanlar var ya karşımdaki üzülürmü kırılırmı yok hiç o lafını söylesinde nolursa olsun kıskanç fesatlar böyle insanlar için üzülme canım ben senin yerinde olsam madem ailendende değilmiş muhattab bile olmam Allah hepimize yardım etsin ya

ne cahil insanlar var ya karşımdaki üzülürmü kırılırmı yok hiç o lafını söylesinde nolursa olsun kıskanç fesatlar böyle insanlar için üzülme canım ben senin yerinde olsam madem ailendende değilmiş muhattab bile olmam Allah hepimize yardım etsin ya

dısarı cıkmıyorum oyuzden kımse ıle muhattap olmuyorum:36::36:

ayy otrdum kaldım ocagım sılınecek tuvaletım yıkanacak gelırım sonraa:31::31::31::31:

günaydın :56::56::56:saol bebekim inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun kocam işe gitti sonunda allahım nolur devam etsin güç kuvvet akıl verr ---gel kahvaltı yapalım

:nazar::nazar::nazar: ayyyy hadişim çok sevindim tatlım Allah mufavvak etsin sonunu getirsin amin bebeğinde gelsin inşallah

kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...

BAŞAK inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...

canım çok geçmiş olsun ne oldu da bu kadar hastalandın :26:

günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin canım Kalanlara sabır versin uzun ömür versin

bu arada hafta sonuda oğluşumun beşiğini aldık... ayy çok pahalı beşikler yaaa aslında gönlüm başka beşiklere düştü ama parasını babam ödediği için kıyamadım babama ucuzunu aldım.
hayırlı olsun canım güle güle yatsın bebeğin
test yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı...

hayırlısı üzülme çatlatma iğnesinden sonra ki ay hamile kalıyorum ben

Son düzenleme:
evet canım klomen kullandım aslında doktorum hatalı beni çok hazırladı 2 yumurtamın çok güzel geliştiğini ikiz çocuğumun bile olabiliceğini söyledi bikaç defa ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum iltahapta vardı bende narkoz aldım ufak bi operasyon geçirdim baya ağrı çektim yıprandım tekrar ayni şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ümitlendim doktorum bunları söyleyince halada hiç inanasım yok idrar testine yanılma payını düşünüyorum ama yılmıycam yıkılmıycam bebeğim bana gelene kadar direnicem

:46::46::46::46::46: aferin sanaaaaaa yılmak yok

,bana hep sorarlar bebk varmıs nıye olmuyo gıbı seyler....

gecen kaynanamların kapıda komsuları sordu yok dedım dogru sole saklama dedı anası bellı babası bellı neden saklayım dedım sole dıyo hala ısrarla
ordan esım bı bagryo normalde hıc saygızı bırı degıl babası bellı falan dıye bagryo okafar uzuldum kı sureklı boyle sorular soruyolar benım etrafımda hıc anlayslı yok aılemve kaynanamlar harıc:14:

insanlar densizleşti iyice bende bir tane çocuk olduğu halde çeneleri durmuyor kardeş ne zaman yapacaksınız diye
:99: densizler sanki oluyorsa biz istemiyoruzzz:19::19::19::19:

Günaydın arkadaşım aradım ben o İzmirdeki yeri konuştum. Adam benden fsh,E2,prolaktin test sonuçlarını istedi. öle olmaz kafanıza göre dedi ölçüler kişiye göre değişiyormuş. Bu ay adet olunca bi test yaptırıp faxlıycam bakalım bir de bunu deneyelim.

dene canım denemekte fayda var vesile olur inşallah :16::16::16:

kızlar komşum uğradıda çıkmak zorunda kaldımm...
evimin işi duruyor biri yollasın benii...
süpürmem lazım,yemekim yokk
ne yemek yapsam,pazarada akşama gidicem..
offf sıcaktada insanın yemek yapası gelmiyor...

kızlar komşum uğradıda çıkmak zorunda kaldımm...
evimin işi duruyor biri yollasın benii...
süpürmem lazım,yemekim yokk
ne yemek yapsam,pazarada akşama gidicem..
offf sıcaktada insanın yemek yapası gelmiyor...

Back
X