• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amiiin canım sende hayırlı haberlerle gel inşallahh...
bende bekliyomm keyfim gelince eve girişeceğim...

kızlaaar hepinize hayırlı cumalar...

insallah cnmmm ...sende boşver evi yorma kendini fazla sonra yaparsın...misafirlerine temizletip gonderseydin onları ;)

geçmiş olsun canım düşmüşsün neyseki iyiymişsiniz aman dikkat et...

çok saol canım...

nikocum çok geçmiş olsun tatlımm
bel ağrına dikkat et canım, sarsıldınn çünkü
allah korusun ama bazı doğum sancılarıda belden başlıyoo
kendini iyi dinle ihmal etme şiddetlenirse doktorunu aara

evet canım yok doğum sancısı gibi diil yürüyünce hareket edince acıyo bide sol kolumu kaldıramıyorum işteyim şuan iki gün evde dinlenim bari ALLAH izin verirse. işin en komik tarafı dr beni muane ederken dedimki hocam dedim ben dedim 3 aylıkkende düşmüştüm o yüzden oğlumun ismini küçük emrah koydum dedim bide şarkı besteledim dedim beni yerden yere vurup durmayın. dr bi güldü hemşire felan baya güldük.:1:

eroşş bacım gelırım tabı ya ısım yarılamadım bıle duvarlarım zaten temızdı bı el attım camlarımı sıleyım perdemı asacam tzo alıppp bıtecekk yarında kaynam cagrrm o gelır sagolsun kızlar ben cıkıyım borumcem gelıyo:27::27::27::27::30:

çok saol canım...

evet canım yok doğum sancısı gibi diil yürüyünce hareket edince acıyo bide sol kolumu kaldıramıyorum işteyim şuan iki gün evde dinlenim bari ALLAH izin verirse. işin en komik tarafı dr beni muane ederken dedimki hocam dedim ben dedim 3 aylıkkende düşmüştüm o yüzden oğlumun ismini küçük emrah koydum dedim bide şarkı besteledim dedim beni yerden yere vurup durmayın. dr bi güldü hemşire felan baya güldük.:1:

ewet kuzum sana nazar m değiyo ne?
bu kaçıncııı?
senin küçük emrah ta bayağı sağlam çıktı aama
o kadar düşmeye maşallah bişeycik olmadı...:nazar::nazar::nazar:olmasında zaten:31::31::31:
neyse az kaldı 45 gün sonra bir daha düşüremeyeceksin tosunu...

çok saol canım...

nikolaycim sen nie calisiosun hala rapor almadinmi yoksa doğuma 3 hafta kalana kadar caliscanmi

bu nazemir de iki gündür topike giriyo msjları beğenip beğenip geri çıkıyo:99::99::99::99::99:

evet ve işin bi garibi bugün işe giderken kadının biri karnıma baktı bende içimden dedimki ya herkes karnıma bakıyo nazar degecek dedim aslında bi nazar boncuğu takim dedim 15 adım attım düştüm. ablamlardayım canım.

nikolayım dikkat et yavrum birinin nazarının değeceğini düüşündüğün an ayetel kürsi oku üzzerine üfleee geçmiş olsun dikkat deli karıı
yoksa sen yolda yürürken bri bana bakıomu biri bana bakıomu diyemi yürüyon hehe

bebegim mi gelecek acaba:26::26:
kesinlikle rabbimin müjdesi çokkk vermez vermez hepsini birarada verir inşallah darısı başımaaa rüyan hayırlı bir rüyaaa ama rüyalara takılma ibadete devammm

tamam canım allah razı olsun hayırlı geceler rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin ıcındede bizlere nasıp eylesin :16::16::16::16::16::16:

bende gideyım okuyayım :10::10::10:
amiinnnn banada dua et olurmu cnaım arkadaşım

hadiskooo nasilsin kuzucummm hayat nasıl gidio
iyiym tatlım sen nasılsın bat geldimi senin gıııı

[SUB]ayyyyyyyyyy zırt zırt tüfekhanem geliyoooo gidiyom ben::10::10::10:[/SUB]

Son düzenleme:
çabuk gel yıllanma orada...
nassın kankammm
napiyim kankişşşş yaa aynı ye iç hopla zıplla yat:124::124:

bi kaç gündür oğlişin hareketerini çok net anlamaya başladım onun sevinci var:16::16:

başoş ammada tüfekhaneye gidion sen maşallah yediğin yaramıo kızım sana yarayan bişiler ye bariiii

niye kız günde 1 kez büyüktuvalaet yapmak normal bir işlem:6:
bi de sabah akşam fırt fırt karpuz yeyince küçüktuvalete iş başına geçiyo:21::21:

Back
X