• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar şimdi k dok çıktık ve yumurtalarım çok güzel gelişmiş dok bütün sonuçların temiz dedi iğne yaptı tabi iğne kocış yüzünden göbek den yedim dedi 3 gün ilişkiye gir sonra gün aşırı adet gecikirse gebe sin ınş dedi ayy çok mutluyum bundan sonra bol bol dua edecem artık nasip de varsa olur şimdi k yemeğe gidiyoruz kocış le gelince görürüz başak la sevinç e soracam orda sıkıntı dan cisim geldi tam muane olur ken

hadi bakalım gözün aydın bu ay sonunda sendende güzel haberler alacaz:49:

kaç gündür üstten iş yapıyodumm bu gün çok iyiyim dipten girdim çıktımm eve
ama naaptıımm:28::28:
banyoda düşmemek için yıkadım sildimm kurumasını bekliyom yerleştirmek içinn:51:
afrerin kanka öğrendin bu işi:29:
aaaaaaa:30::30::30::30::30:
pis iftiracı kadınnnn:19::19::19::19:
ben 40 mı didimm
madem ööle dedim niye araştırmıyosunn bilgiler doğrumu diye
sen topik başı karısı değilmisin???
(sevincin anısına:1:)
:44::44::44::44::44:

Hayırlı günler arkadaşlar. Yok canım ben tatil gibi bi yerde yaşıyorum. Çanakkale yolu düşen herkesi beklerim. Ben şimdi işe gidiyorum hepinizi çok öptüm akşama görüşürüz.

aaa süper yolum düşerse gelirim bak:13:
ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
:38::38::38::38::38::38::38::38:
:60::60::60::60::60::60:
bütün muhabbeti kaçırmışım aynı performansı bu akşamda bekliyorum:1:
:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:dün akşam nerdeydinki sen

Son düzenleme:
nazocum nasılsın ben bugün havamda değilim kusura bakma bana yazdığını şimdi gördüm

halolacak şeylerdir belki ama ben yoruldum sanki

ablacım sorun nnedir bilemem. benden büyüksün daha tecrübeslisin sana akıl da veremem.

ama şunu biliyorum ki sorun ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım insan herşeyi hazmediyor ve herşeyi unutuyor. unutuyor derken alışıyor yani

hallolur muhakkak onu iyi biliyorum . evet insan bazı zamanlarda çok yorulduğunu hissediyor. hatta ben böyle zamanlarda bi çölde olduğumu düşünürüm.

kimse yok hiç bişey yok bomboşşş.

bu sorunu da haznmediceksin elbet.. ama içine atma olurmu . yakınında anlatacağın kimsen yoksa bize anlat:38:

biz harıl harıl kendi sorunumuzmuş gibi çözmeye çalışırız biliyosun:38:

dün evde değilmiydi senin eşin hergün hergün evdemi olunur :110::110::110:gitsin ekmek parası kazansın
nazocum senin kocan kadar evde olamaz heralde:1: hem nolmuş senin kardeşim bize de ekmek alır benim kcoamın da işe gitmesine gerek kalmaz:60:
dolabının üzerindeki resim ya çok romantik olsun diye karartılmış yada sen esmersinn
ben öyle gördüm sandımmm
duraydın accık muhabbet sardıydı...
ziyretçi deliğini tıkayın kızlar namahrem bakıyo ordann
yok kız resimde öle çıkmş çevrende benm kadar beyaz bi ,insan olacağını sanmıyorum.

herkes kansızlıktan sanar ama tenim çok beyzzzz. daha önce koymuştum ya resmimi unutmşsunn. illa bida koydurcannn:9:

ben kaçıyomm kızlarrr hazırlanayımm,,yemeğe gidicezz,ordanda gezmeye,, giysilerimi ütüleyeyimm giyineyim şimdik almaya gelirler beniii
ayyy sen bööle sööleyince gözümün önünde şööle bişi canlanıyo: sen koca totonla fanusun içinde kocan seni ordan oraya taşıyo:60::60:

Son düzenleme:
Kızlar şimdi k dok çıktık ve yumurtalarım çok güzel gelişmiş dok bütün sonuçların temiz dedi iğne yaptı tabi iğne kocış yüzünden göbek den yedim dedi 3 gün ilişkiye gir sonra gün aşırı adet gecikirse gebe sin ınş dedi ayy çok mutluyum bundan sonra bol bol dua edecem artık nasip de varsa olur şimdi k yemeğe gidiyoruz kocış le gelince görürüz başak la sevinç e soracam orda sıkıntı dan cisim geldi tam muane olur ken

bek hep bööle olumlu ol. ama untuma tutmama şansı da var lütfen kuzum üzülmek yok olurmuuuuuuu. ayrıca çişin gelsn çiş gelmesi iyidir:1::1::1:

saool canım benim inş sende dr dan güzel haberler le gelirsin ama geleceksinde canım valla başağın daha yeni ışığı yanıyodu ama başka topiklerde geziniyodu galiba buraya uğramadı.

