• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar kızlar sevinç canım bir türlü denk gelemedik seninle oğluşunun sünneti hayırlı olsun Allahım askerliğini damatlığını görmeyide nasip etsin (bu arada ben eski kullanıc adıyla yasminkubi :)

Anaaam kix bu ic ayini doldurmamiss hamislerrr hec bulantiniz felan olmuyormuuuu ben olsam surunuyor olurdumdas
masallah valla
niye olişlerde çok rahat geçer hamişlik derler. benmkide o yüzden rahat geçmişşşşşşşşşşşşşş:36::36::36:

Saracim ailemin yanina gidecem canim ziyarete ve
bu kanda pihtilasma cikti ya bende onunla ilgili riskli gebelikler uzmaniyla
bir randevum var cumaya acayip tirsiyom niyeysee dua edinde kotu bise duymayayim
seninde en kisa zamanda bebisin gelir insallahhhh

ne güzel annenlerin yanına gidiyosun
inşallah doktorla görüşmende güzel geçecek korkma kalbini ferah tut canım

veeeee benim için ettiğin duayada amin diyorum gelsin artık hayırlısıyla bebeğim

Kocana ne yemek yaptin kizzz tembel kariiii

Gel kiz gelll hakiki maras dondurmasiiiiii
mmmmm
hiçbişi yapmadımm:36::36: benim "" ayyy kocam gelicek yemek yapmam gerek acaba ne yapsam:30::30::30:"""""" telaşım olmazzzzzz.

kocam eve geldikten sonra "aşkım bugün cnm menemen veya yumurta veya kızartma veya domates-biberli omlet veya makarna çekiyor" vs gibi şeyler ister .. normal yemek yemiyo napiyimmmmmmmmm:21::21::21:

Kızlar cok üzüntülü ve bilmiyorum cok tuhaf duygular içindeyim içi acıyo desem doğrudur cok kötüyüm ben yaaa...:43::43::43:
içimdekileri nasıl anlatayım bilmiyorum ÇOK şükür bu halime ALLAH büyük ama işte oyle...:43::43:
Bugun dr. gittik ve doktor 4. aşılamayıda yapalım ondan sonrada TÜP BEBEK dedi ve benim moraller bozuldu cok kötü oldum ordada ama bişey belli etmedim eşime dua edin ne olur kızlar beni unutmayın dualarda neolur...:43::43::43::43::43::43::43:

Kızlar cok üzüntülü ve bilmiyorum cok tuhaf duygular içindeyim içi acıyo desem doğrudur cok kötüyüm ben yaaa...:43::43::43:
içimdekileri nasıl anlatayım bilmiyorum ÇOK şükür bu halime ALLAH büyük ama işte oyle...:43::43:
Bugun dr. gittik ve doktor 4. aşılamayıda yapalım ondan sonrada TÜP BEBEK dedi ve benim moraller bozuldu cok kötü oldum ordada ama bişey belli etmedim eşime dua edin ne olur kızlar beni unutmayın dualarda neolur...:43::43::43::43::43::43::43:

canım salma kendini böyle yaa. ne olmuş 4. aşılama dediyse. dua etki son şansın değil. aşıla olmadı tüp bebek denersiniz. benim arkadaşım 6 kere aşılama yaptırmıştı. yapma böyle.

canım salma kendini böyle yaa. ne olmuş 4. aşılama dediyse. dua etki son şansın değil. aşıla olmadı tüp bebek denersiniz. benim arkadaşım 6 kere aşılama yaptırmıştı. yapma böyle.

Hayırlısı tabi ama inan içim yanıyor cok yoruldum çok şükür son değil ama daha 22 yaşındayım ve "Artık omzumdaki yükleri dizlerim taşımaz oldu"...:43::43::43::43::43:

Hayırlısı tabi ama inan içim yanıyor cok yoruldum çok şükür son değil ama daha 22 yaşındayım ve "Artık omzumdaki yükleri dizlerim taşımaz oldu"...:43::43::43::43::43:

daha 22 yaşındasın hayatının baharındasın aslında kendin daha çocuksun
ve bu kadar mutsuz umutsuz perişan vaziyettesin böyle giderse bi kaç sene sonra nasıl olursun hiç düşündünmü
kalk ayağa ve silkelen haline şükret kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama daha yolun başındasın aşılamanın doğal yoldan tek farkı spermlerin yıkanmış olması
o yüzden kendini çok çaresiz hissetme tüp bebekde daha fazla yorulur daha fazla iğne ilaç kullanırsın
bu kadar olumsuz olmasan belki bebeğin kendiliğinden bile gelir
bu yaşta bu umutsuzluk hiç yakışmıyo size

daha 22 yaşındasın hayatının baharındasın aslında kendin daha çocuksun
ve bu kadar mutsuz umutsuz perişan vaziyettesin böyle giderse bi kaç sene sonra nasıl olursun hiç düşündünmü
kalk ayağa ve silkelen haline şükret kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama daha yolun başındasın aşılamanın doğal yoldan tek farkı spermlerin yıkanmış olması
o yüzden kendini çok çaresiz hissetme tüp bebekde daha fazla yorulur daha fazla iğne ilaç kullanırsın
bu kadar olumsuz olmasan belki bebeğin kendiliğinden bile gelir
bu yaşta bu umutsuzluk hiç yakışmıyo size

Dört beş sene oldu evleneli ve evlendiğim ilk aydan beri bu bana sorulur oldu ve bir kere bile hayırlısı denmedi beni üzen o bir kere bile halim hatrım sorulmadı yoksa bügünümüze şükürler olsun...

kız bu ne umutsuzluk a a a 22 yaşındasın dur daha yolun başındayız aynı yaşdayız canım sorun ne de aşıla ma ve tüp bebek düşünüyorsun sara abla ben dün göbeğim den çatla ma iğnesi vuruldum ağrım yok normal mi

kız bu ne umutsuzluk a a a 22 yaşındasın dur daha yolun başındayız aynı yaşdayız canım sorun ne de aşıla ma ve tüp bebek düşünüyorsun sara abla ben dün göbeğim den çatla ma iğnesi vuruldum ağrım yok normal mi

Sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi az o sadece sorun...umutsuzluk değil son damla oldu diyelim doldum burdada patladım umudumu kaybetmedim RABBİM büyük ama etraf yoruyor insanı...

Back
X