• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne demek istedin acayip karı:26:

:60::60::60::110::110::110:
Niyee ben ankaraya gittim hamiş ollup geldm yaa:36::36:

sen daha çocuk yapmaya karar vermedinmiiiiiiiiiiiiii:3::3::3:

yok kıs ne çocuğu zaten var 2 tane daha küçüğü 16 aylık

ben geyik yapmaya uğruyorum arada :1:

Son düzenleme:
napiyim kankişşşş yaa aynı ye iç hopla zıplla yat:124::124:

bi kaç gündür oğlişin hareketerini çok net anlamaya başladım onun sevinci var:16::16:

niye kız günde 1 kez büyüktuvalaet yapmak normal bir işlem:6:
bi de sabah akşam fırt fırt karpuz yeyince küçüktuvalete iş başına geçiyo:21::21:

kız bişi dimedim bennn he iş karpuzda bitio yani tüfekhane diyince büyük tuvalet gelio insanın aklınaaa sidikhane desen tamam

napiyim kankişşşş yaa aynı ye iç hopla zıplla yat:124::124:

bi kaç gündür oğlişin hareketerini çok net anlamaya başladım onun sevinci var:16::16:

niye kız günde 1 kez büyüktuvalaet yapmak normal bir işlem:6:
bi de sabah akşam fırt fırt karpuz yeyince küçüktuvalete iş başına geçiyo:21::21:

allahım o hareketleri görmeyide nasipn etsinnnn

başak benim için istihareye yatsana kızz

yok kıs ne çocuğu zaten var 2 tane daha küçüğü 16 aylık

ben geyik yapmaya uğruyorum arada :1:
gel annnem fark etmez ben yinede çocuk yapmaya gelsin sanıyom:1::1:ama daha çok küçükmş minik oyyyy kızdı dimiiiiii:16::16::16::16::16::16:
kız bişi dimedim bennn he iş karpuzda bitio yani tüfekhane diyince büyük tuvalet gelio insanın aklınaaa sidikhane desen tamam

sidikhane mi:53::53:bu karıda da farklı fikirler var

gel annnem fark etmez ben yinede çocuk yapmaya gelsin sanıyom:1::1:ama daha çok küçükmş minik oyyyy kızdı dimiiiiii:16::16::16::16::16::16:

sidikhane mi:53::53:bu karıda da farklı fikirler var

ooooo ne sandın yaaaa bendeki fikirle sevincin fikirleri birleşsin zaten görüşelimmm bak adanayı sallıcazzz :)koco totomuznan

anam topikimiz yabancı maddelerle dolmuş hahah ben görmeyeli ziyaretçilerimizzz çoğalmış maşallah nasılsınız hautunlarrrr hoşgeldiniz sefa getirdinizzz

:amin:

kuzum benim istihare çıkmıyoki kalbi temiz olcak insanın:59:

:1::1:
ne yani güvenmmemelimiyim sana?
kalbin temis değilmi?

ya kızlar canım sıkkın daha doğrusu kafamdan atamadığım bi durum var
dün misafrlikten gelirken yolda bi adam yürüyodu arabanın geldiğini farkettiği halde kenara çekilmedi,bende korna çaldım ama çok geç fren yapabildimm
adamın tam dibinde durabildim,çok korktum ama ,araba adama dokundu durdumm...
bişey olmadı ama canım sıkıldı yaaa
elim ayağım tutuk zaten bu ara pek arbaya el sürmekte istemiyommm,böylede olunca keyfim kalmadıı

Back
X