agol kuzum basak zatı hep baska topıkerde gezer buraya gelıncede zıyaretcı delıkden bakar:33::33:

sevindim nikocumm
allah zamanlı doğum sağlıklı doğum versin...
allah bebeğine de sağlık sıhhat güzellik ve terrbiye versin...

hazırlan kız ben atladım arabaya geliyomm
bunlardan bişey çıkmaz ben götüreyim seniii
hem sonra bi güzel kahve içerikk bi yerdeee
hadi 5 dk ordayımm korna çalınca in aşağıya..

bileydım senı cagırırdım bunalr dun ben goturecem dıye kavga ettıer ıkısıde ortada yoktu:22::22::22:

nazocum adımı soyadımı kocamın adını beğendinmi kız??
aslında bizim soyadımız ,çocukluğumdan beri kızıma koymak istediğim isim....
ama soyadım oldu...

ben neden bilmiyorummm :19::19::19::19::19:

hadi bakalım gözün aydın bu ay sonunda sendende güzel haberler alacaz:49:

inş ablacım dua edinn:16::16::16:

bek hep bööle olumlu ol. ama untuma tutmama şansı da var lütfen kuzum üzülmek yok olurmuuuuuuu. ayrıca çişin gelsn çiş gelmesi iyidir:1::1::1:

suan hıc olumsuzlugu hic dusunmuyorum kuzum ya dok gecıkırse buraya gel dedi gebesındır ben orya gıdene kadar 40 defa test yaparım:1::1::1::1: yoksam reglım 2 günü tekara gidecem kısmet:25::25::25: kız tam muane olacm altan anaaa cıs geemzmı gıdıyorum tufek haneye yok cıs ayy sıyırıyodum:27::27:

suan hıc olumsuzlugu hic dusunmuyorum kuzum ya dok gecıkırse buraya gel dedi gebesındır ben orya gıdene kadar 40 defa test yaparım:1::1::1::1: yoksam reglım 2 günü tekara gidecem kısmet:25::25::25: kız tam muane olacm altan anaaa cıs geemzmı gıdıyorum tufek haneye yok cıs ayy sıyırıyodum:27::27:

inadına yapmıştır şımarık çişşş:1::1:.

bende ilk klomen tedavimde doktorum"adetin 3gün gecikişkirse gel hamilesindir" demişti.

ben gecikmeden gitmiştim.

doktor"daha gecikmemiş başak bi kaç gün bekle" demişti.

ben ısrar ettim "hayır hayır bugün gecikti" diye:9::9::9:

boşu boşuna kan testi yaptırttım kadına:27::27:

inadına yapmıştır şımarık çişşş:1::1:.

bende ilk klomen tedavimde doktorum"adetin 3gün gecikişkirse gel hamilesindir" demişti.

ben gecikmeden gitmiştim.

doktor"daha gecikmemiş başak bi kaç gün bekle" demişti.

ben ısrar ettim "hayır hayır bugün gecikti" diye:9::9::9:

boşu boşuna kan testi yaptırttım kadına:27::27:

belinaycım ben çıkıyom ş,mdik bi kaç saate gelirim öptümmmmmm:3:

bende gecıkmesını beklemden kan veririm :1::1::1::1: canım senın yumosların nasılde neden tutunmamıs bebgın ozman acaba:26::26: gorusurz tatlım ben buralardayım :8::8:

:19::19: sevinç kadar başına taş düşmeye
o kadar moral verdik gene yaranamadık :110:

heyecandan öle olmuştur bende de olur heyecandan korkudan endişeden doktora gitmekten nefret ederim:18::18:

diger karılar nerdesınız yaa:31::31::31::31::31:

:21::21: kız ben bir akrabanın düğününe gittim geldim baktım kimsecikler yok :26:
bol bol dua ediyorum belinay inşallah hayırlısıyla gelsin bebişin

Son düzenleme:
kız kaynoşu uyutta gel acık sohbet edek
:18::18: daha on gün sendeymiş ayy geçermi bu süre yaaa:18::18::37:

abovvvvvvvvvvvvv kim var burdaaaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Back
X