• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlarr nasılsınızz
merhaba canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
ben duramıyom karılar öpüyom sizi:48::48::48::48:

eyi hade git topic başı karısına bak gemiyi önce o terkediyor
neyse hamişsin sesim çıkmıyor
zaten bebek doğunca sen zor görürüz buralarda
pokunla oynuyor olursun o ara tembel karı :1:

ben duygusal bi gacıyım :43:
evet devam gerçi bugün spor yapamadım ama olsun yarın tam gaz devam:8: yarından itibaren yürüyüşede başlıyacam çok güzel olacak
bende açamam kuoföre zaten eşimde izin vermez

itiraf ediyorum nazo öyle bir zor durumda kaldımki kocişe haber bile edemedim :26::26::26:

ben duramıyom karılar öpüyom sizi:48::48::48::48:
cnmm oğlunmu oluyoooo ayy negüsel maşallahhh allah tamamına erdirsinnn:16::16::16:

ooo kimler gelmiş istanbulun tozunu attırdınmı:10:
attırdım cnmmm attırdımm :9:
dün gece geldim kardeşim we gelinimle beraber
gündüzde ewi temizledik gelinim yardım etti bana camlarımı sildi (hayret bu aralar benim gözümün içine bakıyo)
şimdide oturuyoruzz özledim hepinizii baya ayrı kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydıı ...

ayy kocişim bana süper bi süpriss yaptı çok şaşırdım bugün şok oldum hiç beklemediğim bi anda cnm kocacımmm:16::16:

demi kocayada herşey denmezki madem izin vermiyo mecbursun habersiz yapacan ozaman
bende mecbur kalırsam utana sıkıla ablama aldırırım heralde:17:

canım benim bebek çok önceden doğum pozisyonuna geçmişti 6 aylıkken 3 ay baş aşağı yerleşti çatımı
deldi resmen çatıda çok dardı eğilebilmek ne mümkün çok zorlandım yürürken bile rahatsız olurdum
gurbette olursa ana yok bacı yok :43::43::43::43: el mecbur

cnmm oğlunmu oluyoooo ayy negüsel maşallahhh allah tamamına erdirsinnn:16::16::16:

attırdım cnmmm attırdımm :9:
dün gece geldim kardeşim we gelinimle beraber
gündüzde ewi temizledik gelinim yardım etti bana camlarımı sildi (hayret bu aralar benim gözümün içine bakıyo)
şimdide oturuyoruzz özledim hepinizii baya ayrı kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydıı ...

ayy kocişim bana süper bi süpriss yaptı çok şaşırdım bugün şok oldum hiç beklemediğim bi anda cnm kocacımmm:16::16:

oh ne güzel gezmişin nasılsa bundan sonra burada olursun
gelinin ne çıkarı var acaba yada seni tanıdıkça sevmeyemi başladı
kocişin ne süprizi oldu habersiz almayamı geldi:16:

canım benim bebek çok önceden doğum pozisyonuna geçmişti 6 aylıkken 3 ay baş aşağı yerleşti çatımı
deldi resmen çatıda çok dardı eğilebilmek ne mümkün çok zorlandım yürürken bile rahatsız olurdum
gurbette olursa ana yok bacı yok :43::43::43::43: el mecbur

benimde ablam kardeşim olmasa bende sıkıla sıkıla kuofere giderim şimdi başka seçeneğim olduğu için kuofer işi uzak geliyor ama o gün gelince belli olur herşey
sevinç sen normal doğummu yaptın:26:

benimde ablam kardeşim olmasa bende sıkıla sıkıla kuofere giderim şimdi başka seçeneğim olduğu için kuofer işi uzak geliyor ama o gün gelince belli olur herşey
sevinç sen normal doğummu yaptın:26:

canım normali çok istedim 3 gün sancı çektim kanamamda oldu ama çatım açılmadı hiiiç açıklık olmadı iç kaslarım çok güçlüymüş
olişinde kordonu boğazına dolanmış Allah korusun apar topar sezeryan oldum ama her zaman tercihim normal doğumdur :34::34:

cnm benimkide hiç izin wermiyo kuşumu açmaya ama gizliden açıyorum ben komple yaptırıyorum eşimede kuşumu makineyle aldım diyorum napimm allahım affetsin:9:

:1::1: ben evlenmeden önce komple yaptırıp alıştırdım ağdaya valla bende sölemedim napim
herşeyi bilince iyi olmuyor zati bilsede izin vermezkiiiiii:1:

canım normali çok istedim 3 gün sancı çektim kanamamda oldu ama çatım açılmadı hiiiç açıklık olmadı iç kaslarım çok güçlüymüş
olişinde kordonu boğazına dolanmış Allah korusun apar topar sezeryan oldum ama her zaman tercihim normal doğumdur :34::34:

hımm kötü olmuş 3 gün sancı çek sonra yine sezaryen olsun
hayırlısı olmuş en azından oğluşuna bişey olmamış

hımm kötü olmuş 3 gün sancı çek sonra yine sezaryen olsun
hayırlısı olmuş en azından oğluşuna bişey olmamış

evet canım oliş doğduğunda havasızlıktan morarmıştı Allah esirgemiş
kaç günler sonra rengi kendine geldi hemen oksijen felan vermişler
sezeryani sevmiyom ben 6 sene oldu hala üşüteyim veya yorulayım
dikiş yerlerim ağrır sızlar :19: yarım oluyorsun dediklerine katılıyorum

cnm benimkide hiç izin wermiyo kuşumu açmaya ama gizliden açıyorum ben komple yaptırıyorum eşimede kuşumu makineyle aldım diyorum napimm allahım affetsin:9:

az değilsin daha doğrusu kadınlar az değil facede bi resim vardı
kadın ölür cehenneme girer şeytan önünü ilikler hoşgeldin üstat der:9:
neyse ben çıkıyorum eşim geldi iyi geceler

merhaba canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın

eyi hade git topic başı karısına bak gemiyi önce o terkediyor
neyse hamişsin sesim çıkmıyor
zaten bebek doğunca sen zor görürüz buralarda
pokunla oynuyor olursun o ara tembel karı :1:
bende iyiym cnmm allaha şükür keyfim de iyi sen neler yaptın mewlüt işini hallettinmii
geçmiş baya war dalamadımm oyüzden

oh ne güzel gezmişin nasılsa bundan sonra burada olursun
gelinin ne çıkarı var acaba yada seni tanıdıkça sevmeyemi başladı
kocişin ne süprizi oldu habersiz almayamı geldi:16:
saol cnmm bundan sonra döndüm sahalara ama perşembe ist.teyzem kuzenim we nişanlısı gelicekler bana yinede girerim ama

mood kociş ne süprizi yaptı kızzzzzzz
kızlar hmn anlatıyorumm
benim hattım kontrlydü dün hattımı faturalıya geçirmiş neyse daha ist.dydm arayıp hbr werdi
akşam geldiğimdede bana diyorki bende no mu değiştirdim özel no seçtim yarın gider alırsın ben işten gelene kadar fln filan çok şaşırdım çünkü bana hayatta no mu değiştirmem ben iş adamıyım diyip duruyorduu hayret ettim meğerse bana plan yapmışş
bende gittim turkcelle eşimin hattı warmış onu almaya geldim diyorum saf saf adam bana yok öle bişey dio neyse tam arıyordum eşimi ki durdurdu adam eşiniz iphone 4s aldı hat değil dedi şok oldum hmn aradım kocişimii :16:tşk ettim beni baya bi şok etti hiç beklemediğim anda we dioki ben öle beklenen özel zamanlarda süpriss yapmam yaptınmıda böle şok ederim :9::9::9::16:

bende iyiym cnmm allaha şükür keyfim de iyi sen neler yaptın mewlüt işini hallettinmii
geçmiş baya war dalamadımm oyüzden

saol cnmm bundan sonra döndüm sahalara ama perşembe ist.teyzem kuzenim we nişanlısı gelicekler bana yinede girerim ama

kızlar hmn anlatıyorumm
benim hattım kontrlydü dün hattımı faturalıya geçirmiş neyse daha ist.dydm arayıp hbr werdi
akşam geldiğimdede bana diyorki bende no mu değiştirdim özel no seçtim yarın gider alırsın ben işten gelene kadar fln filan çok şaşırdım çünkü bana hayatta no mu değiştirmem ben iş adamıyım diyip duruyorduu hayret ettim meğerse bana plan yapmışş
bende gittim turkcelle eşimin hattı warmış onu almaya geldim diyorum saf saf adam bana yok öle bişey dio neyse tam arıyordum eşimi ki durdurdu adam eşiniz iphone 4s aldı hat değil dedi şok oldum hmn aradım kocişimii :16:tşk ettim beni baya bi şok etti hiç beklemediğim anda we dioki ben öle beklenen özel zamanlarda süpriss yapmam yaptınmıda böle şok ederim :9::9::9::16:

vayyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun canım güle güle kullan evet süper olmuş aferin senın kocişeeeee
mevlit işi bitti canım çok şükür perşembe günüde olişi kontrole götürecem çükü iyileşti şükür

:1::1: ben evlenmeden önce komple yaptırıp alıştırdım ağdaya valla bende sölemedim napim
herşeyi bilince iyi olmuyor zati bilsede izin vermezkiiiiii:1:
bende diyorum eşime zaten ewlenmeden önce hep yaptırıyordum şimdi ne değişti sanki erkek yapıyo die ama yokkk şimdi ewlenmişim ya ondan başkasına açamazmışım keyfii dr.hariçmiş :9:

az değilsin daha doğrusu kadınlar az değil facede bi resim vardı
kadın ölür cehenneme girer şeytan önünü ilikler hoşgeldin üstat der:9:
neyse ben çıkıyorum eşim geldi iyi geceler
napim kızz ben kendim alamam zaten hiç kendim almadım alışkın değilim kuşumu bildim bileli ağda yaptırırım artık utanmıyorum alıştımm :9::9:
cnm walla bilmiyorum gelinin sağ solu belli olmuyo başta beni bastırmaya çalıştı ama baktı başa çıkamıyo pes etti heralde:9::9::9:

Back
X